Piwo!
-
- Junior
- Posiadany PUG: megane 1.6 16v coupe ss
- Numer Gadu-gadu: 0
Nie pamietam nazwy ale bylo wspaniale hiszpanskie-szklana butelka-zakrecana-litrowa-mialo smak piwa i zapach piwa i wspaniala piane tylko cena jakies 10zeta i jeden sklep w poznaniu na wildzie je mial:( bylo zdodatkiem wyciagu z kukurydzy ale bylo pyszne i to bylo piwo a te nasze poza lokalnymi ktorych u mnie nie spotykam sa do d..., woda i bez zapachu
zywiec-jak im sie uda -czasami jest dobry
eb-zlote no to chyba jedno z nielicznych ktore ma jeszcze jakis smak-jeden sklep ktory je posiada:(
lech-jako ze jestem z wielkopolski to musze powiedziec-ochyda-choc ostatnio z zaswkoczeniem musze stwierdzic ze premium jeszcze ujdzienawet jest calkiem sii
pod warunkiem ze nie wypijesz naprawde dobrego piwka bo wtedy wiekszosc polskich wymieka
zywiec-jak im sie uda -czasami jest dobry
eb-zlote no to chyba jedno z nielicznych ktore ma jeszcze jakis smak-jeden sklep ktory je posiada:(
lech-jako ze jestem z wielkopolski to musze powiedziec-ochyda-choc ostatnio z zaswkoczeniem musze stwierdzic ze premium jeszcze ujdzienawet jest calkiem sii
pod warunkiem ze nie wypijesz naprawde dobrego piwka bo wtedy wiekszosc polskich wymieka
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
a co do browarku to w zielonej gorze powstal sobie lokal HAUST w ktorym maja wlasny mini browar (wspolfinans. przez UE) i oryginalne piwo bo niepasteryzowane !!!
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
no u nas 6zl za 0,5l
Ale przyznam ze browar niezly, normalnie po 4 rano moze mnie troche glowa bolec a po tym nic.
Ale przyznam ze browar niezly, normalnie po 4 rano moze mnie troche glowa bolec a po tym nic.
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
mamy taką knajpę w Katowicach "Spiż" się zowie i oprócz motywu, że na wejściu dostajesz kartę magnetyczną, którą musisz zasilić w kasie i nią płacisz, jest całkiem w porządku
Mają swoje piwo ... pszenne (?) ... w każdym razie takie fajno mętne bardzo dobre
0.5l = 5pln (dla studentów)
Mają swoje piwo ... pszenne (?) ... w każdym razie takie fajno mętne bardzo dobre
0.5l = 5pln (dla studentów)
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
boshe.... tylko bez herezji tutaj to nie są piwahumve:
Ja pije takie piwa:
- Redd's
- Redd's Red
- Karmi
Tylko mi taki smakują bo inne sa dla mnie za goszkie brrrr
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
- bergamutka
- Nowicjusz
- Kontakt:
Perełke piłam ale tylko mocną..DWA REGIONALNE (POZA KOLEJNOSCIA) :
SPECJAL i PERLA
no nie omieszkam sie dopisac..
1.Lech
2.Carlsberg
3.Heineken
Ostatnio ulubione piwka.. może dlatego że zielone ( pod kolor oczu hehe )
może być też żywiec, harnaś ... i temu podobe.. wynalazki z biodroki i takie tam odpadają.. w knajpie nigdy piwa z sokiem ( albo piwo albo sok ) smakowe piwka też odpadają
- lukasss
- Junior
he w rzeszowie też to mamy i chyba miałem przyjemnoś zasmakować.DWA REGIONALNE (POZA KOLEJNOSCIA) :
SPECJAL i PERLA
Acz kolwiek najczęściej alkoholizuje sie:
warka czerwona
leżąjsk
żywiec
harnaś
taterka
i inne
w tej chwili jestem po 2 wareczkach czeronych oczywiście i mam nadzieje że jeszcze brat przy okazji zakupi gdzieś i przywieżie jeszcze ze sztuke albo 2 bo bym napił co jeszcze bo nuda taka że hoho:) hehe kurde balans