Munne vs (po Stefie przyszla kolej na reszte niewiernych)

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Munne
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 10090927

Re: Munne vs Stef

Post autor: Munne »

martinop pisze:
Kiedy Ja latalem autem ty nie siegales do pedalow
Munne - to ile Ty masz lat? 8)7

Troche starszy od dzieciatka Banity 8)
Kazda morda pasuje do Forda!
Awatar użytkownika
Hypia
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Hypia »

Ale ot się porobiło :mrgreen:
Insane In The Brain!
Munne
Peugeot 205 Master

Banita pisze:
munne pisze:Ty podales jak zwykle dane zaokraglone takie ktore tobie odpowiadaja

Bosz... Tak ciezko zrozumiec? Fabryczne 200km i fabryczna masa 1150 w t16 i fabryczne 160 (czyli bez modow!!!) w silniku stef'a . Na gtidrivers masz podane masy poszczeoglnych czesci. Fabryczna mase znasz. % tez cie chyba w podstawowce uczyli, a to, ze jeszcze studiow nie skonczyles nie tlumaczy braku umiejetnosci dodawania i odejmowania...
Zen81 byl na hamownii i nie jest zadowolony kto mu robil "modyfikacje"? i wszytko jasne!!!!
Jak zen bedzie chcial, to sam sie wypowie :wink:

Fabryczna masa 1145 baniaku!!!!!!!!!!! pojmij ze podajesz dane zaokraglane podales 1150 jakis przytepy jestes??????????????????
Teraz do driversow mnie wysylasz?Hahahah siedzialem na tej stronie jak jeszcze internetu nie miales 8)7 Jeszcze masz jakies dobre pomysly?Studia skonczylem, to sa drugie:)Wiesz na swiecie sa ludzie ambitni i sa tacy jak ty bedziesz mial smar pod pazurami do konca!!!!!
Munne
Peugeot 205 Master

Hypia pisze:Ale ot się porobiło :mrgreen:
Hypia a dlaczego myslisz ze Lord zalorzyl ten topic?W tak krotkim czasie masz 12 stron!!!!
_O_ _O_ _O_
Awatar użytkownika
zen81
Uzalezniony
Posiadany PUG: Clio

Post autor: zen81 »

Banita pisze:
munne pisze: Zen81 byl na hamownii i nie jest zadowolony kto mu robil "modyfikacje"? i wszytko jasne!!!!
Jak zen będzie chciał, to sam sie wypowie :wink:
Auto ma przebieg z licznika 180kkm i wątpię żeby trzymało serie 152ps. Przed oddaniem głowicy Stefanowi nie hamowałem auta i to był mój błąd bo by nie było żadnych niedomówień teraz. Zx był mierzony na 2 hamowniach i z nowa głowica wyszło dokładnie (ham w Gdyni) 155.6ps przy 6995obr./min i 174Nm przy 3868obr./min (ham w Gdańsku po ustawieniu dawki paliwa) 152.4ps przy 6400obr./min (pomiar kończy sie przy tej wartości obr.) i 181.2Nm przy 3600obr./min. Nigdzie nie pisałem ze nie jestem zadowolony z tego co mam- nie wiem Munne skąd to wziąłeś. Auto ma troszkę więcej mocy niż fabrycznie. Dupo hamownia czuje różnice :P
P.S
Uważam ze ten temat brnie do nikąd :W
Zero łaski, zero wzruszeń..
-------------------------
Awatar użytkownika
kubas
Maniak
Posiadany PUG: rallye
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: kubas »

fajnie cieszymy sie twoim szczesciem ze skonczyles studia myslisz ze dzieki temu jestes mądry ? wole miec smar pod pazurami niz być taki nadęty jak ty... Wyżej srasz niż dupe masz...
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

munne pisze:
Fabryczna masa 1145 baniaku!!!!!!!!!!! pojmij ze podajesz dane zaokraglane podales 1150 jakis przytepy jestes??????????????????
Teraz do driversow mnie wysylasz?Hahahah siedzialem na tej stronie jak jeszcze internetu nie miales 8)7 Jeszcze masz jakies dobre pomysly?Studia skonczylem, to sa drugie:)Wiesz na swiecie sa ludzie ambitni i sa tacy jak ty bedziesz mial smar pod pazurami do konca!!!!!
A myslisz, ze te 1145 nie jest zaokraglone? :lol: :lol: A moze pomiary byly robione przy jakiejs okreslonej wadze kierowcy? :lol:

Siedziec, a rozumiec, to sa rozne sprawy...
Posiadanie internetu to tez ciekawa sprawa :lol:
Jesli juz, to skonczyles kierunek studiow, a nie studia. Jak widac dzial matematyki zwany logika, tez jest ci obcy.
Awatar użytkownika
TO-MI
Maniak
Posiadany PUG: XU9J4
Numer Gadu-gadu: 604584106

Post autor: TO-MI »

munne pisze:

po przeczytaniu paru twoich wypowiedzi można stwierdzić że poziom twojej kultury osobistej jest duuużo niżej niż środek ciężkości twojego CTI a to już nie świadczy zbyt dobrze o tobie :roll:

możesz studiować i sześć razy objechać cały świat a jak sie ktoś głąbem urodził to kanarkiem nie zdechnie :lol:
Doba ma 24 godziny,zgrzewka 24 piwa...przypadek..? :)
http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2207
Munne
Peugeot 205 Master

