O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Ferguss

Post autor: Ferguss »

przez sklep specjalistyczny w tym wątku chodziło mi o każdy sklep zajmujący się sprzedażą tylko kompów, czyli nie-super/hipermarket ;)
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: blaszka »

i co myslisz ze taki sklepik na rogu sprzedaje kompy na super oryginalnych podzespołach :!:
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator
Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
Numer Gadu-gadu: 3288286

Post autor: JoT_JoT »

Moje 3 grosze na ten temat :) hmm pracuje w hurtowni komputerowej :) Ceny ich :) dla pracowników :) nie róznią się od cen jakie mogę zastać w jednym z tańszych sklepów we Wrocku faktycznie licza się upusty dla stałych klijenów im kto wiecej bierze tym ma to taniej no ale tym taniej im bardziej bezpośrednio się bierze towar :) Jednakze istotne jest jeszcze stosowanie innego podstawowego chwytu marketingowego :) np procesor super jakieś 3,0 albo wiecej i się ludzią wydaje że super komp a w środku co karta graficzna Asrocka z integrowana grafiką muzyką i sieciówka :) co pozwala obniżyć teoretycznie koszty :) wydaje się super jest kicha :) zreszta przychodzi ich bardzo dużo jako zwroty :) kiedyś były płyty ECS teraz zapewne jest to to samo tylko sie inaczej nazywa :) jak firma traci renome to zmienia nazwe :D:P :twisted:

Najtaniej to wychodzi złożenie kompa samemu kupiując poszczególne czesci tam gdzie taniej :).

Aha jeszcze kiedyś znajomy się uparł że kupi kompa z niemiec bo tam są tańsze :) więc przysiadłęm na niemieckiego Ebay okazało się żę to też złudzenie polegajace własnie na pchaniu wszędzie tam płyt Asrock :) ze zintegrowanym wszystkim miały tylko łądne obudowy i duze procki :) :mrgreen:
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...

[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

Ja mam Sempa 3000+ na slot A plytke Abita NF7-S, grafe MSI Gf4Ti 4200 (najstarsza czesc zestawu) dysk jakis WD 180Gb ;) Nagrywarkje Liteona i druga Msi i komp popier*** Aha...ram mam hynixa, bo szkoda przeplacac skoro i tak hynix robi najlepsza pamiec ;) Corsair i Geil robia pamieci na kosciach hynixa ;) Jak potrzebuje wiecej mocy z kompa wycisnac to wlaczam pare wentyli, podkrecam procka z 2GHz na 2,5 - 2,7GHz (w zaleznosci od temperatury w domu, nastroju itd ;P ) karte krece o jakies 30% i wale na leb 99% kompow kupionych w zestawie ;) W zestawie...znaczy tych pod socket A i prawie wszystkie z pentium 4 poza nowszymi ;) Socket 754 i 939 niestety bije moj komputer... i to mocno :(
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
invictus

Post autor: invictus »

Optimus to megalipa
U siebie mam chlodzenie wodne wlasnej konstrukcji (na polce bo pompka od spryskiwacza od malucha jest za glosna :wink: )
PS mam gf2 i na rdzeniu 300 MHz :twisted: Na procku zmieniony mnoznik oczywiscie lutownica bo mam slotA chlodzenie do grafy robione za pomaca boscha i wiertarki w garazu. Jako audio zaje*** super niestabilny SB live! +wzmacniacz samochodowy gelhard 4x40 podlaczony bezposrednio pod wyprowadzone z zasilacza kable.
Ostatnio zmieniony 07 cze wt, 2005 11:46 pm przez invictus, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
woocash
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
Numer Gadu-gadu: 9752783

Post autor: woocash »

hej... nie ma na stronce głównej użytkownika o numerze 205, czy to działanie celowe?
a może wylicytujemy ten numer :)
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
Qbis
Junior
Posiadany PUG: 205 1.6 GTI

Post autor: Qbis »

moj 1 post na ass................:D
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator
Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
Numer Gadu-gadu: 3288286

Post autor: JoT_JoT »

HEHE to wiele tych postów :) może się rozkręcisz :) a co do użytkownika 205 to mógł być ale jak się ktoś zarejestruje i zostanie usunięty to numery zazywczaj i tak są przydzielane chyba następne no ale skoro jest wolny to mozę faktycznie licytacja :) :mrgreen:
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...

[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
Ferguss

Qbis pisze:moj 1 post na ass................:D
lepiej się budzić po 2000 postach niż wcale ;)
no ale początek kiedyś musi być :)
przynajmniej jakiś ziomek z Grudziądza hehe
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

ja też zaczynałem o 1ego posta :lol: :lol: i sam na to wpadłem nawet
Ferguss

poważnie? ;)
no w sumie to ja też zacząłem od pierwszego ;)
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

no powaga mówie ci :lol: pewnie nie wierzysz
Ferguss

no nie - nie wierzę ;)
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

kurde jak mam cię przekonać :P
Ferguss

nie dasz rady, po prostu to niemozliwe to co piszesz :)
ODPOWIEDZ