Munne vs (po Stefie przyszla kolej na reszte niewiernych)

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
sekator
Maniak
Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Re: Munne vs Stef

Post autor: sekator »

xtrack pisze:................ze objechal bym cie jak psa,nawet i siedzac w 126p,tylko ze ty po zakretach nie jezdzisz)

też bym to chętnie maluchem zrobił :W
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej
Awatar użytkownika
Lord Devil
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
Numer Gadu-gadu: 6446898
Kontakt:

Post autor: Lord Devil »

Watek pelen jest OT, wiec tez zrobie.
To, ze Robert stanal dzis na najwyzszym stopniu podium wszyscy na pewno wiecie. Szczegolna chwila dla mnie. Na calym forum nie jestem bez winy, kogo urazilem przepraszam. Wam tez odpuszczam zlosliwosci i docinki.
Zycze Wam wszystkim abyscie byli jak Robert dzisiaj. MISTRZAMI na pierwszym miejscu. _O_
Car Valeting, Car Detailing.
Munne
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 10090927

Post autor: Munne »

xtrack pisze:widzisz munne, nasz klubowy kolego. widocznie twoje wyksztalcenie nic ci nie dało bo,uwazasz sie za niewiadomo kogo,nie szanujesz ciezkiej pracy ludzi ktorzy robia cos dla siebie, sam tak naprawde nic nie robisz ,oprocz robienia pod siebie,szydzisz ze wszystkich nie majac jakichkolwiek podstaw.Ludzie wykształceni tak nie robia.A wyglada to tak ze twoj "cudowny" wizerunek co raz to bardziej upada na dno, pokazujesz swoje prawdziwe oblicze, ktorym jest obraz szlachetnie wyksztalconego prawdziwego wiesniaka,ktory sam jest nikim i wszystko ma za nic.według mnie nie powinienes tak duzo gadac o tym jaki to ty nie jestes ,bo tak naprawde nikogo to nie interesuje.Ani to ile masz zegarkow, czapeczek,ile bierzesz na klate czy ile zjesz kanapek zrobionych przez mamusie i jak mocno swieci twoja łysina jak stoisz w niedzielne południe przed kosciolem obgryzajac paznokcie . Twoje zachowanie ukazuje napewno jedna sprawe, ktos cie nie kochał ,nie dowartosciowywał,nie chwalil nie głaskał i przede wszystkim nie mowil ci calej prawdy o tobie.a teraz brniesz w przekonaniu ze jestes najlepszy.w 70 procentach po twoim zachowaniu moge stwierdzic ze jestes niewychowanym jedynakiem z ktorym były problemy jush u progu podstawówki.

i tutaj mam dla ciebie mala propozycje,wydrukuj sobie wszystkie opinie ludzi z forum na twoj jakze kontrowersyjny temat i zobacz ile osob jest ci przychylnych,w ilu osobach odnajdujesz głos poparcia twoich dzialan czy wypowiedzi(nie liczac oczywiscie zakochanego w tobie Lorda,ale jak to mowia milosc jest czasami slepa).

odnosnie twojego auta.jesli mowisz ze nie masz nic dłubane to nie wróże ci zwycieskich laurów,zwlaszcza na duzych kolach i kilogramami szpachli i plastiku.
osobiscie zycze ci zebys mial po wyscigu tak samo głupawą minke jak na tym zdjeciu
Obrazek
Obrazek

(pomoge ci w mysleniu.tak, jestem złosliwy,nie podoba mi sie to co piszesz ,nie podoba mi sie to co robisz,i według mnie propagujesz kurestwo,a jestem tego zdania ze czyny odzwierciedlaja osobowosc.aha i jestem przekonany ze objechal bym cie jak psa,nawet i siedzac w 126p,tylko ze ty po zakretach nie jezdzisz)

Ten wizerunek jest stworzony dla takich jak ty, taki wizerunek chcialem stworzyc 8)7 , widzisz mozesz sobie popisac troszeczke, podziwiac zegarki ktore ogladasz w Apart Exclusive, poogladac kiedy robie glupie miny na fotkach, generalnie macie o czym rozmawiac i ten caly topic o tym swiadczy mamy 13 stron o niczym to jest poziom tego klubu!!!!Wystarczy wam rzucic dwa ziarna ryzu i rzucacie sie jak stado glodnych somalijczykow!!!Ale powiem tak drogi kolego klubowiczu, napisz ksiazke nadajesz sie:)
Kazda morda pasuje do Forda!
Awatar użytkownika
sekator
Maniak
Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
Kontakt:

Robert, Robertem ale Bebenkowie wygrali Rajd Polski! to jest dopiero sensacja!!!
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej
Munne
Peugeot 205 Master

