Kupno NOTEBOOKA....

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.

Jakiego lapa?

FUJITSU-SIEMENS
4
15%
HP
5
19%
LENOVO/IBM
7
26%
TOSHIBA
11
41%

Liczba głosów: 27

Awatar użytkownika
smug
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: smug »

Kazdy mowi co innego :shock: 8)7
W morde.....coraz ciezszy mam wybor :wink:
Moze ankieta pomoze...
Czekam na wiecej tego typu wypowiedzi.
Dzieki :W
Awatar użytkownika
golas9
Junior
Posiadany PUG: W124,W202,E36,Gulf4

Post autor: golas9 »

a gdzie dell?????!!?!!
Awatar użytkownika
smug
Uzalezniony

Nie ma :!: ....bo w tym oto cudownym :P sklepie zamierzam zostawic kase:
http://www.karen.com.pl
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

w takim razie zlosliwie swoj glos zostawiam na f-s =] brak jakosci w nierozsadnej cenie =]
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

Polecam Toshiba bo sa to solidne laptopy za te same pieniądze w innych niby lepsze parametry ale jakość i żywotność nieporównywalna, dziewczyna po tygodniu używania FujitsuSimens miała wpadajacą jednym rogiem do środka klawiature 8)7
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Awatar użytkownika
kubas
Maniak
Posiadany PUG: rallye

Post autor: kubas »

Banita pisze:mikroukład Mobile Intel®, 945GM Express
:lol: wybacz, ale ten uklad nadaje sie do wyswietlania pulpitu windowsa -do niczego wiecej...
Tak no jakos nie zauwazylem :) Ciekawe czy smug chce grac na laptopie w najnowsze gierki czy jest to dla niego komputer po to po co go zaprojektowali a nikt go nie projektowal do gier... Ale jesli sadzisz ze nadaje sie tylko do wyswietlania pulpitu to moge ci powiedziec ze nfs most wanted i nfs carbon chodza na tym laptopie spoko :) Wiem ze to nie sa gierki ktore wymagaja wiele... ale nie spodziewaj sie ze wszystkie najnowsze gierki beda ci chodzic na laptopie ktory do tego nie sluzy...
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

Sebek pisze:dziewczyna po tygodniu używania FujitsuSimens miała wpadajacą jednym rogiem do środka klawiature 8)7
w tych dwoch nowych amilo pro po wyjeciu z kartona klawiatura w prawym dolnym rogu nurkowala, wiec moze to standard? =]
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
Awatar użytkownika
koval
Junior
Posiadany PUG: PUG 205 Forever, 1,9 D

Post autor: koval »

mój starszy ma Asusa 2,6 GHz i 512 RAM i smiga jak zloto :D ostatnio w NFS Undeground 2 wymiatalem na nim i normalnie wypas :) :W
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

cheatoss pisze:
Sebek pisze:dziewczyna po tygodniu używania FujitsuSimens miała wpadajacą jednym rogiem do środka klawiature 8)7
w tych dwoch nowych amilo pro po wyjeciu z kartona klawiatura w prawym dolnym rogu nurkowala, wiec moze to standard? =]
tak w prawym dolnym rogu 8) czyli chyba kiepski ten standard i seria oczywiście amilo pro :twisted:
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

kubas pisze: Tak no jakos nie zauwazylem :) Ciekawe czy smug chce grac na laptopie w najnowsze gierki czy jest to dla niego komputer po to po co go zaprojektowali a nikt go nie projektowal do gier... Ale jesli sadzisz ze nadaje sie tylko do wyswietlania pulpitu to moge ci powiedziec ze nfs most wanted i nfs carbon chodza na tym laptopie spoko :) Wiem ze to nie sa gierki ktore wymagaja wiele... ale nie spodziewaj sie ze wszystkie najnowsze gierki beda ci chodzic na laptopie ktory do tego nie sluzy...
ah.. to wlacz sobie np autocad'a :wink:

wiem jak na tym chodzi mw -slideshow :lol:
Awatar użytkownika
Pagi
Maniak
Posiadany PUG: był 205 1.9D '92
Numer Gadu-gadu: 35314
Kontakt:

Post autor: Pagi »

Dobra to i ja cos napisze...

