Kraków - NOWY TERMIN - 18 sierpnia 16.00
- aule
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1,4
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Kraków - NOWY TERMIN - 18 sierpnia 16.00
Witam
Zapraszam do Krakowa na spotkanie. Proszę o propozycje terminów i obecnośći.
pozdrawiam,
Marcni
Zapraszam do Krakowa na spotkanie. Proszę o propozycje terminów i obecnośći.
pozdrawiam,
Marcni
Ostatnio zmieniony 17 sie pt, 2007 5:21 pm przez aule, łącznie zmieniany 6 razy.
- lechu
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Lacoste
Hmmm co do terminu to jak najszybciej proszę się decydować...najlepiej do niedzieli wtedy w przyszłym tygodniu sobie odpowiednio grafik ustalę . Co do miejsca to ja bym zaproponował wodę... Kryspinów, Przylasek, Brzegi.. NIe każdy może wiedzieć gdzie to jest więc można się umówić w jakimś dogodnym iejscu i ulicami naszego pięknego miasta pomykać PUGami Kupimy Kiełbaski, grille się weźmie - ja już zakupiłem i w bagażniku jeździ ... no i jeszcze jakieś bezalkoholowe Leszki ... Będzie można pogadać, poplumkać się, opalić . A jeśli nie to Parking pod Marketem też będzie ok
- Lech
- Nowicjusz
dokładnie ja tez jestem za tymżeby zrobic spota w kryspinowie na grilku, a wczesneij sie spotkac na parkingu carefura na zakopianskiej bo kazdy tam trafi i jest blisko, z tamtad pojechac mozna do kryspinowa mała lanserka po miescie:) co do terminu proponowałbym za dwa tygodnie w sobote co wy na to? w ten weekend chyba troche zawczesnie i niewszyscy sie załąpia a takto jak damy termin dwa tygodnie to kazdy zostanie poinformowany i znajdzie czas albo sie zwolni wtedy i bedzie gitara. to jak pasuje termin?
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
1. lipca raczej odpada, mam inną propozycję: http://sss.org.pl/event.php?view=300607
inne terminy - chyba się stawimy w jakimś składzie
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
jeami pisze:1. lipca raczej odpada, mam inną propozycję: http://sss.org.pl/event.php?view=300607
Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem