Jeśli ktoś chce tylko rejestrator to swą rolę spełni, gorzej jak się spali

A jeżeli ktoś poszukuje KAMERY to niech kupi kamerę, czyli niech wyda pieniądze warte kamery

Pozdro
pawel_szp pisze:Kupiłem tacie Omegę, za równe 100zł. Oglądałem różne w sieci i w tej cenie to chyba był najlepszy chińczyk. Jeździłem z nią raz, tata może ze cztery. Nagrywać nagrywa, ale jaj nie urywa
Jeśli ktoś chce tylko rejestrator to swą rolę spełni, gorzej jak się spali
A jeżeli ktoś poszukuje KAMERY to niech kupi kamerę, czyli niech wyda pieniądze warte kameryWiadomo, że za "stówę" kamery się nie dostanie
Pozdro
pawel_szp pisze:Nie znam się na tym, ale aparaty cyfrowe zaczynają się od 300 zł, a kamery powiedzmy od 600zł. Patrząc na takie ceny nie można oczekiwać jakiejś cudownej jakości obrazu od rejestratorów samochodowych, których ceny są znacząco niższe
To tylko moje rozmyślenia
Czyli bez wyświetlacza?... Szkoda, żeś się tak przy wyświetlaczu upierał, poleciłbym ci to:http://www.redleaf.pl/redleaf_rd32_sport_camera.htmlklekocix pisze:To jest obudowa z PQI a bebechy z GoPro Hero 1.
Mam ustawiony program w ten sposób że działa w tle. Można miec w tym czasie włączona nawigację lub rozmawiać przez tel.Fox pisze:Duzo widac jak na noc. Jedyny mankament to nie do konca plynny obraz . Probowales moze jechac za jakims samochodem w roznej odleglosci i potem zczytac numery rejestracyjne z filmiku? Drugie pytanie to czy nagrywajac telefonem jestes w stanie odebrac rozmowe ( na glosnomowiacym oczywiscie, bez przerywania nagrywania? )
Dzisiaj przyszla mi paczka z mio338. Jesli w weekend bedzie gdzies jechal samochodem to cos nagram i rzuce do porownania.