Musze zejsc na wasz poziom dlatego wyrazam sie w ten sposob a nie inny!!!
Munne
Peugeot 205 Master

kubas pisze:fajnie cieszymy sie twoim szczesciem ze skonczyles studia myslisz ze dzieki temu jestes mądry ? wole miec smar pod pazurami niz być taki nadęty jak ty... Wyżej srasz niż dupe masz...
Nie nie ja sram na ciebie a to jest roznica!!!
Munne
Peugeot 205 Master

zen81 pisze:
Banita pisze:
munne pisze: Zen81 byl na hamownii i nie jest zadowolony kto mu robil "modyfikacje"? i wszytko jasne!!!!
Jak zen będzie chciał, to sam sie wypowie :wink:
Auto ma przebieg z licznika 180kkm i wątpię żeby trzymało serie 152ps. Przed oddaniem głowicy Stefanowi nie hamowałem auta i to był mój błąd bo by nie było żadnych niedomówień teraz. Zx był mierzony na 2 hamowniach i z nowa głowica wyszło dokładnie (ham w Gdyni) 155.6ps przy 6995obr./min i 174Nm przy 3868obr./min (ham w Gdańsku po ustawieniu dawki paliwa) 152.4ps przy 6400obr./min (pomiar kończy sie przy tej wartości obr.) i 181.2Nm przy 3600obr./min. Nigdzie nie pisałem ze nie jestem zadowolony z tego co mam- nie wiem Munne skąd to wziąłeś. Auto ma troszkę więcej mocy niż fabrycznie. Dupo hamownia czuje różnice :P
P.S
Uważam ze ten temat brnie do nikąd :W
Ten wynik mowi sam za siebie, ale najwazniejsze ze jestes zadowolony:)
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

munne pisze:
kubas pisze:fajnie cieszymy sie twoim szczesciem ze skonczyles studia myslisz ze dzieki temu jestes mądry ? wole miec smar pod pazurami niz być taki nadęty jak ty... Wyżej srasz niż dupe masz...

Ciekawy fetysz...
Aczkolwiek malo smaczny. :roll:
Awatar użytkownika
Marin205
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
Numer Gadu-gadu: 4777015
Kontakt:

Post autor: Marin205 »

munne pisze:
no i temat stał się proktologiczny - niebawem zahaczy pewnie o Kopro filię.

http://www.doodie.com/ tu coś dla znawców tematu
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.

http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
Awatar użytkownika
xtrack
Uzalezniony
Posiadany PUG: 1.9 GTI
Kontakt:

Post autor: xtrack »

widzisz munne, nasz klubowy kolego. widocznie twoje wyksztalcenie nic ci nie dało bo,uwazasz sie za niewiadomo kogo,nie szanujesz ciezkiej pracy ludzi ktorzy robia cos dla siebie, sam tak naprawde nic nie robisz ,oprocz robienia pod siebie,szydzisz ze wszystkich nie majac jakichkolwiek podstaw.Ludzie wykształceni tak nie robia.A wyglada to tak ze twoj "cudowny" wizerunek co raz to bardziej upada na dno, pokazujesz swoje prawdziwe oblicze, ktorym jest obraz szlachetnie wyksztalconego prawdziwego wiesniaka,ktory sam jest nikim i wszystko ma za nic.według mnie nie powinienes tak duzo gadac o tym jaki to ty nie jestes ,bo tak naprawde nikogo to nie interesuje.Ani to ile masz zegarkow, czapeczek,ile bierzesz na klate czy ile zjesz kanapek zrobionych przez mamusie i jak mocno swieci twoja łysina jak stoisz w niedzielne południe przed kosciolem obgryzajac paznokcie . Twoje zachowanie ukazuje napewno jedna sprawe, ktos cie nie kochał ,nie dowartosciowywał,nie chwalil nie głaskał i przede wszystkim nie mowil ci calej prawdy o tobie.a teraz brniesz w przekonaniu ze jestes najlepszy.w 70 procentach po twoim zachowaniu moge stwierdzic ze jestes niewychowanym jedynakiem z ktorym były problemy jush u progu podstawówki.

i tutaj mam dla ciebie mala propozycje,wydrukuj sobie wszystkie opinie ludzi z forum na twoj jakze kontrowersyjny temat i zobacz ile osob jest ci przychylnych,w ilu osobach odnajdujesz głos poparcia twoich dzialan czy wypowiedzi(nie liczac oczywiscie zakochanego w tobie Lorda,ale jak to mowia milosc jest czasami slepa).

odnosnie twojego auta.jesli mowisz ze nie masz nic dłubane to nie wróże ci zwycieskich laurów,zwlaszcza na duzych kolach i kilogramami szpachli i plastiku.
osobiscie zycze ci zebys mial po wyscigu tak samo głupawą minke jak na tym zdjeciu
Obrazek
Obrazek

(pomoge ci w mysleniu.tak, jestem złosliwy,nie podoba mi sie to co piszesz ,nie podoba mi sie to co robisz,i według mnie propagujesz kurestwo,a jestem tego zdania ze czyny odzwierciedlaja osobowosc.aha i jestem przekonany ze objechal bym cie jak psa,nawet i siedzac w 126p,tylko ze ty po zakretach nie jezdzisz)
Awatar użytkownika
Greta
Nowicjusz
Posiadany PUG: Clio II
Numer Gadu-gadu: 6675466

Post autor: Greta »

i kto tu ma trisomie :lol: pełną

dobrze sie zdiagnozowałes muniek , "jestes pozerem a nie gangsterem " :D :W

xtrack _O_ :clap:
A kto umarł , ten nie żyje .
Zablokowany