O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator
Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
Numer Gadu-gadu: 3288286

Post autor: JoT_JoT »

HEHE no koleś V300 oddawał już kilka razy na gwarancje moje byłe SE T300 było bardzo wytrzyłąe nawet na upadki ;)

MAm nadzieje żę mój telefon nie bedzie tak szwankował ale w razie czego teraz motorola daje 2 lata gwarancji a dłużej chodować go nei bede bo będzie można nowy na abonamnet wziąść w sumei V547 to porpawione V500 mozę usuneli wady hehe :mrgreen: Okaże sie :)
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...

[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: cheatoss »

BubuPN pisze:to chyba ma kiepski model :mrgreen: ja kupiłem nówkę funkiel salonówkę i jedyne co to musiałem po kilku miesiącach dać do przeczyszczenia głośniczek bo lekko rzęził :mrgreen: a to, że się bluetooth na chwilkę odpala to nie jest nic złego :) jedyna wada to jest taka, że czasem potrafi w połowie baterii wyświetlić nagle komunikat "naładuj baterię" i się wyłącza, ale zdarzyło się to może ze dwa razy więc jestem w stanie jej wybaczyć :)
z twojego opisu wynika ze twoj tez kiepski =]

ja z erykiem od kwietnia 04 nie robilem nic, tylko laduje, gadam, wysylam, laduje, gadam, wysylam :twisted:

edit:
jej motka tez z salonu, nowka, tydzien fabryka pachniala =]

edit:
owszem, dajesz na gwarancji ale tracisz ksiazke zapisana na telefonie, zdjecia, wgrane dzwonki, etc... takie usranie troche...
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
BubuPN

Post autor: BubuPN »

ale nie świruje tak jak ten który opisałeś :mrgreen: wiem na pewno, że jak będę zmieniał telefon to znów na Motorolę i tylko z klapką, a książkę, dzwonki, tapety możesz przetransportować po kabelku do kompa :)
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator

No wiesz jak masz kabel i kompa to nic tak nei tracisz zgrywasz wszystko na kompa i potem wgrywasz spowrotem :) :)

P.S. udało mi się w końcu moją Mote skomunikować z kompem jeszcze tylko nie wiem jak aplikacje Java wgrywać

Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

Motorola...brrr...mam uczulenie na te telefony ;P Chociaz teraz robia bardziej sensowne telefony niz kiedys... ;) Znajoma miala V300...szkoda gadac telefon ma niecaly rok, a w serwisie byl juz ok 5 razy i oczywiscie motorola nie chce wymienic na nowy (a chyba po 3 czy 4 powinna juz) i w koncu uniewaznili gwarancje...ostatnio sam ja naprawialem...ja juz na nia pomyslow nie mam :P Jak dziala kamera to dyktafon sie wylozy...jak to to tamto nie chce... Ojciec daaaawno temu mial Timeporta (nie pierwszego tylko druga wersje) wszystko fajnie gdyby nie kretynskie menu i to, ze 2 dni (slownie "dwa") po zakonczeniu gwarancji padlo w nim wszystko co pasc moglo...wyswietlacz, bateria, wszystkie dzwieki...szok...Potem motorolka v2288 (taka z radiem) po 8 miesiacach bateria przestala trzymac prawie zupelnie...na gwarancji nie przyjeli...kupilem nowa baterie...pare miesiecy pozniej padla koncowka mocy i tyle bylo widac w niej zasieg...poza tym mialem jeszce 3 motorole, z ktorych 2 sie rozwalily :P 4 zepsute na 5 posiadanych :D Nowy rekord :P Ja tam katuje zabytkowa Nokie 7110, jak uzbieram kaske to kupuje Nokie 6600 albo inny fonik Nokii z symbianem :D
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

hehehe z telefonami jak z samochodami jedne egzemplarze sie psuja jedne nie taka już jest złośliwość rzeczy martwych
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator

Tylko, ze mam pare zabytkowych Siemensow, Nokii, Ericssonow i te dzialaja mimo ogromnego wieku...Nokia 1610 jest tak duza i ciezka ze moglbym ja podstawic jako klocek pod kolo i by samochod sie nie ruszyl ;P Ja tam nie bardzo lubie motorole i chyba nigdy nie polubie ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator

No ja mam jeszcze na chacie Motorole T2288 Shark czy jakośtak :) dośc zabytkowy tlefon wiek hmm ze 5 lat i jeszcze sie w niej odpukać nic nigdy nei zepsuło no poza tym że kilka razy zmieniałem baetrie :) ale to już co innego :) No słyszalme że Phony z Symbianem to wypas :) następny też musze sobie jakiś taki zakupić :) :mrgreen:

Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator

Mialem Nokie 7650 czyli pierwszy telefon z symbianem...no to byl szok...pilot do telewizora...doom2...i pare innych rzeczy :D A...chat przez bluetooth ;D Symbian wymiata ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator

No i teraz to możesz nawet DivX zarzucić :D:P :mrgreen:

Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator

I pewnie pilota do alarmu zrobic z telefonu :D
Obrazek
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator

Jakby tylko alarm obsługiwał bluetooth to pewnei bez problemu a troche z innej beczki

DUŻO TANIOOO TESCO :D:D:D hehe tyle postawili w Tescho Wrocław na jakim dziale chyba nie musze mówić :)

Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator

O rany...a nie mogli zaczac od pomalowania zderzakow pod kolor samochodu?? :P Poza tym wywalic wszystko poza Lexusami i by jakos wygladal ten samochod ;P
Obrazek
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

hehe :lol: :mrgreen:
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator

Nei maiłęm jak zrobić fotek środka ale pewnei jesteście sobie w stanei wyobrazić co tam jset :D:D:D:P Dużo TAnio Tesco :D:P

ODPOWIEDZ