O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)
Kuźwa ale nadrabiacie stron czasem
J J - to Ty nadaleś temat handelku- który powinien znajdować się w :kupie/sprzedam/zamienie??? hmm nieładnie
DJPreZes "ktoś" ? czyli kto?
J J - ja moderatorem? hehehe prosze Cię - nie potrafie czasem dobrze zorganizować mycia porankim zębów, co dopiero panować nad Waszym rozwydrzeniem
Luzak i inni maturzyści- zycze jak najbardziej pomyślnych wyników
choć dla mnie to odległe czasy - ale pamiętam ten stresik
Co do tematu gustu aut kobiet z trójcity- hmm nie mi to oceniać co one mają w głowie (często pustke- uwierzcie mi - moje towarzystwo w większości wypełnia płeć przeciwna- ta berdziej intrygująca)(sama mam w głowie puga
)- choć czesto się zdarza ze kobiety same są gołodupcami- ale zadają od płci przeciwnej aut nieziemskich cenowo - i kieszeni wysypującej się. upppssss - chyba mnie za to powiesza- dobrze ze zadna tu nie zagląda
J J - ja mam Sabba??? nie kumam :-/
Luzak - Kocham Was radośnie, jak Żeromski Przedwiośnie, Kocham Was drapieznie, lubierznie, i gdy o Was śnie- jeśli śpie, jak pije i gdy juz ledwie zyje, jak się głupa rżnie i jak się nie rżnie, Kocham Was szczerze, w pugu i na rowerze,
w dobrej wierze i tak ze az mnie cholera bierze
A co do Miriam - ejjjjjjjjjjj to przesada...
(boli serducho)
J J , Blaszka - telewizorek obok kompa - rąsia Panowie- ja mam ten sam układ
Ogólnie serdecznie pozdrawiam- Myśle ze odpowiedzi są wyczerpujące
Ps. Teraz kiedy siedze w domu sama - tęsknota do Was niszczy mój świat!!!
J J - to Ty nadaleś temat handelku- który powinien znajdować się w :kupie/sprzedam/zamienie??? hmm nieładnie

DJPreZes "ktoś" ? czyli kto?

J J - ja moderatorem? hehehe prosze Cię - nie potrafie czasem dobrze zorganizować mycia porankim zębów, co dopiero panować nad Waszym rozwydrzeniem

Luzak i inni maturzyści- zycze jak najbardziej pomyślnych wyników

Co do tematu gustu aut kobiet z trójcity- hmm nie mi to oceniać co one mają w głowie (często pustke- uwierzcie mi - moje towarzystwo w większości wypełnia płeć przeciwna- ta berdziej intrygująca)(sama mam w głowie puga

J J - ja mam Sabba??? nie kumam :-/
Luzak - Kocham Was radośnie, jak Żeromski Przedwiośnie, Kocham Was drapieznie, lubierznie, i gdy o Was śnie- jeśli śpie, jak pije i gdy juz ledwie zyje, jak się głupa rżnie i jak się nie rżnie, Kocham Was szczerze, w pugu i na rowerze,
w dobrej wierze i tak ze az mnie cholera bierze

A co do Miriam - ejjjjjjjjjjj to przesada...

J J , Blaszka - telewizorek obok kompa - rąsia Panowie- ja mam ten sam układ

Ogólnie serdecznie pozdrawiam- Myśle ze odpowiedzi są wyczerpujące

Ps. Teraz kiedy siedze w domu sama - tęsknota do Was niszczy mój świat!!!