O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)
piwo w angli jest bardzo slabe trzeba wydoic ze 4 zeby cos poczuć , 3,5% to norman , ale jak sie postarasz to dorwiesz w sklepie kalsberga 9% , laski w angli wygladaja jak to co jedzą hamburgery i hot dogi wszytsko smakuje jak papier a chleb jak glina. w sumie to nic ciekawego oprucz autek i faaceeci tez sa zjebisci mm a muzyni nie umieja jezdzić i terorysci tez moje sprawozdanie z angli jesli pytacie o to ,
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
bo lasek w Anglii trzeba umieć szukać! Chodzi się do National Gallery!
Najlepszy chleb na świecie pieką w Polsce i nie ma ch... we wsi Natomiast żarcie w Anglii opiera się na rozgotowanych ziemniakach - wyspiarski specjał A z piwem nie jest raczej źle bo Guiness prawie miejscowy a i dużo niemieckich bier'ów leją. Ogólne piękny kraj
Najlepszy chleb na świecie pieką w Polsce i nie ma ch... we wsi Natomiast żarcie w Anglii opiera się na rozgotowanych ziemniakach - wyspiarski specjał A z piwem nie jest raczej źle bo Guiness prawie miejscowy a i dużo niemieckich bier'ów leją. Ogólne piękny kraj
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
taaaa skąd ja to znam, w Berlinie na kursie niemieckiego gdy jako jedyny piłem wódkę i to w dodatku na czysto to gapili się na kosmitę, ale jak jeden włoch rzucił hasło "polaco" to wszyscy zrobili miny jakby wszystko było jasne na maratonach pierwsi kończyli się amerykanie, zaraz na drugim miejscu kończyli się japończycy, którzy później na stacji metra stali na progu peronu jakby chcieli skoczyć pod nadjeżdżające metro na końcu kończyli się włosi no i ja jako jedyny reprezentant naszego kraju
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
nie ma gdzie poruszyć tego tematu to piszę w "O pośladkach maryni"
Zlot Ogólnopolski ...
zamiast organizować jeden wielki za 100 lat, powinniśmy robić dwa, trzy do roku w różnych partiach Polski, a dokładnie - zawsze po środku równoleżnikowym Polski z tym, że raz bliżej południa, raz w środku, a raz bliżej morza
dobre?
Zlot Ogólnopolski ...
zamiast organizować jeden wielki za 100 lat, powinniśmy robić dwa, trzy do roku w różnych partiach Polski, a dokładnie - zawsze po środku równoleżnikowym Polski z tym, że raz bliżej południa, raz w środku, a raz bliżej morza
dobre?
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?