xtrack pisze:................ze objechal bym cie jak psa,nawet i siedzac w 126p,tylko ze ty po zakretach nie jezdzisz)
też bym to chętnie maluchem zrobił
xtrack pisze:................ze objechal bym cie jak psa,nawet i siedzac w 126p,tylko ze ty po zakretach nie jezdzisz)
xtrack pisze:widzisz munne, nasz klubowy kolego. widocznie twoje wyksztalcenie nic ci nie dało bo,uwazasz sie za niewiadomo kogo,nie szanujesz ciezkiej pracy ludzi ktorzy robia cos dla siebie, sam tak naprawde nic nie robisz ,oprocz robienia pod siebie,szydzisz ze wszystkich nie majac jakichkolwiek podstaw.Ludzie wykształceni tak nie robia.A wyglada to tak ze twoj "cudowny" wizerunek co raz to bardziej upada na dno, pokazujesz swoje prawdziwe oblicze, ktorym jest obraz szlachetnie wyksztalconego prawdziwego wiesniaka,ktory sam jest nikim i wszystko ma za nic.według mnie nie powinienes tak duzo gadac o tym jaki to ty nie jestes ,bo tak naprawde nikogo to nie interesuje.Ani to ile masz zegarkow, czapeczek,ile bierzesz na klate czy ile zjesz kanapek zrobionych przez mamusie i jak mocno swieci twoja łysina jak stoisz w niedzielne południe przed kosciolem obgryzajac paznokcie . Twoje zachowanie ukazuje napewno jedna sprawe, ktos cie nie kochał ,nie dowartosciowywał,nie chwalil nie głaskał i przede wszystkim nie mowil ci calej prawdy o tobie.a teraz brniesz w przekonaniu ze jestes najlepszy.w 70 procentach po twoim zachowaniu moge stwierdzic ze jestes niewychowanym jedynakiem z ktorym były problemy jush u progu podstawówki.
i tutaj mam dla ciebie mala propozycje,wydrukuj sobie wszystkie opinie ludzi z forum na twoj jakze kontrowersyjny temat i zobacz ile osob jest ci przychylnych,w ilu osobach odnajdujesz głos poparcia twoich dzialan czy wypowiedzi(nie liczac oczywiscie zakochanego w tobie Lorda,ale jak to mowia milosc jest czasami slepa).
odnosnie twojego auta.jesli mowisz ze nie masz nic dłubane to nie wróże ci zwycieskich laurów,zwlaszcza na duzych kolach i kilogramami szpachli i plastiku.
osobiscie zycze ci zebys mial po wyscigu tak samo głupawą minke jak na tym zdjeciu
(pomoge ci w mysleniu.tak, jestem złosliwy,nie podoba mi sie to co piszesz ,nie podoba mi sie to co robisz,i według mnie propagujesz kurestwo,a jestem tego zdania ze czyny odzwierciedlaja osobowosc.aha i jestem przekonany ze objechal bym cie jak psa,nawet i siedzac w 126p,tylko ze ty po zakretach nie jezdzisz)
Gretko kochanie zadna dobrze prowadzaca sie kobieta nie siedzi na takim forum i uczesniczy w tego rodzaju rozmowach, wiec zastanow sie!Jestem zdziwiony ze Banita nie ma nic przeciwko temu, no chyba ze naprawde nie masz zadnego innego zajecia.Greta pisze:i kto tu ma trisomie pełną
dobrze sie zdiagnozowałes muniek , "jestes pozerem a nie gangsterem "
xtrack
ty natomiast nadajesz sie do jednego, do warowania przy jajach mojego psamunne pisze:xtrack pisze:kolego klubowiczu, napisz ksiazke nadajesz sie:)
xtrack pisze:ty natomiast nadajesz sie do jednego, do warowania przy jajach mojego psamunne pisze:xtrack pisze:kolego klubowiczu, napisz ksiazke nadajesz sie:)
idzie w strone z ktorej autorzy tematu przyszlizen81 pisze: Uważam ze ten temat brnie do nikąd
i tu jest sedno munne musi sie kreowac, zeby probowac zaistniec, bez tego jest......nikim(mimo tjuna bombera 205, cti bialy rekawek s16 i zdechle t16) . Jesli bedziemy olewac trola i go nie karmic to nie zaistniejemunne pisze: Ten wizerunek jest stworzony dla takich jak ty, taki wizerunek chcialem stworzyc , widzisz mozesz sobie popisac troszeczke, podziwiac zegarki ktore ogladasz w Apart Exclusive, poogladac kiedy robie glupie miny na fotkach, generalnie macie o czym rozmawiac i ten caly topic o tym swiadczy mamy 13 stron o niczym to jest poziom tego klubu!!!!Wystarczy wam rzucic dwa ziarna ryzu i rzucacie sie jak stado glodnych somalijczykow!!!Ale powiem tak drogi kolego klubowiczu, napisz ksiazke nadajesz sie:)
xtrack pisze:a zatem prosze cie zebys mi wytlumaczyl w jaki sposb te duze kola mnie spowalniaja bede bardzo wdzieczny za odpowiedz i napisz prostym jezykiem bo przeciez sie pogubie i nie zalapie
jak tego nie wiesz to zapytaj sie w podstawowce(jutro zajecia zaczynaja od 8 ),tam ktos ci to powinien ladnie narysowac,panie mądry..........szkoda gadac.ty naprawde z dupy wylazles.
