Pochwale się, kupiłem renault 5 turbo

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
smug
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: smug »

8)7 8)7 8)7 Hehe.nie zauwazylem ze jest druga strona :oops: i odnosilem sie do wypowiedzi sebka z pierwszej :oops: Sorry :P
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

A więc sprawa wygląda tak że pojeździłem tym autem pół dnia :twisted: i jak już pisałem to spalanie było przeogromne :shock: w życiu bym nie utrzymał tego auta z drugiej stony troche mi szkoda bo przecież mogłem je mieć na weekendy :twisted:

Sprzedałem bo kumplowi obróciła się panewka i bardzo mnie prosił zebym mu ją odsprzedał bo przecież mogłem ja spokojnie za 2-3tyś złociszy więcej puścic ale ze mnie dobry wujek

globus niestety- nie zabij mnie ale nie wiedziałem że tak Ci zależy na tym autku a gadałem z kumplem i nie ma mowy o sprzedaniu bo on chce nim jeździć

fudz- auto nie jest na sprzedaż

i tak w ogóle to dostałem masę maili z propozycjami kupna a auto nie jest na sprzedaż, ale jak znajdę lepsza pracę to chyba kupię sobie jeszcze kiedyś takiego potworka
Ostatnio zmieniony 07 paź sob, 2006 7:58 am przez Sebek, łącznie zmieniany 1 raz.
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Awatar użytkownika
smug
Uzalezniony

Post autor: smug »

Sebek wez zrob jakies foty :roll: Chociaz ze dwie.Bo strasznie jestem ciekaw sstanu tego wozu.
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

Post autor: Yahoo »

życie stało sie marzeniami, czy marzenia życiem :?: :D kupuję brykę na poł dnia, zeby sprawdzić ile pali - porażka :P

p.s. sebuś, wujek przez otwarte u piszemy :P pozdrowionka :wink:
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

pisząc takie wywody każdemu może się zdarzyć :wink: zresztą mam zaświadczenie o dyslekcji :P
a takie jest życie trzeba mieć kasę żeby takiego potworka utrzymać a pare drobiazgów było w nim jeszcze do zrobienia bo autko nie pierwszej świerzości :)
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
ODPOWIEDZ