O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)
- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
no ja tez zaraz ide tez mnie czeka ciezki dzien przed kompem w końcu tyle nowych rzeczy wytawionych na allegro bedzie i postów na stronce trza to wszysto przeczytac
Ostatnio zmieniony 23 maja pn, 2005 12:02 am przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
JoT_JoT i blaszka - Panowie - no hmm ja myślałam ze to oczywiste dla Was ze tesknie za WamiJoT_JoT pisze: Wszyscy tylko za Andzią tęsknia........ i jakieś private randki
![]()
![]()
![]()

A osobiście sobie nioe wyobrazam gdyby np. Ferguss, Bubu, PIT_R czy luzak lub inny klubowicz napisał "Jejuuuu ale się stęskniłem za blaszką lub J J "

troche to chyba niesmaczne

Ahhh DjPreZes - cholera co do grilka- to zalukałam dopiero wczoraj

Ja miałam u siebie grilka - było 16 osób stałych i pare dochodzących - jeny ile tego poszło
-nawet nie wiem jak do wyrka trafiłam- dobrze ze miałam opiekuna
bo sama chyba bym w domku grilowym zasneła- rano łeb jak sklep
i taka byłam chorutka ze szkoda gadac- kąkretnie się narombaliśmy
!!! od przebudzenia szukałam jakiegoś klina - ale pustki totalne - nawet malutki browarek się nie zachował - po południu zlot tuningowy na stadionie bałtyka- myslałam ze umre- oczywiście jako driver wiec totalna porazka- nie mogłam się podleczyć. Puźniej spacerek na deptaku no i wkońcu do domu - grilek ponowny ale juz spokojniejszy i w mniejszym gronie- juz nie mogłam się doczekac lekarstwa- no ale znów przedobrzyłam
Zatem dziś jestem ostry zakręt 

- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
TY NYGUSIE POPRACUJE 1 GODZ I JUŻ WOLNE A EFEKTÓW TEGO WOLNEGO OD PRACY NIE WIDAC PUG JAK STAŁ TAK STIO
A JA BYŁEM W ŚWINOUJSCIU NORMALNIE SIE NAŁAZIŁEM BO SIE W NOCY ZGUBIŁEM I DO DOMU NIE MOGŁEM TRAFIC HEHEH A NA TAXI JUZ KASY NIE BYŁO
NA DRUGI DZIEN DO AHLBEK ZACHCIAŁ O MI SIE PIESZO ISC KUPE DROGI I NAWET NIC CIEKAWEGO NIE ZOBACZYŁEM 
A JA BYŁEM W ŚWINOUJSCIU NORMALNIE SIE NAŁAZIŁEM BO SIE W NOCY ZGUBIŁEM I DO DOMU NIE MOGŁEM TRAFIC HEHEH A NA TAXI JUZ KASY NIE BYŁO

Ostatnio zmieniony 23 maja pn, 2005 11:46 am przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.