kcysiek pisze:Kolejna 205 w Ursusie
Tym razem bardzo ładny kabriolet (co prawda dach raczej do remontu się nadaje ale cała reszta w fajnym stanie)
Czy to nie auto kolegi xonax?
Xonax nie ma już CTI. Od października 2010 r. to autko jest w moich rękach.
Micek ma rację - to Pug Iwana.
Swoją drogą zawsze mnie to dziwi, że ekipa z Warszawy i okolic wkleja tu fotki znalezionych 205-tek ze swojego własnego rejonu. Czy Wy się naprawdę nie znacie nawzajem, czy po prostu nie wiecie kto jakim Pugiem jeździ?
Przecież niektóre auta przez Was tu pokazywane, to nawet ja znam, choć na warszawskim spocie nie byłem ani razu
Sorry, porypało mi się. Faktycznie, macie racje. To wszystko przez ten avatar xonaxa
205 1.9 Dturbo -> NIE MA OGNIA BEZ DYMU !!! ;P
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
ja na ul. marsa trafiłem takie coś > 5 drzwi i naklejki klubowe na bocznych tylnych szybach no i duża na tylnej
ktoś zna? za kierownica Pan o siwej czuprynie
Florek2b pisze:ja na ul. marsa trafiłem takie coś > 5 drzwi i naklejki klubowe na bocznych tylnych szybach no i duża na tylnej
ktoś zna? za kierownica Pan o siwej czuprynie
A czy to czasem nie byłe auto Jarmarka?
On miał kiedyś białe, pięciodrzwiowe 205.
A to sorry... myślałem, że ta szarość to kwestia zdjęcia.
Z otwocka to ja kojarzę Pawła (pawel205gti, czeczen205) ... ale jak ostatnim razem go widziałem to wyglądał nieco inaczej.
Florek2b pisze:a dzis z rakowieckiej w puławską skręcał biały CJ z białym dachem i tablicami WF czyli z grochowa foty niema bo jechałem za min i nie było czasu