przewiduje ze bedziesz długowieczny (wedle powiedzenia kto mniej wie ten dłuzej zyje), a twoja wiedza jak widac jest na poziome przepychacza do kibla.
a moze studia pomyliles sobie ohp'em,bo wszytko przemiawia przeciwko twojej miedzygalaktycznej wiedzy.
zupelnie nie rozumie co robi czlowiek o twoim pokroju ,swiatowej slawy pan idiota na tak nedznym forum.
Hehehe Xtrack swietnie mu pojechałeś jak to się mówi "chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chlopa nigdy"xtrack pisze:widzisz munne, nasz klubowy kolego. widocznie twoje wyksztalcenie nic ci nie dało bo,uwazasz sie za niewiadomo kogo,nie szanujesz ciezkiej pracy ludzi ktorzy robia cos dla siebie, sam tak naprawde nic nie robisz ,oprocz robienia pod siebie,szydzisz ze wszystkich nie majac jakichkolwiek podstaw.Ludzie wykształceni tak nie robia.A wyglada to tak ze twoj "cudowny" wizerunek co raz to bardziej upada na dno, pokazujesz swoje prawdziwe oblicze, ktorym jest obraz szlachetnie wyksztalconego prawdziwego wiesniaka,ktory sam jest nikim i wszystko ma za nic.według mnie nie powinienes tak duzo gadac o tym jaki to ty nie jestes ,bo tak naprawde nikogo to nie interesuje.Ani to ile masz zegarkow, czapeczek,ile bierzesz na klate czy ile zjesz kanapek zrobionych przez mamusie i jak mocno swieci twoja łysina jak stoisz w niedzielne południe przed kosciolem obgryzajac paznokcie . Twoje zachowanie ukazuje napewno jedna sprawe, ktos cie nie kochał ,nie dowartosciowywał,nie chwalil nie głaskał i przede wszystkim nie mowil ci calej prawdy o tobie.a teraz brniesz w przekonaniu ze jestes najlepszy.w 70 procentach po twoim zachowaniu moge stwierdzic ze jestes niewychowanym jedynakiem z ktorym były problemy jush u progu podstawówki.
i tutaj mam dla ciebie mala propozycje,wydrukuj sobie wszystkie opinie ludzi z forum na twoj jakze kontrowersyjny temat i zobacz ile osob jest ci przychylnych,w ilu osobach odnajdujesz głos poparcia twoich dzialan czy wypowiedzi(nie liczac oczywiscie zakochanego w tobie Lorda,ale jak to mowia milosc jest czasami slepa).
odnosnie twojego auta.jesli mowisz ze nie masz nic dłubane to nie wróże ci zwycieskich laurów,zwlaszcza na duzych kolach i kilogramami szpachli i plastiku.
osobiscie zycze ci zebys mial po wyscigu tak samo głupawą minke jak na tym zdjeciu
(pomoge ci w mysleniu.tak, jestem złosliwy,nie podoba mi sie to co piszesz ,nie podoba mi sie to co robisz,i według mnie propagujesz kurestwo,a jestem tego zdania ze czyny odzwierciedlaja osobowosc.aha i jestem przekonany ze objechal bym cie jak psa,nawet i siedzac w 126p,tylko ze ty po zakretach nie jezdzisz)