Kupno NOTEBOOKA....
- smug
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
Nie ma ....bo w tym oto cudownym sklepie zamierzam zostawic kase:
http://www.karen.com.pl
http://www.karen.com.pl
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Polecam Toshiba bo sa to solidne laptopy za te same pieniądze w innych niby lepsze parametry ale jakość i żywotność nieporównywalna, dziewczyna po tygodniu używania FujitsuSimens miała wpadajacą jednym rogiem do środka klawiature
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
- kubas
- Maniak
- Posiadany PUG: rallye
Tak no jakos nie zauwazylem Ciekawe czy smug chce grac na laptopie w najnowsze gierki czy jest to dla niego komputer po to po co go zaprojektowali a nikt go nie projektowal do gier... Ale jesli sadzisz ze nadaje sie tylko do wyswietlania pulpitu to moge ci powiedziec ze nfs most wanted i nfs carbon chodza na tym laptopie spoko Wiem ze to nie sa gierki ktore wymagaja wiele... ale nie spodziewaj sie ze wszystkie najnowsze gierki beda ci chodzic na laptopie ktory do tego nie sluzy...Banita pisze:mikroukład Mobile Intel®, 945GM Express
wybacz, ale ten uklad nadaje sie do wyswietlania pulpitu windowsa -do niczego wiecej...
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
tak w prawym dolnym rogu czyli chyba kiepski ten standard i seria oczywiście amilo procheatoss pisze:w tych dwoch nowych amilo pro po wyjeciu z kartona klawiatura w prawym dolnym rogu nurkowala, wiec moze to standard? =]Sebek pisze:dziewczyna po tygodniu używania FujitsuSimens miała wpadajacą jednym rogiem do środka klawiature
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
ah.. to wlacz sobie np autocad'akubas pisze: Tak no jakos nie zauwazylem Ciekawe czy smug chce grac na laptopie w najnowsze gierki czy jest to dla niego komputer po to po co go zaprojektowali a nikt go nie projektowal do gier... Ale jesli sadzisz ze nadaje sie tylko do wyswietlania pulpitu to moge ci powiedziec ze nfs most wanted i nfs carbon chodza na tym laptopie spoko Wiem ze to nie sa gierki ktore wymagaja wiele... ale nie spodziewaj sie ze wszystkie najnowsze gierki beda ci chodzic na laptopie ktory do tego nie sluzy...
wiem jak na tym chodzi mw -slideshow
- Pagi
- Maniak
- Posiadany PUG: był 205 1.9D '92
- Numer Gadu-gadu: 35314
- Kontakt:
Dobra to i ja cos napisze...
Osobiscie od 2 lat uzywam dell'a z centrino i nie mam z nim zadnych problemow.
Wczesniej uzywalem z P3 IBM - rownież zadnych problemow.
Z racji gdzie pracuje, powinienem polecac co innego ,ale widze ze jeździcie po FS
W firmie mam do czynienia z setkami sztuk FS i ich użytkownikami, ludzie na prawde nie szanują służbowych komputerów... Jednak sporadycznie cos sie dzieje z laptopami FS. Aczkolwiek wszyskie jakie mamy sa z serii LifeBook - nie wiem czemu nie widac ich w sklepach, bo Amilo to naprawde szajs. LifeBooki smiało moge polecić.
Ogolnie na co polecam zwrocic uwage, kupujac lapa.
Procek, centrino napewno wplywa pozytywnie na zywotnosc baterii.
Grafika - najlepiej jakby nie byla zintegrowana z plytą, tylko niezalezna - zintegrowana korzysta z RAMu komputera.
Mimo wszystko z tych co wymieniles, moj wybor pada na IBM'a - o ile LENOVO nie popsuje tej porządnej marki laptopów.
Osobiscie od 2 lat uzywam dell'a z centrino i nie mam z nim zadnych problemow.
Wczesniej uzywalem z P3 IBM - rownież zadnych problemow.
