O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Ferguss

Post autor: Ferguss »

i ta wersja niech będzie wersją oficjalną :mrgreen:
BubuPN

Post autor: BubuPN »

hehe dokładnie :mrgreen: oczywiście ta cola przechodziła odpowiedni tuning w szklance :mrgreen:
Ferguss

bardzo dobre określenie :) od dziś tuningujemy wszelkie przyjazne napoje ;)
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: blaszka »

WITAM WSZYSTKICH NIE BYŁO MNIE DWA DNI I NAWET NIE CHCE MI SIE CZYTAC ZALEGŁYCH POSTÓW CO DO GOŁOTY TO SPECJALNIE WSTAŁEM O 3 I CZEKAŁEM PRZYSYPIAJAC NA WALKE DZIEWCZYNA MNIE NEKAŁA ZEBYM SIE "POŁOZYŁ" I DAŁ SOBIE SPOKÓJ ALE JA TWARDY BYŁEM I NIE ULEGŁEM HMMM A TERZ ZAŁUJE A MOGO BYC TAK FAJNIE RAPTEM SIE OBEJRZAŁEM A TU PO WALCE BYŁO :cry: A DZIEWCZYNA JUZ SPAŁA NA DOBRE TO SE MYSLE CO JA BEDE BUDZIŁ I Z PODWÓJNYN SMUTKIEM POSZEDŁEM SPAĆ :evil: :cry: A POCHWALE SIE ZE WEEKEND SPEDZIŁEM W ŚWINOUJŚCIU DLATEGO MNIE Z WAMI NIE BYŁO
Ostatnio zmieniony 22 maja ndz, 2005 8:44 pm przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
Ferguss

ja to sobie specjalnie budzik na 3 nastawiłem i masz... :cry:
BubuPN

hehehe jak to powiedział Forrest - shit happens :mrgreen: ja się cieszę, że mnie zmorzyło przed walką :mrgreen: no, ale z drugiej strony możemy się cieszyć ze zwycięstwa Adamka, a Gołota to już teraz chyba tylko w bierkach może nas reprezentować ;)
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

ŻEBY ON CHOĆ WIEDZIAŁ CO TO BIERKI JEST CIENKI JA DUPA WĘZA A NA RING SIE PCHA JEGO ŚWIETNOSC JUZ DAWNO MINEŁA
BubuPN

on generalnie był na tym ringu jak taki kloc, nawet czterolatek by go położył :mrgreen: jak Gołota znowu będzie miał zamiar zawracać całemu krajowi dupę o 3 w nocy w sobotę to tam pojadę i sam go złoję :mrgreen:
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

JESTEM ZA TEZ MNIE DRAN ZDENERWOWAŁ NIEDOSYC ZE WSTAŁEM O 3 TO DO PIATEJ TRZEBA BYŁO KOCZOWAC PRZED TELEWIZOREM :evil:
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

Golota srota, ja chce wiecej fotek tej ladnej pani co byla juz 3 razy :D Hyhyhyhy :)
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator
Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
Numer Gadu-gadu: 3288286

Post autor: JoT_JoT »

No Blaszka podobnei jak Ty niebyło mnie 2 dni ale w przeciwieństwie do Ciebie postanowiłem nadrobić lekture i rpzeczytałem te pare postów :) I co :?: nik tam nawet o nas słowa nie wspomniał że nas nie ma :) Wszyscy tylko za Andzią tęsknia :( hehe no nic wiedze tematy fotek obcykane i jakieś private randki :) :) :mrgreen: Kurna a jutro cały dzień pozaz domem już mi się nie chce
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...

[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
Ferguss

jakie tam randki? ot miłe pogawędki :) a co Was tak dzisiaj wywiało?
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator

Hmm dzisiaj :) mnie juz tam wczoraj wywiało tak to bywa że czasem przypada wyjazd rodzinny :) a potem trza nadrabiać całe forum :)

Ferguss

całe forum to pikuś w porównaniu do tego topic'a :lol:
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator

No nie koniecznie :) tutaj przez łykend przybyło 4 strony których nie czytałem :) a ogólnie postów na forum nie przeyczytanych wyskoczyło mi 45 :) wiec hmm tym razem tutaj był pikuś :) nie było mnie i blaszki to też mniej do czytanai :)

ODPOWIEDZ