Nowy test na prawo jazdy
- klekocix
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Junior
Nowy test na prawo jazdy
Tu możecie się sprawdzić z nowym testem na prawo jazdy:
http://regiomoto.pl/portal/nowe-testy-e ... jazdy-2013
Moim zdaniem opowiadanie jaki on jest nie zdawalny i jak mało czasu jest na jego rozwiązanie jest przesadzone.
U mnie na zacinającym się co chwila necie i oczekiwaniu na ładowaniu kolejnych filmików po 30 sekund zdobyłem 69/74 punkty, czyli test zaliczony
http://regiomoto.pl/portal/nowe-testy-e ... jazdy-2013
Moim zdaniem opowiadanie jaki on jest nie zdawalny i jak mało czasu jest na jego rozwiązanie jest przesadzone.
U mnie na zacinającym się co chwila necie i oczekiwaniu na ładowaniu kolejnych filmików po 30 sekund zdobyłem 69/74 punkty, czyli test zaliczony
"Mężczyzna jest panem w swoim domu... ale garaż to jego sanktuarium"
- krzyska
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Forever, Griffe, Honda CB125Twin 1978, Alfa Romeo 147JTDm, P207UjemnieDynamiczny, Patriot KS90
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Nowy test na prawo jazdy
Ja mam taki sam wynik. Ułatwieniem jest to, że jest tylko jedna odpowiedź aczkolwiek trzeba odświeżyć wiedzę na temat przepisów ruchu drogowego
Dla przykładu nowy egzamin w WORDzie w Bydgoszczy ( tu zawsze było trudno, zwłaszcza na praktycznym) na 36 osób zdały dwie. Jednej zabrali prawko za punkty, druga miała już B i zdawała na C, rzeszta przegranych to nowi. Toruń wypadł troche lepiej, na ok 70 osób zdało 9.
Dla przykładu nowy egzamin w WORDzie w Bydgoszczy ( tu zawsze było trudno, zwłaszcza na praktycznym) na 36 osób zdały dwie. Jednej zabrali prawko za punkty, druga miała już B i zdawała na C, rzeszta przegranych to nowi. Toruń wypadł troche lepiej, na ok 70 osób zdało 9.
GTI_Efekt Masy
-
- Junior
- Posiadany PUG: 1,769 GRD
- Numer Gadu-gadu: 4461018
Uaa.. czuję się gorszy bo mam 68/74.. Ale prawdę mówiąc myślałem, że gorzej to wygląda.
Tylko zastanawiam się czy ten WORD'owski jest podobny do tego? Bo w moim odczuciu był on jednak prosty.. A z drugiej strony tak mało osób go zdaje. (?)
Tylko zastanawiam się czy ten WORD'owski jest podobny do tego? Bo w moim odczuciu był on jednak prosty.. A z drugiej strony tak mało osób go zdaje. (?)
- tomek05229
- Junior
- Posiadany PUG: 205 Forever '95
- Numer Gadu-gadu: 11234915
a ja się pochwalę i powiem że miałem tylko jeden błąd Test jest prosty tylko denerwuje mnie ten lektor (wył dzwięku znacznie poprawia koncetrację ) nie wiem czy przypadkiem nie jest tak że wypuścili jeden test, wybrając z całego ogółu łatwiejsze pytania i puścili to na takie strony w celu pokazania-że teraz to jest łatwiej.
A właśnie...jak ktoś chce sobie poprawić wynik to niech odświeży stronę...są dokładnie takie same pytania...więc może to być taka pokazówka
A właśnie...jak ktoś chce sobie poprawić wynik to niech odświeży stronę...są dokładnie takie same pytania...więc może to być taka pokazówka
-
- Junior
Taa.. I dalej jeszcze było napisane coś w stylu "to dobrze, bezpieczeństwo na drodze to podstawa i dobrze, że egzamin jest trudniejszy.." ta..
- Piotrek86
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI
- Numer Gadu-gadu: 8866480
Robiłem nowy test u kumpla co ma naukę jazdy i miałem jeden błąd, a ostatnio robiłem testy cztery lata temu jak zdawałem na moto.
Myślę że nie są tak bardzo trudne te testy, choć pewnie sala egzaminacyjna, stres, ten pokazany płynący czas,całe zamieszanie wokół tego no i ten wkurzający lektor robią swoje i przez to takie słabe wyniki
Myślę że nie są tak bardzo trudne te testy, choć pewnie sala egzaminacyjna, stres, ten pokazany płynący czas,całe zamieszanie wokół tego no i ten wkurzający lektor robią swoje i przez to takie słabe wyniki
-
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
Rozwiązałem demo-zdałem. To co napisał Piotrek86 o stresie z upływającym czasem,salą itp. to fakt, lecz wydaje mi się że egzaminowani są źle przygotowani do egzaminu teoretycznego.Czasu jest sporo. Jeżeli ktoś uważnie patrzy na znaki to widzi zarówno poziome jak i pionowe, włącza kierunkowskaz -a może nauczyłem się obserwować drogę i stąd taka łatwość zdawania.Poza tym w starych testach ( na płycie CD) były pytania przygotowujące do testu. Pytań kilkaset, możliwych odpowiedzi-jedna ,dwie ,trzy. Gdyby to rozbić na pojedyncze odpowiedzi to pewnie wyszło by z 1600. Teraz jest dwa razy tyle?, śmiem twierdzić że filmiki nagrywane w różnych miejscowościach,miastach,dzielnicach dotyczą tego samego zagadnienia i to robi wynik. Ot takie moje rozważania.
Trzeba isc przez życie twardo, nie żałować wszystkich sił...
-
- Junior
A wiecie może co ma być z osobami, które są w trakcie zdawania, czyli mają oblany egzamin i chcą się zapisać na następny, ale wprowadzona ustawa zabrania im tego, bo nie mają lat potrzebnych na daną kategorię?
Ma być jakaś ustawa 'przejściowa'?
- klekocix
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Junior
Prawo nie działa wstecz, czyli muszą zezwolić osobie, która już raz zdawała dostęp do następnego egzaminu.ksiezy pisze:A wiecie może co ma być z osobami, które są w trakcie zdawania, czyli mają oblany egzamin i chcą się zapisać na następny, ale wprowadzona ustawa zabrania im tego, bo nie mają lat potrzebnych na daną kategorię?
"Mężczyzna jest panem w swoim domu... ale garaż to jego sanktuarium"
-
- Junior
Mam nadzieję, że masz rację.klekocix pisze: Prawo nie działa wstecz, czyli muszą zezwolić osobie, która już raz zdawała dostęp do następnego egzaminu.