znudziło nei ale mam tak mało czasu żę nei wiem w co ręce włożyć i jak znaleźć na to czas nawet nei wiem jak wykombinować tropche czasu żeby się z Kobietą własną spotkać kurde zaczyna mnie to dobijać nie właściwe godziny pracy ograniczają swobode życia a weekendy tak szybko mijają Cóż a po tej robocie to i tak czuje że to misiąc pracowania tydzień odchamiania się ..... ludzie nie dają rady tyle w robocie siedizeć niektórzy przychodza na 10-11 i siedza do 23-24 idzie joba dostać i tak codziennie
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
JJ - więc Tobie czas zabiera w wiekszości praca!!! wiesz sporo osób by Tobie zazdrościło ze wogóle ją masz
No ale nie zatrać się w niej - bo Twoja Niunia gdzieś Ci umknie
NO wiesz w tej chwili to bym powiedział że oboje nei mamy czasu bo nawet jakby nei byłą na planie to i tak bym nei miał czasu nawet nei mam gdzie ikiedy uciekać robota od 13-23-24 rano wstaje ide do szkoły w miezy czasie na forum i coś zjeść hmm super miałą iść jako statystka na pcozątku ale możliwe że załapie się na coś więcej z racji swojego wrodzonego wdzięku i urody
hehe no ja narobić w pracy hmm w sumei to raczej msuze się dużó nachodzić :) no ale kwestia jest bardziej taka że zabiera mi po 10-11 godzin życia dziennego No ja też mam nadzieje że moja Gwiazda będzie gwiazdą zobaczymy jak to się potoczy
No dobra marudzicie na brak tematów to może teraz coś bardziej wiosenno-letniego tak więc co sądzicie na temat plaż dla nudystów czy sami byście na taką poszli
hehe coś by Cie uwierało hehe jakis Ty skromny ja też chyba bym się nie wybrał ale napewno byś fajnei wyglądał taki skulony :D uidając opalanie plecków :)