LinguaLand Rally Team :)
- Michal
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
LinguaLand Rally Team :)
Juz niewiele brakuje zeby autko bylo gotowe do kjsow Pare drobiazgow jeszcze zostalo. Tak czy inaczej mam sponsora na KJSy a to dzieki kol. BIPI za co mu dziekuje Jako ze sponsor jest to oczywiscie musze sie pochwalic i zadosc uczynic sponsorowi szerzac reklame gdzie sie da
- Załączniki
-
- Pict0014.jpg (45.21 KiB) Przejrzano 7309 razy
-
- Pict0021.jpg (62.22 KiB) Przejrzano 7310 razy
-
- Pict0023.jpg (53.48 KiB) Przejrzano 7310 razy
Ostatnio zmieniony 26 mar ndz, 2006 5:40 pm przez Michal, łącznie zmieniany 1 raz.
heh
no laDNIE ZROBIONA REKLAMA HEHE:) Z TYMI SPONSORTAMI CIEZKO W DZISIEJSZYCH CZASACH MASZ SZCZESCIE:) a udalo ci sie wycisnac duzy sponsoring czy tyko daje ci na wpisowe:):D:D pzodr:)
rallyeeeeeee do you feel it :D:D:D:D
- Michal
- Junior
- Kontakt:
Wiec chcialem powiadomic ze dzisiaj odbyl sie pierwszy start LinguaLand Rally Team... Efekt? 2 miejsce w klasie! Sytuacja wyglada tak ze mam najslabsze autko w klasie - 1.4... Wiec pierwsza petla po mokrym, co nastawialo mnie optymistycznie, ale pozniej piekna pogoda i dwie kolejne petle po suchym... Wtedy juz jechalem tylko po to zeby dowiezc punkta do mety... Caly czas twierdzilem ze po suchym lipa totalna... Ale ku mojemu zdziwieniu na mecie okazalo sie ze jestem drugi. Bezbledna jazda, zero kar, nawet stojac w korku nie dostalismy kary za spoznienie mimo ze i tak by nam anulowali bo wiekszosc zalog zaliczyla spoznienia (moge tylko zdradzic ze jazda nie odbywala sie calkowicie zgodnie z przepisami ). Calosc wypadla superowo. Objechalismy takie autka jak: 3 x P106, Honde Civic, Clio i jakies inne mocne wynalazki... W nagrode medalik za 2 miejsce + dyplom + znizka na przekladke opon. Jak tylko pojawia sie jakies foty to postaram sie je tutaj wrzucic!
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
No to super Michał Oby tak albo lepiej w kolejnych występach
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- lukasss
- Junior
kurcze z tym sponsorem super sprawa (ile wyciągasz od nich;) )
mi też pomóżcie znaleźć bo lipa jak hu....... w tej sprawie a napewno bede mugł sie pochwalić takimi sukcesami (od czasu do czasu) jak nasz kolega kóry post załozył
http://www.golabekautosport.prv.pl ---stronaka jest tworzona niepełna nie wszystkie starty wypisane itp itd mało co na niej jest z powodu iż chęci troszke mniej ze względu własnie na brak jakiegokolwiek zainteresowania z e strony firm potencjalnych sponsorów.
mi też pomóżcie znaleźć bo lipa jak hu....... w tej sprawie a napewno bede mugł sie pochwalić takimi sukcesami (od czasu do czasu) jak nasz kolega kóry post załozył
http://www.golabekautosport.prv.pl ---stronaka jest tworzona niepełna nie wszystkie starty wypisane itp itd mało co na niej jest z powodu iż chęci troszke mniej ze względu własnie na brak jakiegokolwiek zainteresowania z e strony firm potencjalnych sponsorów.
- Michal
- Junior
- Kontakt:
Ile mi sponsor daje? Tajemnica Ale powiem tylko tyle ze jade za free caly KJS bo koszty pokrywa sponsor.
Z moich startow sa nastepujace wyniki:
- Impreza Klubowa RallyKraków 27.11.2005 - 1 m. w klasie, 8 m. w generalce
- Impreza Klubowa RallyKraków 26.02.2006 - 2 m. w klasie, 14 m. w generalce (na 44 sklasyfikowanych)
- Rajd HillClimbing w roli pilota - 1 m. w klasie
- KJS Anwa 02.04.2006 - 2 m. w klasie, 11 m. w generalce (na 62 sklasyfikowanych)
Z moich startow sa nastepujace wyniki:
- Impreza Klubowa RallyKraków 27.11.2005 - 1 m. w klasie, 8 m. w generalce
- Impreza Klubowa RallyKraków 26.02.2006 - 2 m. w klasie, 14 m. w generalce (na 44 sklasyfikowanych)
- Rajd HillClimbing w roli pilota - 1 m. w klasie
- KJS Anwa 02.04.2006 - 2 m. w klasie, 11 m. w generalce (na 62 sklasyfikowanych)
- Damian1p
- Uzalezniony
widze ze ladnie Ci idzie gratuluje sponsora oraz zycze powodzenia dalej
Nie drażnij Lwa, bo Lew to Ja
http://damian1p.peugeot205.pl/
http://damian1p.peugeot205.pl/
- bipi
- Junior
- Kontakt:
no bez sponsora pewnie bysmy nie ruszyli. ale troche staran i sie znalazl. aczkolwiek tak juz jest jak sie zaczyna ze nikt sie nie zainteresuje i nie mozna nawet zaczac. polska rzeczywistosc w skrocie mowiac.
dlatego Michal dostal swoja szanse i na pewno ja wykorzysta a ja juz mysle o nowym autku dla niego...
dlatego Michal dostal swoja szanse i na pewno ja wykorzysta a ja juz mysle o nowym autku dla niego...
bipi.205.pl