<Marek> tak? co dostales?
<kilazz> 200zl i 6 punktow..
<Pdf> Stary słuchaj tego

<Ronny> No dawaj
<Pdf> znajomi z Wrocławia na bani poszli na postój taksówek, i tak stoi z 10 samochodów w rzędzie, podchodzą do ostatniego otwierają tylne drzwi i pytają "Zawiezie nas pan do Krakowa? Dobrze obciągniemy", kierowca wygania ich z taxi
<Ronny> hahaha lol
<Pdf> No nic oni idą do następnej i tak dalej pytają sytuacja powtarza się z każdą taksówka po kolei
<Pdf> Wyobraź sobie minę kierowców jak oni wsiadają do pierwszej taksówki i odjeżdżają 3 ulice dalej

<Ronny> hahahahahahha XDDD
Odszedł Marks,pozostał marksizm. Odszedł Lenin,pozostał leninizm. Odeszła ona...pozostał onanizm.
<Płonek> wiesz jak nazywa się czarnych sterujacy samolotem?
<zyggi> hmm.. nie mam pojecia.
<Płonek> PILOT pieprzony rasisto!
<magda> Zagrałam dziś w totka
<andrzej> i co?
<magda> Nie wiem, ale posłuchaj jaka sytuacja
<magda> Jadę przez miasto, patrzę totalizator, a obok niego jedno wolne miejsce parkingowe
<magda> Więc myślę sobie, dziś kumulacja, wolne miejsce, pewnie przeznaczenie
<magda> poszłam, zagrałam
<magda> wracam a tu k..wa mandat za parkowanie...
<seo> W wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.
<Tokuś> kumpel dał mi dzisiaj płyte dvd-r do nagrania... Otwieram, sprawdzam czy czysta a tam w notatniku napisane co mam mu nagrać

<bolo> no jaką ty byś chciał robote jak ci żadna nie pasuje...
<patryK> nie to ze nie pasuje. Poprostu marzyłem sobie kiedys ze w pracy bede mył ręce po sikaniu zeby nie pobrudzić papierów a nie ze będe mył ręce przed sikaniem zeby sobie kutasa nie usmolić ;/
<karpowka> ale mialem zjebany sen
<karpowka> wydawalo mi sie ze jestem programem
<karpowka> i nie mam jakies biblioteki
<karpowka> i nie moge wstac
<facet>Poprosze 2 Lechy.
<baba>18 jest?
<facet>A linijke pani ma?