Drogi, nasze, polskie...
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
Drogi, nasze, polskie...
Siemka.
Wiecie co, mam dość w moim mieście dziur na wielu ulicach, które są naprawiane byle jak.
Jest trochę odcinków, których choćby się zgłosiło to nic z tym nie robią ... dlatego też
założyłem witryne http://www.zielonadziura.pl - dotyczy Zielonej Góry i w miarę wolnego czasu ją "rozbudowuję"
o kolejne zdjęcia ... wiecie, nie będzie co robić, aparat w rękę .. i heja.
Gdyby to się odbiło szerzej, to byłaby szansa, że bardziej by się za te odcinki wzięli?
Prosiłbym o ograniczenie niestosownych komentarzy do 0, wiem że to kontrowersyjna sprawa ale
skoro domenę mam za darmo na dwa lata to co mi tam.
Wiecie co, mam dość w moim mieście dziur na wielu ulicach, które są naprawiane byle jak.
Jest trochę odcinków, których choćby się zgłosiło to nic z tym nie robią ... dlatego też
założyłem witryne http://www.zielonadziura.pl - dotyczy Zielonej Góry i w miarę wolnego czasu ją "rozbudowuję"
o kolejne zdjęcia ... wiecie, nie będzie co robić, aparat w rękę .. i heja.
Gdyby to się odbiło szerzej, to byłaby szansa, że bardziej by się za te odcinki wzięli?
Prosiłbym o ograniczenie niestosownych komentarzy do 0, wiem że to kontrowersyjna sprawa ale
skoro domenę mam za darmo na dwa lata to co mi tam.
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
-
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Drogi, nasz Polskie ...
Pomysł świetny
Jak rozbudujesz to wróżę że z ilością dziur na naszych drogach masz szansę pobić NK
Jak rozbudujesz to wróżę że z ilością dziur na naszych drogach masz szansę pobić NK
-
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
- Kontakt:
Ciekawy i moim zdaniem trafiony pomysł. Jak trafi do wielu osób to na pewno zda egzamin. Załóż jeszcze konto na facebooku to jeszcze szybciej się rozkręci
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
- Kris
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Renault Clio I RN 1,4
Pomysl super!
Sugestia z facebook'iem tez trafiona.
Sugestia by rozszerzyc projekt poza Zielona Gore rownie dobra - ogolnie w 100% za
Sugestia z facebook'iem tez trafiona.
Sugestia by rozszerzyc projekt poza Zielona Gore rownie dobra - ogolnie w 100% za
Teraz jestem krisss.moto@interia.pl...
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
Jakby rozbudować strone o warszawe to była by naprawde potężna mogło by serwera zabraknąć
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
Florek zgadza sie ... mysle, ze generalnie naglosnienie danego problemu w naszym kraju dziala ... przede wszystkim zastanawiam sie nad kosztem 1mb pasa jezdni oraz jaka jest gwarancja przy tej cenie, a potem koszta napraw (byle jakiego lepienia).... ile kosztuje przy tym 1mb dobrej technologicznie nawierzchni ... zrobic szacunkowa statystyke ktora by dala odpowiedz co bardziej sie oplaca. Pod ZG jest fragment drogi jeszcze z lat 80 lub wczesniej i do dzis jest w stanie na 4+ (po bokach lekkie oblupania ale to slaby grunt - glowny pas itp bez zarzutu - nawierchnia jakby wizualnie asfaltowo cementowa)
- guma
- Junior
- Posiadany PUG: 205
- Numer Gadu-gadu: 3734334
w temacie dróg można chyba dużo, albo nawet bardzo dużo pisać...
ja jadąc do pracy 13km w jedną stronę mam dwa odcinki- pierwszy ok 2km i drugi troszkę krótszy ok 1km na których wrzucam jedynkę i turlam się uprawiając slalom między dziurami i rozgrzewając olej w amorkach...
A żeby się odstresować potrafię pojechać na nowy odcinek s8 i wtedy "migaczu" uwalnia swój potencjał
ja jadąc do pracy 13km w jedną stronę mam dwa odcinki- pierwszy ok 2km i drugi troszkę krótszy ok 1km na których wrzucam jedynkę i turlam się uprawiając slalom między dziurami i rozgrzewając olej w amorkach...
A żeby się odstresować potrafię pojechać na nowy odcinek s8 i wtedy "migaczu" uwalnia swój potencjał
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
u mnie 2 tygodnie temu załatali dziury w dziurach, a teraz po ostatnich mrozach mam nowe - sfotografuję bo warto to zobaczyć
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
Marin ja dziś koło mojego kolesia na ulicy zobaczyłem taką ładną 30cm średniczy i 10 głębokości... nie robiłem fotki, od razu w formularz teraz zgłoszeniowy urzędu miasta dałem.
Pomału zmieniam stronkę ... jeszcze z 10 ulic i trzeba by do teleexpresu napisac serio
Pomału zmieniam stronkę ... jeszcze z 10 ulic i trzeba by do teleexpresu napisac serio
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
troche mogles zmniejszyc te fotke
i takie rzeczy powinny byc publikowane na stronach dedykowanych per miasto. jak sie okazuje taka strona jak moja tez jest zrobiona dla gorzowa
tak w ogole to swoja calkowicie przerobilem na lepsza, more proffi
i takie rzeczy powinny byc publikowane na stronach dedykowanych per miasto. jak sie okazuje taka strona jak moja tez jest zrobiona dla gorzowa
tak w ogole to swoja calkowicie przerobilem na lepsza, more proffi