WITAM WSZYSTKICH NIE BYŁO MNIE DWA DNI I NAWET NIE CHCE MI SIE CZYTAC ZALEGŁYCH POSTÓW CO DO GOŁOTY TO SPECJALNIE WSTAŁEM O 3 I CZEKAŁEM PRZYSYPIAJAC NA WALKE DZIEWCZYNA MNIE NEKAŁA ZEBYM SIE "POŁOZYŁ" I DAŁ SOBIE SPOKÓJ ALE JA TWARDY BYŁEM I NIE ULEGŁEM HMMM A TERZ ZAŁUJE A MOGO BYC TAK FAJNIE RAPTEM SIE OBEJRZAŁEM A TU PO WALCE BYŁO A DZIEWCZYNA JUZ SPAŁA NA DOBRE TO SE MYSLE CO JA BEDE BUDZIŁ I Z PODWÓJNYN SMUTKIEM POSZEDŁEM SPAĆ A POCHWALE SIE ZE WEEKEND SPEDZIŁEM W ŚWINOUJŚCIU DLATEGO MNIE Z WAMI NIE BYŁO
Ostatnio zmieniony 22 maja ndz, 2005 8:44 pm przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
hehehe jak to powiedział Forrest - shit happens ja się cieszę, że mnie zmorzyło przed walką no, ale z drugiej strony możemy się cieszyć ze zwycięstwa Adamka, a Gołota to już teraz chyba tylko w bierkach może nas reprezentować
on generalnie był na tym ringu jak taki kloc, nawet czterolatek by go położył jak Gołota znowu będzie miał zamiar zawracać całemu krajowi dupę o 3 w nocy w sobotę to tam pojadę i sam go złoję
No Blaszka podobnei jak Ty niebyło mnie 2 dni ale w przeciwieństwie do Ciebie postanowiłem nadrobić lekture i rpzeczytałem te pare postów I co nik tam nawet o nas słowa nie wspomniał że nas nie ma Wszyscy tylko za Andzią tęsknia hehe no nic wiedze tematy fotek obcykane i jakieś private randki Kurna a jutro cały dzień pozaz domem już mi się nie chce
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
No nie koniecznie tutaj przez łykend przybyło 4 strony których nie czytałem a ogólnie postów na forum nie przeyczytanych wyskoczyło mi 45 wiec hmm tym razem tutaj był pikuś nie było mnie i blaszki to też mniej do czytanai
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...