Marzenia toczydlowe -przyznawac sie kto by chcial jaka fure

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

Tak mi sie przypomnialo, ze Porsche 911 ;) Jakikolwiek rocznik ;) Najlepiej z okraglymi swiatlami :D
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
invictus

Post autor: invictus »

Bad boys, bad boys, what you gonna do... :mrgreen: :mrgreen: Czarny...
Awatar użytkownika
Ninja
Uzalezniony
Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Ninja »

Pierwsza generacja 911 :D 1967 - 1974
Albo druga generacja ale w cabrio :D
Ja tam lubie stare fury :wink:
Był - 1.8 D, 60 KM/4600 obr./min., 110 Nm/2600 obr./min. - masakrator :twisted:

Jest - VW ;)
invictus

Popieram - ten nowe to jakies takie dziwne robia -sama blacha 0 okien tylko jakies lufciki "bo bezpieczniejsze..." poza tym zadnego charakteru i duszy...jakies takie... sterylne
STM
Nowicjusz

Post autor: STM »

honda civic....w zasiegu reki...ale kasy brak....:(
Jedziesz Czesiu?...Jade jade...a nie z Toba to nie jade bo nie dojade!!!....
Awatar użytkownika
Ninja
Uzalezniony

invictus pisze:Popieram - ten nowe to jakies takie dziwne robia -sama blacha 0 okien tylko jakies lufciki "bo bezpieczniejsze..." poza tym zadnego charakteru i duszy...jakies takie... sterylne

Tluka wszystko na jedno kopyto, zeby obnizyc koszty wala plastik gdzie sie da, "pozyczaja" cale podzespoly miedzy soba... :cry: Kto to slyszal zeby Jaguar mial plyte podlogowa od Mondeo (X-Type) :?: :!: Albo zeby Saaby mialy podzespoly Mitsubishi....
Nie mam nic przeciwko globalizacji ogolnie, centra handlowe zachodnich sieci i McDonaldy mi nie przeszkadzaja ale globalizacji w motoryzacji nie znosze!

Jest - VW ;)
invictus

Albo 350z mial silnik z velsatis :mrgreen: :mrgreen: albo np peugeot 207 toz to hanba!! zreszta nowymi tez sie inaczej jezdzi w starych to nawet fakture nawierzchni czuc, liczyl sie kierowca, a teraz to wszystko robia komputery nawet wycieraczkami steruje komputer - no bez jaj to po co my??!!
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator

No ja mowie o tej 911 tak max do 94 czy 96 roku...nowsza to nie wiem...znaczy teraz porsche wrocilo do okraglych swiatel i to jakos wyglada,ale ten okres gdzie 911 miala te "okulary" czy jak to nazwac to dla mnie byla porazka...
Obrazek
luzak

Post autor: luzak »

http://www.channel4.com/4car/gallery/sp ... age_7.html

206 tak jak mi się podobało tak teraz 207 to porażka, czekam na nowego civica :)

a ja zmieniłem marzenie:
http://www.channel4.com/4car/gallery/M/ ... age_5.html

jest jeden taki w polsce- jeździ nim koleś w rzeszowie a sam mesiek kosztuje ok 1.000.000 pln :)
Ostatnio zmieniony 20 maja pt, 2005 9:12 am przez luzak, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ninja
Uzalezniony

DJPreZes pisze:No ja mowie o tej 911 tak max do 94 czy 96 roku...nowsza to nie wiem...znaczy teraz porsche wrocilo do okraglych swiatel i to jakos wyglada,ale ten okres gdzie 911 miala te "okulary" czy jak to nazwac to dla mnie byla porazka...
Z 911-tek ostatnim prawdziwym kontynuatorem tradycji z lat 60-tych byl model produkowany w latach 1993-1996 (seria 993). Linia nie "zaklocona" zadnymi "dodatkami" (okragle swiatla :wink: ) i tradycyjny 6-cylindrowy bokser chlodzony powietrzem. Teraz juz tylko chlodzone woda robia a tamte byly ostatnie z tym charakterystycznym wielkim wentylatorem.
luzak pisze:http://www.channel4.com/4car/gallery/sp ... age_7.html

206 tak jak mi się podobało tak teraz 207 to porażka, czekam na nowego civica :)
Rzeczywiscie ten nowy troche lipnie wyglada...
Teraz ciezko znalezc autko z tego segmentu ktore by cieszylo oko tak jak kiedys np. 205 a pozniej 206. Jedynie te duze modele jeszcze fajnie sie prezentuja - 407 i 607

Jest - VW ;)
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator

No wlasnie mi chodzilo o ten do 96 roku ;) Dla mnie 911 to okragle swiatla, pokraczny, szeroki i niski tyl i chlodzenie powietrzem...Jak ostatnie mozna odpuscic to reszta dla mnie jest obowiazkowa :D
Obrazek
luzak

a ja chce SLRa :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Ninja
Uzalezniony

luzak pisze:a ja chce SLRa :mrgreen: :mrgreen:
Shit! Takim jak otworzysz te drzwi w czasie jazdy to oderwiesz sie od ziemi :!: :D

Jest - VW ;)
luzak

a pomyśl sobie, że np w najnowszej S klasie, której jeszcze nie ma będzie coś takiego jak noktowizor w górnej części przedniej szyby do usprawnienia jazdy nocą.... nie mówie o tym, że w razie wypadku komputer zamknie panoramiczny dach (rodem z maybacha- fotochromatyczny) i szyby, żeby poduszki lepiej spełniały swoje zadanie a fotel napompuje się tak, zeby stworzyć lepszą pozycje do spotkania z poduszką... nic dodać nic ująć :)
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

e tam takie cos to juz w moim Pugu jest nic nowego :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 20 maja pt, 2005 1:00 pm przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