czas na zmiane auta
- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
zloty? jezdzi po szczecinie, dwa razy go atakowalem ulotka i bez odzewu =/ a szkoda, bo autko zadbane i takie nietypowe...blaszka pisze:kup peugota 205 w wersji pickup takiego jak skoda felicia z taka buda z tyłu ,ostatnio takiego puga widziałem tylko ze ta buda to była jedna całosc z nadwoziem i w jednym kolorze
sprzedany
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
każdy chwali swoje
np:
Bubu -Honde
Ramzes- BMW
kazdy wie o co chodzi
np:
Bubu -Honde
Ramzes- BMW
kazdy wie o co chodzi
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
eeeee u mnie dopisz jeszcze 306 kombi w dieslu , co prawda ja bezpośrednio nim nie jeździłem, ale ojciec go dosyć ostro eksploatował i ani razu go to autko nie zawiodło a to, że każdy swoje chwali to normalne, a poza tym ciężko się trochę wypowiadać o samochodach, z którymi się nie miało bliskiej i dłuższej styczności, a i jeszcze jedno autko jest warte uwagi VW Passat z tej generacji, którą nasza policja jeździ... też ojciec go męczył kilka lat i nie chciał się skubany zepsuć, wersja kombi GT.
No bez przesady kiedyś miałem Forda Fieste i nikomu go nie polecam, apropo bmw to powiem tyle ze jesli kupisz w dobrym stanie to jezdzisz i jezdzisz... no i inna ergonomia - polecam audi b4 szczególnie silnik 1,9 TDI sam taką chciałemSebek pisze:każdy chwali swoje
np:
Bubu -Honde
Ramzes- BMW
kazdy wie o co chodzi
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
a wiec postanowione
Audi A4 Avant
Honda CBF