JoT_JoT pisze:Ależ wy się wyśmiewacie z naszej koleżanki panowie panowie nie zniechęcajcie jedynej kobiety do odwiedzania tego topica :) po co neon naklejka w supełnośći wystarczy :P
heheheh dobre dobre
Śmiejcie się śmiejcie
No ale robiąc srednio 5 tys km miesięcznie coś musi się dziać / na koncie mam i tak mało przez 7 lat- 5 mandatów a nie idzie jeżdzić przepisowo- chodzi mi wyłącznie o prędkość, a jesli ktoś tylko smiga po bułki do sklepu napewno nie ma takich przygód
5 tys miesięcznie? fajnie masz ja od grudnia04 do kwietnia br robiłem 3500 tygodniowo ale też na wyniki nie narzekam: przez 7 lat 2 mandaty i 9 pkt i to wszystkie w maju
Wiem ze mam fajnie - lubie być w plenerku - i najwazniejsze w tej pracy ze szef nad głową nie siedzi
No jak na tyg wynik to spory spory Ferguss
Hehheh Maj działa na Ciebie jak głośna muza widze - pobudza do szybszej jazdy
ps blaszka śmigam po około 5 tys km mieś ale niecałych 2 lat
Ostatnio zmieniony 05 cze ndz, 2005 12:45 pm przez AnDzIa, łącznie zmieniany 1 raz.
no i tu jest problem że nie, bo jeden dostałem za wyprzedzanie na podwónej i skrzyżowaniu, a drugi na 50km/h na 40 0 to w sumie nie jest aż taaak szybka jazda
a najlepsze jest to że jak na trasie jeżdżę 150-170km/h to jeszcze mnie nie złapali