Greta pisze:i kto tu ma trisomie :lol: pełną

dobrze sie zdiagnozowałes muniek , "jestes pozerem a nie gangsterem " :D :W

xtrack _O_ :clap:
Gretko kochanie zadna dobrze prowadzaca sie kobieta nie siedzi na takim forum i uczesniczy w tego rodzaju rozmowach, wiec zastanow sie!Jestem zdziwiony ze Banita nie ma nic przeciwko temu, no chyba ze naprawde nie masz zadnego innego zajecia.
Awatar użytkownika
xtrack
Uzalezniony
Posiadany PUG: 1.9 GTI
Kontakt:

Post autor: xtrack »

munne pisze:
xtrack pisze:kolego klubowiczu, napisz ksiazke nadajesz sie:)
ty natomiast nadajesz sie do jednego, do warowania przy jajach mojego psa
Munne
Peugeot 205 Master

xtrack pisze:
munne pisze:
xtrack pisze:kolego klubowiczu, napisz ksiazke nadajesz sie:)
ty natomiast nadajesz sie do jednego, do warowania przy jajach mojego psa

Ty do sprzataniu po mnie!!!Napisales jedna ciekawa rzecz a miales mnostwo do powiedzenia mam nadzieje ze ci lzej teraz a mianowicie ze mam duze kola, a zatem prosze cie zebys mi wytlumaczyl w jaki sposb te duze kola mnie spowalniaja bede bardzo wdzieczny za odpowiedz i napisz prostym jezykiem bo przeciez sie pogubie i nie zalapie.
Awatar użytkownika
moralez
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
Numer Gadu-gadu: 2955602
Kontakt:

Post autor: moralez »

zen81 pisze: Uważam ze ten temat brnie do nikąd :W
idzie w strone z ktorej autorzy tematu przyszli 8)
munne pisze: Ten wizerunek jest stworzony dla takich jak ty, taki wizerunek chcialem stworzyc 8)7 , widzisz mozesz sobie popisac troszeczke, podziwiac zegarki ktore ogladasz w Apart Exclusive, poogladac kiedy robie glupie miny na fotkach, generalnie macie o czym rozmawiac i ten caly topic o tym swiadczy mamy 13 stron o niczym to jest poziom tego klubu!!!!Wystarczy wam rzucic dwa ziarna ryzu i rzucacie sie jak stado glodnych somalijczykow!!!Ale powiem tak drogi kolego klubowiczu, napisz ksiazke nadajesz sie:)
i tu jest sedno munne musi sie kreowac, zeby probowac zaistniec, bez tego jest......nikim(mimo tjuna bombera 205, cti bialy rekawek s16 i zdechle t16) . Jesli bedziemy olewac trola i go nie karmic to nie zaistnieje :mrgreen:
Awatar użytkownika
xtrack
Uzalezniony
Posiadany PUG: 1.9 GTI
Kontakt:

Post autor: xtrack »

a zatem prosze cie zebys mi wytlumaczyl w jaki sposb te duze kola mnie spowalniaja bede bardzo wdzieczny za odpowiedz i napisz prostym jezykiem bo przeciez sie pogubie i nie zalapie

jak tego nie wiesz to zapytaj sie w podstawowce(jutro zajecia zaczynaja od 8 ),tam ktos ci to powinien ladnie narysowac,panie mądry..........szkoda gadac.ty naprawde z dupy wylazles.

przewiduje ze bedziesz długowieczny (wedle powiedzenia kto mniej wie ten dłuzej zyje), a twoja wiedza jak widac jest na poziome przepychacza do kibla.

a moze studia pomyliles sobie ohp'em,bo wszytko przemiawia przeciwko twojej miedzygalaktycznej wiedzy.
zupelnie nie rozumie co robi czlowiek o twoim pokroju ,swiatowej slawy pan idiota na tak nedznym forum.
Awatar użytkownika
cejot
Forum Admin
Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...

Post autor: cejot »

chciałem zauważyć, że temat powinien chyba przybrać nazwę "munne vs reszta świata" ;)
Jedź na biegu, żyj na luzie... :)

-----
205 '91 Automatic | 205 '92 El Charro | 205 '94 La Moisissure
Munne
Peugeot 205 Master

xtrack pisze:a zatem prosze cie zebys mi wytlumaczyl w jaki sposb te duze kola mnie spowalniaja bede bardzo wdzieczny za odpowiedz i napisz prostym jezykiem bo przeciez sie pogubie i nie zalapie

jak tego nie wiesz to zapytaj sie w podstawowce(jutro zajecia zaczynaja od 8 ),tam ktos ci to powinien ladnie narysowac,panie mądry..........szkoda gadac.ty naprawde z dupy wylazles.

przewiduje ze bedziesz długowieczny (wedle powiedzenia kto mniej wie ten dłuzej zyje), a twoja wiedza jak widac jest na poziome przepychacza do kibla.

a moze studia pomyliles sobie ohp'em,bo wszytko przemiawia przeciwko twojej miedzygalaktycznej wiedzy.
zupelnie nie rozumie co robi czlowiek o twoim pokroju ,swiatowej slawy pan idiota na tak nedznym forum.

