Tak tak i najważniejsze czyli Pamiętaj nie zmieniaj kierunków na białe bo wszyscy znawcy wiedzą od którego rocznika byly one montowane w 205-tkach i jak tylko zobaczą białe to dojdą do wniosku że zmienileś bo miałeś stłuczke a po co zaniżać cenę auta :P
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
lepiej powiedziec prawde wymieniłem bo mi sie nie podobały jak ja bym chciał swojego sprzedac to juz wogóle tyle dodatków mam od innych wersji ze az strach było by go wystawiac bo zaraz by powiedzieli ze składak jakis Dokładałem bo mi sie tak podobało a jak ktos ma kupic to kupi napali sie i kupi
Fot. Straż pożarna / Kliknij / INTERIA.PL
Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów zwraca się z prośbą do kierowców o przekazanie informacji o przypadkach samozapaleń samochodów marki Peugeot - poinformowała w piątek rzeczniczka prasowa Urzędu Elżbieta Anders.
Apel jest reakcją na serie artykułów w "Super Expresie" o pożarach samochodów marki Peugeot. Według gazety, przyczyną samozapaleń jest wada techniczna samochodów, a spółka Peugeot Polska nie reaguje na sygnały o pożarach.
Gazeta opisała m.in. przypadek mieszkańca Warszawy, którego samochód spalił się pod koniec 2004 r. w garażu.
"Do nas nie dotarły żadne sygnały o pożarach i dlatego też zwracamy się do kierowców, by poinformowali nas o takich przypadkach" - powiedziała Anders. Dodała, że UOKiK potrzebuje sygnału od konsumentów, by wszcząć postępowanie ws. pożarów w samochodach tej marki.
W biurze prasowym Peugeot Polska usłyszeliśmy, że "rzecznik prasowy jest nieobecny i będzie dopiero w poniedziałek". Żadna inna osoba w spółce nie mogła odnieść się do informacji podanych przez gazetę.
Kierowcy mogą kontaktować się z Urzędem pod warszawskim numerem telefonu 556-01-75 i lub e-mailem: ddz@uokik.gov.pl.
ferguss uwazaj osttnio u ciebie cos było czus spalenizna heheh moze dlatego ze jechałes przedemna a ja nie chciałem cie zgubic to przegoniłem autko hehe
dowiedz sie czy w nowych dowodach pisza jeszcze takie pierdoły tak to bys sobie wymienił na nowy i tyle np w nowych juz nie ma numerów silnika bo silnik jest traktowany jako częsc zamienna
No i to jest plus żę w nowych nie ma numeru silnika ułatwia to pewne sprawy ale moze wiesz jak to jest ze zmianabo tak czy siak chyba trzeba to zgłosić przecierz ubezpieczenie płaci się od pojemności
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...