ZLOT w BRENNEJ !! - SLASK !! 17.09 - 18.09.2005 !!

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
OZzi
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

ZLOT w BRENNEJ !! - SLASK !! 17.09 - 18.09.2005 !!

Post autor: OZzi »

Kiedy jakis zlot bedzie w woj. slaskim ??
Ostatnio zmieniony 04 wrz ndz, 2005 9:52 pm przez OZzi, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Rychu
Uzalezniony
Kontakt:

Post autor: Rychu »

Był tydzień temu......a Ty gdzie wtedy byłeś?? :)
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Awatar użytkownika
OZzi
Junior
Kontakt:

No to ladnie zem dupy dal :) bo nie wiedzialem..Ja pewnie dupe grzalem w domu..albo bylem w robocie wtedy :) hehe...
Awatar użytkownika
Rychu
Uzalezniony
Kontakt:

Post autor: Rychu »

No widzisz....a teraz Ci się zlotu zachciało :P Nie ma teraz i już...miałeś szansę i zawaliłeś :twisted:

A tak na poważnie, to właśnie nie wiadomo co teraz, na pewno będzie w ostatnią niedzielę września i od tego czasu wrócimy już do stałego terminu (czyli każda ostatnia niedziela miesiąca), ale do tego czasu (póki są wakacje) można się spotkać jeszcze ze dwa razy.
Ja proponuję w ostatnią niedzielę sierpnia i drugą niedzielę września (jedno z tych spotkań można zrobić gdzieś przy piwku, niekoniecznie autkiem :wink: )
Tak więc czekam na propozycję, niech każdy dorzuci swoje trzy grosze (gdzie, w jakiej formie itd) i wtedy może wybierzemy najlepszą opcję :mrgreen:
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Awatar użytkownika
OZzi
Junior
Kontakt:

No mozna by cos wymotac jak cos..:) Zobacze jeszcze jak bede pracowal ale np: 28 sierpnia to jest ostatnia niedziela sierpnia mam wolne :) Wiec np ten dzien mi odpowiada, Jak cos to wezme se soba kierwoce i moge pic :) hahaha..
sebol

Post autor: sebol »

Myślałem coś o Brennej - takim zlocie na 2 dni. Jest pole namiotowe, prywatne kwatery ( około 20 pln) nie jest daleko. Można zabrać swoje ( nie swoje) kobiety, dzieciaki ...itp. Są ładne widoki rzeczka wspólne ognisko grzaniec ...
Awatar użytkownika
OZzi
Junior
Kontakt:

sebol pisze:Myślałem coś o Brennej - takim zlocie na 2 dni. Jest pole namiotowe, prywatne kwatery ( około 20 pln) nie jest daleko. Można zabrać swoje ( nie swoje) kobiety, dzieciaki ...itp. Są ładne widoki rzeczka wspólne ognisko grzaniec ...
A gdzie ta Brenna jest ?? :) Ja sie przypasuje do was, tylko zebym mial wolne poprostu.
sebol

Brenna około 30 km od Bielska. Ale to tylko luźno rzucona propozycja. :|
Awatar użytkownika
OZzi
Junior
Kontakt:

No to moze ktos inny jeszcze cos wymysli..ale trzeba by sie jakos zgadac.
luzak

Post autor: luzak »

W ostatni weekend sierpnia bede rozkoszowal sie czeskim piwkiem w Pradze... ale jakiś nastepny termin- chętnie :)
Gość

Post autor: Gość »

Ty Czeskim a my Polskim i Polska Voodka :) hehe
Awatar użytkownika
OZzi
Junior
Kontakt:

Zapomnialem sie zalogowac i napisalem to jako gosc :)
Awatar użytkownika
Adams
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Adams »

Czaniec :)
sebol

Czaniec tzn ???
luzak

Post autor: luzak »

okolice Żywca, Międzybrodzia Bialskiego, Porąbki :), jakies 15 km za Bielskiem :D
Zablokowany