Pytam gdyz wielki znawca Stef twierdzi ze rozmiar kol nie ma nic do rzeczy, tylko dlatego pytam ale widze ze nie radzisz sobie z tematem.Milego przewracania hamburgerow w Macdonaldzie zycze :W
Awatar użytkownika
sekator
Maniak
Kontakt:

temat jest żałosny, proponuje natychmiast zamknąć bo część normalnych forumowiczów zaczyna zaniżać poziom!!!!!
Awatar użytkownika
koval
Junior
Posiadany PUG: PUG 205 Forever, 1,9 D

Post autor: koval »

xtrack pisze:widzisz munne, nasz klubowy kolego. widocznie twoje wyksztalcenie nic ci nie dało bo,uwazasz sie za niewiadomo kogo,nie szanujesz ciezkiej pracy ludzi ktorzy robia cos dla siebie, sam tak naprawde nic nie robisz ,oprocz robienia pod siebie,szydzisz ze wszystkich nie majac jakichkolwiek podstaw.Ludzie wykształceni tak nie robia.A wyglada to tak ze twoj "cudowny" wizerunek co raz to bardziej upada na dno, pokazujesz swoje prawdziwe oblicze, ktorym jest obraz szlachetnie wyksztalconego prawdziwego wiesniaka,ktory sam jest nikim i wszystko ma za nic.według mnie nie powinienes tak duzo gadac o tym jaki to ty nie jestes ,bo tak naprawde nikogo to nie interesuje.Ani to ile masz zegarkow, czapeczek,ile bierzesz na klate czy ile zjesz kanapek zrobionych przez mamusie i jak mocno swieci twoja łysina jak stoisz w niedzielne południe przed kosciolem obgryzajac paznokcie . Twoje zachowanie ukazuje napewno jedna sprawe, ktos cie nie kochał ,nie dowartosciowywał,nie chwalil nie głaskał i przede wszystkim nie mowil ci calej prawdy o tobie.a teraz brniesz w przekonaniu ze jestes najlepszy.w 70 procentach po twoim zachowaniu moge stwierdzic ze jestes niewychowanym jedynakiem z ktorym były problemy jush u progu podstawówki.

i tutaj mam dla ciebie mala propozycje,wydrukuj sobie wszystkie opinie ludzi z forum na twoj jakze kontrowersyjny temat i zobacz ile osob jest ci przychylnych,w ilu osobach odnajdujesz głos poparcia twoich dzialan czy wypowiedzi(nie liczac oczywiscie zakochanego w tobie Lorda,ale jak to mowia milosc jest czasami slepa).

odnosnie twojego auta.jesli mowisz ze nie masz nic dłubane to nie wróże ci zwycieskich laurów,zwlaszcza na duzych kolach i kilogramami szpachli i plastiku.
osobiscie zycze ci zebys mial po wyscigu tak samo głupawą minke jak na tym zdjeciu
Obrazek
Obrazek

(pomoge ci w mysleniu.tak, jestem złosliwy,nie podoba mi sie to co piszesz ,nie podoba mi sie to co robisz,i według mnie propagujesz kurestwo,a jestem tego zdania ze czyny odzwierciedlaja osobowosc.aha i jestem przekonany ze objechal bym cie jak psa,nawet i siedzac w 126p,tylko ze ty po zakretach nie jezdzisz)
Hehehe Xtrack swietnie mu pojechałeś _O_ jak to się mówi "chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chlopa nigdy"

ps. skonczcie pieprzyc jak ostatnie cioty tylko zróbcie ten wyscig i będzie po sprawie :)
Awatar użytkownika
Greta
Nowicjusz
Posiadany PUG: Clio II
Numer Gadu-gadu: 6675466

Post autor: Greta »

drogi muńku

Banita nie ma nic przeciwko, sam mi pokazuje jakie bzdury wypisujesz :P

w PL jest równouprawnienie i kobiety robią co im sie podoba , a nie to co każe władca haremu . Teraz rozumiesz??
A kto umarł , ten nie żyje .
Awatar użytkownika
marcinpug
Junior
Posiadany PUG: 205 GTI 167KM 305 GT 205 1.6 automatic 205 1.9 automatic
Numer Gadu-gadu: 2052464

Post autor: marcinpug »

Greta pokazuje pazurki a Munne nie ma już co pokazywać bo wszyscy forumowicze widzą kto tu jest idiotą . Proponuje olać pana doktorka i zająć się naszymi 205-tkami.
Zablokowany