Osobiscie od 2 lat uzywam dell'a z centrino i nie mam z nim zadnych problemow.
Wczesniej uzywalem z P3 IBM - rownież zadnych problemow.

Z racji gdzie pracuje, powinienem polecac co innego ,ale widze ze jeździcie po FS :-)
W firmie mam do czynienia z setkami sztuk FS i ich użytkownikami, ludzie na prawde nie szanują służbowych komputerów... Jednak sporadycznie cos sie dzieje z laptopami FS. Aczkolwiek wszyskie jakie mamy sa z serii LifeBook - nie wiem czemu nie widac ich w sklepach, bo Amilo to naprawde szajs. LifeBooki smiało moge polecić.

Ogolnie na co polecam zwrocic uwage, kupujac lapa.

Procek, centrino napewno wplywa pozytywnie na zywotnosc baterii.
Grafika - najlepiej jakby nie byla zintegrowana z plytą, tylko niezalezna - zintegrowana korzysta z RAMu komputera.

Mimo wszystko z tych co wymieniles, moj wybor pada na IBM'a - o ile LENOVO nie popsuje tej porządnej marki laptopów.
Peugeot 205 1,9D '92 - pierwsza miłość...
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Post autor: Pieraś »

nie czytalem powyzszych postow bo brak czasu ale chce swoje 0,03zl wrzucic:

- przede wszystkim powinienes pomyslec do czego laptop potrzebny: gry, internet itp
itd.
- po drugie czy bedzie czesto chodzil na baterii (dobor procka - cel najmniej mocy je)
- po trzecie ... teraz firma jaka :-)

Ja kupilem ACERa 5101 z AMD Turion 64 - 2GHz, matryc 15,4", grafa ATI RADEON XPRESS 1100, dysk 60GB PATA, wifi, dvd 2layer, nie ma irdy i innych pierdol - mial zastapic mi stacjonarny i jestem z niego bardzo zadowolony. wiadomo ma modem i sieciowke i slot pcmcia typ 2 - wiec zawsze jakies urz. mozna podlaczyc i zamieniac ja ma sie kilka.

Kupujac wazne by nie mial bad pixeli :) pozdro
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Awatar użytkownika
smug
Uzalezniony

Wybralem!....... prawie wybralem :) Biore pod uwage dwie marki: TOSHIBA i IBM/LENOVO.Z wskazaniem na IBM :).
1.IBM :arrow: http://www.karen.com.pl/KatItem.asp?id= ... emCId=4354
2.Toshiba :arrow: http://www.karen.com.pl/KatItem.asp?id= ... emCId=4277
Co myslicie.....komputerowniki? :roll: :D
Awatar użytkownika
HDi
Junior

Post autor: HDi »

IBM only miałem T i R i są nie do zdarcia :roll:
205 Rallye Ex.. peryment
Awatar użytkownika
kubas
Maniak
Posiadany PUG: rallye

Post autor: kubas »

A ja ci nadal bede polecal ta Toshibe :) Bawilem sie juz paroma laptopami i Toshiba to Toshiba czyli bardzo dobra jakosc :) Nie mowie ze IBM jest gorszy bo to uznana firma. Tu juz chyba wszystko zalezy od gustu :) A i uwazaj bo obydwa laptopy maja karte graficzna o ktorej banita powiedzial ze na nich mozna tylko pulpit windowsa wyswietlac takze mozesz miec problemy z przegladaniem forum :lol: A tak serio to Banita uwierz ze nfs mw nie chodzi klatka po klatce tylko chodzi plynni nie wiem jak autocad bo akurat na laptopie nigdy go nie bede uzywal Pozdro dla pana wszystko wiedzacego :)
P.S. Napisales w ogole do czego bedziesz go uzywal ? czy mi umknela ta wiadomosc...
ODPOWIEDZ