co wy na to, jakby u nas tak było
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
wszyscy sie zjarali i myslisz że chce sie im czytać
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- waldemarek_b
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
też jestem za - wszystko dla ludzi - wóde chlapią na umur fajki palą aż do wymiotów a trawki mieć nie wolno
wszystko powinno być legalne i ogólnodostepne - kto chce niech sie truje
chcesz sie napić kupujesz litra, chcesz sie naćpać kupujesz amfe itp.
ile mniej przestępst policja by musiała ścigać
wszystko powinno być legalne i ogólnodostepne - kto chce niech sie truje
chcesz sie napić kupujesz litra, chcesz sie naćpać kupujesz amfe itp.
ile mniej przestępst policja by musiała ścigać
P205 1.8D 1984 XUD7
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
"kto chce niech sie truje" ... nie tak do konca, kto chce niech sie truje ale niech nie namawia drugiego do swinstw ... z textami "cienias cienias nie zapali" .. ŻENADA.
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- 205_Winner
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
napewno prawda jest ze koles który sobie zajara skrecika nie wpadnie w szał i nie zabije swojej rodziny nozem kuchennym jak to sie nieraz dzieje pod wpływem alkoholu...
według mnie alkohol gorsze zło niż zielone... co do legalizacji to jak dla mnie to zielsko juz jest legalne nie potrzebuje legalizacji zeby ja kupic
według mnie alkohol gorsze zło niż zielone... co do legalizacji to jak dla mnie to zielsko juz jest legalne nie potrzebuje legalizacji zeby ja kupic
po pierwsze :zioło daje spokój a alkohol to szaleństwo. po drugie : ziołem między innymi leczy sie stwardnienie rozsiane , wpływa ona na partie mózgu w ten sposób ze choroba nie rozwija sie bardziej ( ale trzeba duzo palic ) ,ale nie da sie wyleczyć całkowice tej choroby marihuaną . po trzecie : Pod wpływem THC komunikowano uczucia agresywne kpiną, która stawała się powodem do śmiechu dla obu stron, a po pewnym czasie, skłonność do zachowań agresywnych w ogóle malała. Pod wpływem narkotyku uznawano partnerów rozmowy za bardziej przyjaznych, chętnych do współpracy i pełnych zrozumienia. Wyniki tych testów odpowiadałyby rozpowszechnionemu wśród palaczy trawy przekonaniu, że pod jej wpływem maleje skłonność do czynów agresywnych, kłótni i wrogość. Nabiera się pewności, że są ciekawsze zajęcia niż zachowania agresywne, lub też człowiek staje się po prostu bardziej pokojowo usposobiony. pozdrawiam
kto niechce nieweźmie przeciez swój rozum ma , a jesli jest podatny na tego typu teksty "cienias" bo to urazi jego dume , to wtedy ma problem ze sobą a nie z tymi co tak mowią . jesli tak mowią to juz swiadczy o nich.Pieraś pisze:"kto chce niech sie truje" ... nie tak do konca, kto chce niech sie truje ale niech nie namawia drugiego do swinstw ... z textami "cienias cienias nie zapali" .. ŻENADA.
pokahontaz pisze:po pierwsze :zioło daje spokój a alkohol to szaleństwo. po drugie : ziołem między innymi leczy sie stwardnienie rozsiane , wpływa ona na partie mózgu w ten sposób ze choroba nie rozwija sie bardziej ( ale trzeba duzo palic ) ,ale nie da sie wyleczyć całkowice tej choroby marihuaną . po trzecie : Pod wpływem THC komunikowano uczucia agresywne kpiną, która stawała się powodem do śmiechu dla obu stron, a po pewnym czasie, skłonność do zachowań agresywnych w ogóle malała. Pod wpływem narkotyku uznawano partnerów rozmowy za bardziej przyjaznych, chętnych do współpracy i pełnych zrozumienia. Wyniki tych testów odpowiadałyby rozpowszechnionemu wśród palaczy trawy przekonaniu, że pod jej wpływem maleje skłonność do czynów agresywnych, kłótni i wrogość. Nabiera się pewności, że są ciekawsze zajęcia niż zachowania agresywne, lub też człowiek staje się po prostu bardziej pokojowo usposobiony. pozdrawiam
Ale dziury w mozgu zostaja
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
po pierwsze primo - ładny avatar pokahontaz po drugie primo w pełni zgadzam się z Parą - nic dodać nic ująć. Po trzecie primo, ultimo, nie ma co ukrywać, jest to narkotyk i też nie można traktować betonu jak lekarstwa! Jest to podobny syf co alkohol i fajki ale po prostu rzadziej spożywany i na pewno ma ciekawe działanie ... gdyby ludzie jarali trawę non toper to też nie wyglądaliby za szczęśliwie.
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?