Gry na PC
Tak na marginesie jak ktos ma half lifa 2 to niech mi podesle na maila cosack@poczta.onet.pl jedna mape bo mi sie zcoruptowala plytka i nie moge go skonczyc chodzi konkretnie o d3_citadel_02.bsp jak ktos bedzie mial to dzieki jak nie... to pozostaje cheatowac .Aha pamioetacie nfs hp2?? tam w "cars" sa pliki konfiguracujne od poszczegolnych samochodow - mozna sobie ustawic jakiegos tak jak swojego puga (wykres momentu , areodynamika, kola,... itp) i zobaczyc jak wypada nasz pug w stosunku do jakiegos... pffff vipera albo jak by sie zachowywal z innym silnikiem czyli uzyc jako symulatora przerobek
- PIT_R
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Peugeot 306 1.6 90KM :)
- Numer Gadu-gadu: 3914690
- Login tlen: infernal_lord_hellboy
- Kontakt:
Jak chcieliscie to prosze tu jest plik torrenta http://tdt.org.pl/szczegoly.php?id=11823
A NFS'a Porsche bym zagral ,ale mi na XP nie chce chodzic :/
A NFS'a Porsche bym zagral ,ale mi na XP nie chce chodzic :/
Wiecie co?? teraz to te gry robia jakos tak... inaczej. Teraz to dzwiek 60-cio kanalowy grafa z kosmosu, gre robia cale wieki, a konczy ja sie baaardzo szybko i wcale nie chce sie do nich wracac (Max Payne 2 robili chyba 2 lata a skonczylem go w 93 min (sic!)) Kto jescze pamieta te starsze gierki typu nfs 1,2.... Ja sie w to zagrywalem na smierc a w porche nadal pykam a te nowe nfs'y to sie raz przejdzie i ma sie dosc... JA TAK NIE CHCE!!!!!
- PIT_R
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Peugeot 306 1.6 90KM :)
- Numer Gadu-gadu: 3914690
- Login tlen: infernal_lord_hellboy
- Kontakt:
No niestety teraz wiekszosc gier na PC sa robione pod efekty graficzne i audio To tez co prawda objawia sie w grach na inne platformy, ale powiem wam ze niektore gry na PS2 potrafi zabic niezlego klina i przykuc do telewizora na dlugie godziny. Jak chocby GTA San Andreas, mi przejscie samej fabuly zajelo jakies 30 godzin a nie mowie zebym sie ociagal w przechodzeniu nie wspomno o wszystkich innych bajerach w grze. Lecz z drugiej strony jest tego tyle ze az czasem odechciewa mi sie juz grac
A nie wspomne o starszych grach i na PC i na owczesnego PSX, gdzie z ojcem sie klocilem o to kto teraz gra
Ach te pamietne czasy
A nie wspomne o starszych grach i na PC i na owczesnego PSX, gdzie z ojcem sie klocilem o to kto teraz gra
Ach te pamietne czasy