Piwo!
1. Żywiec (jednym słowem piwo)
2. Warka Strong
3. Zlaty Bazant, Stella, Heineken
4. Krakus (browar zywiec... szkoda, że na stronie sie do niego nie przyznaje)
5. Miller, Corona, Desperados, BROK Sambor
6. Lech, Carlsberg, Becks
lubie tez piwa z browaru Jabłonowo Czyli wszystkie wynalazki takie jak piwo bananowe i tym podobne
A jesli chodzi o nasze lokalne wynalazki to Iveras polecam Super Piwosza bądź tez Złotą Jedenastke Piwa za 1,30 z tego co pamitam.. smakują hmmmm ciekawie Generalnie browar górnośląski jest w deche
EDIT- kuntersztyn nawet w katowicach jest znany Do kupienia za bardzo przyzwoita kase
EDIT2- http://www.sciagawa.pl/a/2377.html hehe
Panowie takie piwo jak KALTENBERG jest dostepne gdzieś w Waszych miejscowościach?
2. Warka Strong
3. Zlaty Bazant, Stella, Heineken
4. Krakus (browar zywiec... szkoda, że na stronie sie do niego nie przyznaje)
5. Miller, Corona, Desperados, BROK Sambor
6. Lech, Carlsberg, Becks
lubie tez piwa z browaru Jabłonowo Czyli wszystkie wynalazki takie jak piwo bananowe i tym podobne
A jesli chodzi o nasze lokalne wynalazki to Iveras polecam Super Piwosza bądź tez Złotą Jedenastke Piwa za 1,30 z tego co pamitam.. smakują hmmmm ciekawie Generalnie browar górnośląski jest w deche
EDIT- kuntersztyn nawet w katowicach jest znany Do kupienia za bardzo przyzwoita kase
EDIT2- http://www.sciagawa.pl/a/2377.html hehe
Panowie takie piwo jak KALTENBERG jest dostepne gdzieś w Waszych miejscowościach?
Ostatnio zmieniony 02 wrz pt, 2005 12:26 pm przez luzak, łącznie zmieniany 2 razy.
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
generalnie przy piwkowaniu liczy się dobry początek bo koniec jest zawsze taki sam ale poniżej 2 pln nie wypada wręcz schodzić
wracając do Złotej Jedenastki (paskuda jak szlag, ale tanie ) wiąże z nią początki mojej piwowej kariery
Ferguss (lub inny miejscowy dla Grodziskiego) mogę Cię prosić o wstawienie zdjęcia butelki (pełnej!) tego właśnie piwa?
wracając do Złotej Jedenastki (paskuda jak szlag, ale tanie ) wiąże z nią początki mojej piwowej kariery
Ferguss (lub inny miejscowy dla Grodziskiego) mogę Cię prosić o wstawienie zdjęcia butelki (pełnej!) tego właśnie piwa?
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?