no kumpel mial 850 i faktycznie tak bylo, a powiem wam ze z tego co widze sa 2 kategorie
1. szpanoluby( z regoly glupie, czesto wytapetowane, ale czesto tez fajne) - wszystko co nowe i ladnie swieci wszelkie lampki mile widzialne
2. cfansze - nie lubia szpanu(tak im sie wydaje wiec bezposredni odpada )- nieduze fury(kompleksy facetow),(prawie)zadnych swiecidelek w i na samochodzie( choinka)
Hehe
ale tak nawiasem mowiac to mi sie wydaje ze to normalan babka jest tylko wszystko tak ukartowane zeby poprzez skandal poniesc ogladalnosc. bo nie wazne jak mowia wazne zeby mowili... ale jaka role teraz pelni rzeczownik miriam - neologizm na "pomiedzy"
W Holandii (chyba!!) był to prawdziwy.. hmmm była to prawdziwy facet(a) Jak sie wyjaśniło to pozwy poleciały na telewizje i jakies tam duże odszkodawanie chłopcy dostali... a swoją drogą jakby nie miała penisa to chętnie bym ją posadził na..... siedzenie pasażera
Dobra chłopaki a w tej sprawie dorzuce takie 3 grosze że rozmawiając z kilkoma kobietami na temat aut dochodze do wniosku ze zazwyczaj podobają się im duże a czasem nawet ogromne zazwyczaj orurowane terenówki :D czyżby jakieś kompleksy heehhe no ale w sumie troche w tym racji duz bardziej praktyczny
P.S. Małe info do Fergussa moje paluszki nei sięgaja forum po godninach więc nic nie zamkne :D:) Tutaj panuje BUbu no i poza tym zę Para może edytować całe forum
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
jakos mi sie wydaje ze to wszystko lacznie z pozwami zaaranzowane bylo... bo widzialem klienktke w bikini i zadna operacja + kuracja hormonalna nie moze tego zdzialac. Do mnie to nie trafia
Tak tak ale wikesz takie BMW kusi z wynikiem 6 lasek na tydzień :P chociaż to pewnei i tak sałbo :) Chociaż narazie pozostaje przy wersji stała partnerkA :) i wcale nie narzekam
Hehe moze to od miasta zalezy bo ja rozmawialem z dziewczynami z torunia i im mniejsze tym lepiej (bez przesady czyli cos wielkosci 206) u mnie we wlocku leca jeszcze na BMW ale to juz sie zaczyna zmieniac na korzysc aut a'la megane czy 406 no i mojego puga tez lubia szczegolnie mruczacego powoli na halogenach
hehe jak to brzmi w ogóle czuje się nie swojo po takich zwrotach.
No Andzia ma puga ale oprócz Puga ma jeszcze Sabba a poza tym to kto wie co w jej głowie siedzi i o czym jej koleżanki opowiadaja pewnie jest zorientowana o gustach panujących w trójmieście