Kraków-data blizej nieznana:P
- smug
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
Kraków-data blizej nieznana:P
Pewnie nie wszyscy odwiedzaja temat "katowic".W zwiazku z tym zobowiazalem sie zalozyc ten wlasnie temat.W imieniu swoim i zapoznanych juz z tym watkiem ludzi chcialem zaapelowac zaby krakowianie sprobowali cos zorganizowac w najblizszym czasie.
Dziekuje za uwage i pozdrawiam wszystkich klubowiczow.
Dziekuje za uwage i pozdrawiam wszystkich klubowiczow.
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
No jak będzie zlot to oczywiście przyjadę. Na razie zabieganie i brak czasu nie pozwala mi niczego organizować, ale może się troche rozluźni i coś pomyślimy. Zeszłej zimy śmigaliśmy po maxi-szrocie między oponami i było czadowo, poza tym że chyba z minus 20 było a wszyscy się do Land Rovera nie zmieścili:) Jeśli zlot miałby być w zimie to jak najbardziej można tam zorganizować. No i Grzesiek 205mi16 miałby zlot o rzut beretem. Może by się udało jego tweetiego dopchać na miejsce spotkania:)
Poza tym to niestety nie jestem na bierzaco gdzie można w Krakowie porajdować. Kiedyś mieliśmy lotnisko na Czyżynach, ale chyba to ogrodzili...Co najwyżej mogę wszystkich zaprosić na działkę, ale to raczej na ognisko i weekenową imprezę a nie ślizganie się bo piękną trawkę wyhodowałem:)
Może Grzesiek się wypowie w sprawie miejscówki bo słyszałem wiele jego opowieści z rajdowania na jakiś 'działkach'. Mam nadzieję że to nie chodziło o rajdowanie na chaju:)
Poza tym to niestety nie jestem na bierzaco gdzie można w Krakowie porajdować. Kiedyś mieliśmy lotnisko na Czyżynach, ale chyba to ogrodzili...Co najwyżej mogę wszystkich zaprosić na działkę, ale to raczej na ognisko i weekenową imprezę a nie ślizganie się bo piękną trawkę wyhodowałem:)
Może Grzesiek się wypowie w sprawie miejscówki bo słyszałem wiele jego opowieści z rajdowania na jakiś 'działkach'. Mam nadzieję że to nie chodziło o rajdowanie na chaju:)
- 205MI16
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 XS
Działki (oes) to już przeszłość, OES Tyniec też, lotnisko Czyżyny też, zajezdnia w Czyzynach też, pod Maxi szrotem często dymią i niebiescy wpadają nie żeby z zamiarem pooglądania ładnych autek - generalnie z miejscówkami w Krakowie to lipa straszna nastąpiła. Na Rybitwach pod UC jest prosta i duża zatoczka na 20+ aut - tam MTK organizuje spoty i jest przeważnie spoko.
Generalnie to nie ma za bardzo gdzie urządzić taki chociaż półprofesjonalny zlot.
Fox: mojego puga pchać nie bedziemy bo powoli zaczyna robić coś w rodzaju: brym, brym....
Generalnie to nie ma za bardzo gdzie urządzić taki chociaż półprofesjonalny zlot.
Fox: mojego puga pchać nie bedziemy bo powoli zaczyna robić coś w rodzaju: brym, brym....
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- smug
- Uzalezniony
Spoko Na wiosce mozemy zrobic rajd
A tak powaznie to rozejze sie toszke w najblizszym czasie.
Narazie mam roboty od zaj..ania.Ostatnio terenowki sobie rajdzik fajny zrobily.Dwa dni to trwalo i dwie noce Ale ta trasa raczej odpada W sumie to nawet lepiej by bylo poswirowac gdzies zdala od niebieskich
Jutro moze popytam bochniakow czy nie ma jakiegos fajnego miejsca.Ale niczego nie obiecuje.Ewentualnie w niedziele zrobie jakies zapoznanie po okolicach...
A tak powaznie to rozejze sie toszke w najblizszym czasie.
Narazie mam roboty od zaj..ania.Ostatnio terenowki sobie rajdzik fajny zrobily.Dwa dni to trwalo i dwie noce Ale ta trasa raczej odpada W sumie to nawet lepiej by bylo poswirowac gdzies zdala od niebieskich
Jutro moze popytam bochniakow czy nie ma jakiegos fajnego miejsca.Ale niczego nie obiecuje.Ewentualnie w niedziele zrobie jakies zapoznanie po okolicach...
- aule
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1,4
- Kontakt:
Panowie mnie chodziło o mini zlocik.
Miejscówka jest tylko nie wiem jak sie niebiescy będą zachowywać. Jeżdżąc dosyć często do wieliczki byłem świadkiem sptów motocyklistów i innych na autostradzie. Za zjazdem do wieliczki jest jeszcze duuużo sasfaltu i tam się spotykali. Raz widzałem niebieskich ale nie miałem okazji sie przysłuchać o czym gadali( wracałem do domu 80km/h)
Jest tam znak zakaz ruchu ale wjeżdżają. Czy ktoś wie coś o tym miejscu? Może się trzeba z glinami umówić albo cos?
Dodano po 11 minutach:
To jest miejsce w krakowie. Podejżewam, że na Czyżynach. Cos o tym wiadomo??
Miejscówka jest tylko nie wiem jak sie niebiescy będą zachowywać. Jeżdżąc dosyć często do wieliczki byłem świadkiem sptów motocyklistów i innych na autostradzie. Za zjazdem do wieliczki jest jeszcze duuużo sasfaltu i tam się spotykali. Raz widzałem niebieskich ale nie miałem okazji sie przysłuchać o czym gadali( wracałem do domu 80km/h)
Jest tam znak zakaz ruchu ale wjeżdżają. Czy ktoś wie coś o tym miejscu? Może się trzeba z glinami umówić albo cos?
Dodano po 11 minutach:
To jest miejsce w krakowie. Podejżewam, że na Czyżynach. Cos o tym wiadomo??
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony