mały warszawski spot mamy juz za sobą

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Piasek
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

mały warszawski spot mamy juz za sobą

Post autor: Piasek »

LUDZIE dziś o 21:00 spotkaliśmy się pod Rawarem w Warszawie. Nie dopisała pogoda i ludzie... stanęły obok siebie tylko trzy pugi 1,9GTI (Duży), 1,6GTI (Niuszka) oraz 1,4XS (Piasek czyli ja). Zrobilismy kilka zdjęć, które mam nadzieję uda się załadować. Chcemy oczywiście zrobić niebawem jakiś następny spot i liczymy na lepszą frekwencję. Fan klub Peugeot 205!!!! roulez!!! 8) Fotki na moim profilu bo nie umiem załadować ich tutaj. Jak to zrobić???
205XS (leżaczek) - hamulce już zrobione - teraz gaźniki a potem... kto wie co wyjdzie potem
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

Spoczko. Szkoda że tak mało autek. Nie wierze ze w całej Warszawie są tylko trzy 205 tki :wink:
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
niuszka

Post autor: niuszka »

wiesz co, jest dużo osób zarejestrowanych, bo osobiście wysyłałem im maile o zlociku :evil: no nic może następnym razem :lol: :lol:
Janek_A_S
Junior
Kontakt:

Post autor: Janek_A_S »

A ja nic nie dostalem :D
Piasek
Junior

To jakies zaburzenia w transmisji danych. Ustalimy datę następnego spotu i roześlemy do wszystkich. Jak foty??
205XS (leżaczek) - hamulce już zrobione - teraz gaźniki a potem... kto wie co wyjdzie potem
WF33912

Post autor: WF33912 »

Ja za późno zajrzałem na forum i dlatego nie dotarłem na spotkanie. Mieszkam zaraz koło Rawaru, a mój 205GTI parkuje po przeciwnej stronie Ostrobramskiej na strzeżonym. Miałem na miejsce spotkania do przejechania może z 400 m... No cóż, postaram się przyjechać następnym razem.
DUŻY

Post autor: DUŻY »

To widze że mieszkamy zaraz koło siebie fajnie podoba mi sie to to kiedy spotkanko
niuszka

mhm..to może cosik koło czwartku wieczorkiem tak koło 20, to było by nas czterech z grochowa i myśle, że napewno Janek wpadnie z Bemowa, no i ew. kto by chciał 8) 8) 8) dogadamy się jeszcze jutro :twisted:
DUŻY

Ja w czwartek moge dopiero koło 21:40
akurat w czwartek mam szkołe i mniej więcej o tej porze bede pod rawarem
A może by tak w środe? urwe sie ze szkoły :D przyjemne z pożytecznym
niuszka

mozę być sroda dla mnie bomba tak jak wtedy ok 21 :twisted:
DUŻY

Dobra na rzecz spotkanka urwe sie ze szkoły :D bede o 21
WF33912

Post autor: WF33912 »

Ja też mogę być w środe o 21.00 na parkingu pod Rawarem. Chętnie zobacze jakieś fajne 205-tki :)
niuszka

oki to istawiamy sie na srode na 21 :twisted: pod rawarem
Piasek
Junior

środa godzina 21:00 pod Rawarem - BĘDĘ
ODPOWIEDZ