bojkot

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
moralez
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
Numer Gadu-gadu: 2955602
Kontakt:

bojkot

Post autor: moralez »

Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

jestem za :twisted:
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Awatar użytkownika
smug
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: smug »

Ja jestem za...
nawet jakbym chcial jechac zatankowac to nie mam czym:P
mutant_z_kosmosu
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: mutant_z_kosmosu »

śmiechu warta inicjatywa - to nie jest kwestia spisku pompiarzy, ceny kształtuje sytuacja na światowym rynku paliw, a ta wygląda mocno nieciekawie (i nic najprawdopodobniej się w tej kwestii nie zmieni).
A w wakacje ceny rosną co roku i to też nic nowego.
non-205 user
Awatar użytkownika
mi
Maniak

Post autor: mi »

no co Ty - to dobra inicjatywa jest, coś jak marsz przeciw przemocy tudzież protest przeciw upałom :mrgreen:
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

mutant_z_kosmosu pisze:śmiechu warta inicjatywa - to nie jest kwestia spisku pompiarzy, ceny kształtuje sytuacja na światowym rynku paliw, a ta wygląda mocno nieciekawie (i nic najprawdopodobniej się w tej kwestii nie zmieni).
A wiesz ile kosztuje na swiatowym rynku litr lpg? 30gr
Dupa nie rynek paliw tylko becikowe i inne tego typu inicjatywy.

Tak nawiasem to jedynymi, ktorzy odczuja takowy bojkot to sami bojkotujacy i nei chodzi mi tu bynajmniej o skutki pozytywne... :wink:
Archer
Junior
Posiadany PUG: 205 XS 1,4 TU3M, 205 Mutato (automato-manualo-berlingo-306-405tka)

Post autor: Archer »

Akcja słuszna choć nieskuteczna, Co innego jakby tak przez kilka dni ich przytrzymać.
Tylko tutaj nacisk raczej powinien iść na ten nasze kochane bagnoi te dwie kaczki aktualnie rządzące. Jeśli już z moich pieniędzy mają być łatane wszelkie dziury budżetowe ( bez ruszania tych na drodze) to wolałbym żeby przynajmniej jakiś pożytek z tego był .
Ale co tu biadolić w Polsce jesteśmy i był czas się przyzwyczaić , sami dajemy sie doić.
cookie monster -- 205 XS , 205 1,6 hybryda ( automato-berlingo-405tko)
Awatar użytkownika
Orfister
Moderator
Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
Numer Gadu-gadu: 2690638
Kontakt:

Post autor: Orfister »

Bojkot to wprowadza Shell w Skierniewicach..od tygodnia nie ma LPG...na tablicy nie ma info że brak, dopiero jak zajeżdżasz pod dystrybutor..to zonk..
Munne
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 10090927

Post autor: Munne »

mutant_z_kosmosu pisze:śmiechu warta inicjatywa - to nie jest kwestia spisku pompiarzy, ceny kształtuje sytuacja na światowym rynku paliw, a ta wygląda mocno nieciekawie (i nic najprawdopodobniej się w tej kwestii nie zmieni).
A w wakacje ceny rosną co roku i to też nic nowego.
Niekoniecznie bym sie zgodzil ze ceny ksztaltuja sie wedlug sytuacji na swiatowym rynku,niedawno wrocilem z jednego z krajow skandynawskich i tam cena za litr benzyny sporo spadla pomimo nieciekawej sytuacji na rynku smieszne jest to ze placilem tam za litr paliwa tyle ile w Polsce ale jak ja to wiecznie powtarzam polacy to bogaty narod.
Kazda morda pasuje do Forda!
ODPOWIEDZ