Cos zamarliscie...przez te aukcje pewnie.. ;P Takie pytanko male..ile sa warte kierunki przod - stary typ ;P Pytam sie tutaj, bo to jest najbardziej zywotny dzial
Bo do bialego samochodu to one pasuja jak.... wiec chyba wystawie je na allegro i kupie te biale z allegro ;P Komplet bialych jest na allegro za 40 I od razu bedzie ladniej wygladac
Powiem tak jak juz ktoś kupuje to odrazu białe bo łądniejsze wszyscy siępytają o białe wiem bo wystawiałem troche części tak wiec żołte da się sprzedać albo za grosze czyli 15-20 zł komplet jak komuś nie zależy a chce tanio albo hmm moze jakiś fanatyk który chce mieć oryginał
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
No mnie juz dobijaja te pomaranczowe...do bialego samochodu...w ogole nie pasuje Chyba ze komus bedzie jednego brakowac... czy cos... ale wystawic chyba wystawie... a moze ktos z klubowiczow chce? Albo wymiana ;P Hehehehe
No wiesz od tego jest dział kupię sprzedam :D:P bez OT mi tutaj prosze bo jak nei ja to Cię Bubu pogoni a żółte hmm one chyba tylko do czerwonego pasujądo mojego też nie pasowały w ogóle nie pasują do niczego chybaże pomalowaćje na czarno
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
Dobra, dobra, wystawie tam posta ;P Nie poganiac mnie ;D Jak mi sie nic nie chce...ja pier*** leze calymi dniami osatnio i nic nie robie...pogoda tak na mnie dziala czy jak
biale napisy na oponach wygladaja:
a) zajebiscie w terenowkach (nie mowie tu o takich cywilach jak crv, terrano, czy monterey... mowie o TERENOWKACH :>
b) tragicznie w osobowkach... na przyklad bialy napis Kormoran =]
Debica tez ladnie wyglada ;P I dobrze wygladaja (ale juz tak serio) amerykanskie samochody z ogromnymi kolami I wtedy te napisy na bialo...to wyglada fajnie, ale na naszych samochodach??? Nieeeeee ;P
Tak czytam i stwierdzam ze nie moge juz nic robic z zewnatrz z autem poza felgami, bo mi wiocha wyjdzie teraz czas na wnetrze Pozniej zawieszenie Ale zobaczymy jak fundusze na to pozowla
EDIT:
mowie oczywiscie o bialych napisach na oponach Bo takowe mam na swoich.
Bylo [url=http://www.pit_r.205.pl]Peugeot 205 1.0 HellStyle[/url] Jest teraz [url=http://www.pit_r2.205.pl]Peugeot 306 1.6 90 KM[/url]