Z racji gdzie pracuje, powinienem polecac co innego ,ale widze ze jeździcie po FS
W firmie mam do czynienia z setkami sztuk FS i ich użytkownikami, ludzie na prawde nie szanują służbowych komputerów... Jednak sporadycznie cos sie dzieje z laptopami FS. Aczkolwiek wszyskie jakie mamy sa z serii LifeBook - nie wiem czemu nie widac ich w sklepach, bo Amilo to naprawde szajs. LifeBooki smiało moge polecić.
Ogolnie na co polecam zwrocic uwage, kupujac lapa.
Procek, centrino napewno wplywa pozytywnie na zywotnosc baterii.
Grafika - najlepiej jakby nie byla zintegrowana z plytą, tylko niezalezna - zintegrowana korzysta z RAMu komputera.
Mimo wszystko z tych co wymieniles, moj wybor pada na IBM'a - o ile LENOVO nie popsuje tej porządnej marki laptopów.
Peugeot 205 1,9D '92 - pierwsza miłość...
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
nie czytalem powyzszych postow bo brak czasu ale chce swoje 0,03zl wrzucic:
- przede wszystkim powinienes pomyslec do czego laptop potrzebny: gry, internet itp
itd.
- po drugie czy bedzie czesto chodzil na baterii (dobor procka - cel najmniej mocy je)
- po trzecie ... teraz firma jaka
Ja kupilem ACERa 5101 z AMD Turion 64 - 2GHz, matryc 15,4", grafa ATI RADEON XPRESS 1100, dysk 60GB PATA, wifi, dvd 2layer, nie ma irdy i innych pierdol - mial zastapic mi stacjonarny i jestem z niego bardzo zadowolony. wiadomo ma modem i sieciowke i slot pcmcia typ 2 - wiec zawsze jakies urz. mozna podlaczyc i zamieniac ja ma sie kilka.
Kupujac wazne by nie mial bad pixeli pozdro
- przede wszystkim powinienes pomyslec do czego laptop potrzebny: gry, internet itp
itd.
- po drugie czy bedzie czesto chodzil na baterii (dobor procka - cel najmniej mocy je)
- po trzecie ... teraz firma jaka
Ja kupilem ACERa 5101 z AMD Turion 64 - 2GHz, matryc 15,4", grafa ATI RADEON XPRESS 1100, dysk 60GB PATA, wifi, dvd 2layer, nie ma irdy i innych pierdol - mial zastapic mi stacjonarny i jestem z niego bardzo zadowolony. wiadomo ma modem i sieciowke i slot pcmcia typ 2 - wiec zawsze jakies urz. mozna podlaczyc i zamieniac ja ma sie kilka.
Kupujac wazne by nie mial bad pixeli pozdro
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- smug
- Uzalezniony
Wybralem!....... prawie wybralem Biore pod uwage dwie marki: TOSHIBA i IBM/LENOVO.Z wskazaniem na IBM .
1.IBM http://www.karen.com.pl/KatItem.asp?id= ... emCId=4354
2.Toshiba http://www.karen.com.pl/KatItem.asp?id= ... emCId=4277
Co myslicie.....komputerowniki?
1.IBM http://www.karen.com.pl/KatItem.asp?id= ... emCId=4354
2.Toshiba http://www.karen.com.pl/KatItem.asp?id= ... emCId=4277
Co myslicie.....komputerowniki?
- kubas
- Maniak
- Posiadany PUG: rallye
A ja ci nadal bede polecal ta Toshibe Bawilem sie juz paroma laptopami i Toshiba to Toshiba czyli bardzo dobra jakosc Nie mowie ze IBM jest gorszy bo to uznana firma. Tu juz chyba wszystko zalezy od gustu A i uwazaj bo obydwa laptopy maja karte graficzna o ktorej banita powiedzial ze na nich mozna tylko pulpit windowsa wyswietlac takze mozesz miec problemy z przegladaniem forum A tak serio to Banita uwierz ze nfs mw nie chodzi klatka po klatce tylko chodzi plynni nie wiem jak autocad bo akurat na laptopie nigdy go nie bede uzywal Pozdro dla pana wszystko wiedzacego
P.S. Napisales w ogole do czego bedziesz go uzywal ? czy mi umknela ta wiadomosc...
P.S. Napisales w ogole do czego bedziesz go uzywal ? czy mi umknela ta wiadomosc...