jak dla mnie nic specjalnego a jak z puszki w dodatku to beznadzieja.
Co do dobrych browarów to zpewnościa Haineken i Lech - takie typowe piwowe piwo No i Beck's bardzo dobry - a na ukrainie na którą mam 60 km i na która tak raz w tygodniu jade to tylko 1,8zł za 0,5l w butelce naprawde aż chce sie pić. U nas w lubelskim mamy regionalną Perłe taka sobie ale tania a mocna to wali w czache aż za mocno.
hehe czy ja wiem czy daleko?? na rowerze ze zwierzynca przez zamosc do jakichs wiosek jechalem i spowrotem -wiec w sumie blisko bo nakrecilem ogolnie tego dnia 120 km.
Tanie jest a smakuje w sumie trochce jak zywiec ale ten z butelek 0.5 bo te 0.3 sa zdecydowanie lepsze
nie ma jak dobry, szybki wypad w charakterze "krótkiej piłki" po kszinke browara do sąsiadów na południu, tudzież na wschodzie
Pomijając markę piwa, jak dla mnie najlepsze jest piwo lane, później butelkowe a piwo z puszki uważam za brak obyczajności! Szkoda tylko, że na palcach jednej ręki można policzyć knajpy w Polsce, gdzie nie dolewają wody do beczki
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
W Pucku raz na imprezie moja kolezanka ktora stala za barem poprosila, zebym nalewal Nie wiem czy to nastawienie psychiczne, ze nalane przeze mnie lepsze czy co, ale jak ja nalewalem to lepiej smakowalo A tymbardziej jak podlaczylem nowa beczke