Prowadzenie bloga o Peugeocie 408

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Jarmarek
Maniak
Posiadany PUG: 205 CTi
Numer Gadu-gadu: 2422735

Prowadzenie bloga o Peugeocie 408

Post autor: Jarmarek »

Witajcie !

Mam killka ciekawych domen, a na nich postawione blogi ... dotyczą one m.in. motoryzacji, ale nie tylko - w skrócie: transport, odzież, IT, medycyna, turystyka, architektura, budowa domów i sporo innych.

Szukam osób którzy mają trochę wolnego czasu i chciałyby wprowadzać informację do blogów.

W tym wypadku szukam osób interesujących się Peugeotem 408 8)

Wszystkie serwisy zawsze mają lub będą miały w krótkim terminie bardzo wysokie (przeważnie 1) miejsca w wyszukiwarce Google na interesujące nas frazy - w tym wypadku pierwsze miejsce na frazy związane z Peugeotem 408.
Dzięki temu odnotowujemy dużą ilość wejść.

Co Wy mielibyście z tego?

Za aktywny wkład w wprowadzanie artykułów, zdjęć, filmów oferuję 50% zysków z reklam strony przez cały okres współpracy - współpraca co najmniej na rok-dwa lata(chętnie więcej).
Zyski zazwyczaj wahają się między kilkoma złotymi na początku do kilku set miesięcznie - zazwyczaj wszystko zależy od sposobu prowadzenia takiego serwisu i od jego specyfiki.

Zazwyczaj wygląda to tak że na początku trzeba się napracować mając z tego dosłownie kilka złotych, ale potem praktycznie nic nie robimy, a kasa przychodzi co miesiąc.

Cała ilość pracy jest ścisle uzależniona od tego na co liczymy - ale zazwyczaj nie jest to więcej niż 2-3 godzinki tygodniowo.

Ogólnie zajmuję się stawianiem tego typu serwisów/blogów/fotoblogów - jeśli macie ciekawy pomysł którym chcielibyście się zająć ja mogę zaoferować zaplecze techniczne - postawienie strony, pozycjonowanie, a jeśli serwis rokuje bardzo dobrze jestem w stanie inwestować pieniądze w kampanie reklamowe.
Zazwyczaj rozliczam się na zasadzie partnerskiej 50/50, ale wszystko jest do dogadania :)

Wszelkie zainteresowane współpracą osoby zapraszam na PW lub telefonicznie - na gg także(jestem prawie zawsze niewidoczny).
Awatar użytkownika
levis
Uzalezniony
Posiadany PUG: 406 3.0 V6 / Aprilia SXV 450

Re: Prowadzenie bloga o Peugeocie 408

Post autor: levis »

Jestem chetny. Mam sporo wolnego czasu, oprocz 205 mam tez 405, chetnie powyszukuje informacje i bede opisywac ciekawostki na blogu 408 :]

Wal szczegoly na PW :]
Twój serwis motocyklowy:

http://www.motofreak.waw.pl/
Jarmarek
Maniak

Idzie PW.

Ktoś jeszcze zainteresowany jakąś branżą?
Awatar użytkownika
Naza one
Junior
Posiadany PUG: 205 1.6 AUTOMATIC & 1.9 MANUAL Audi A4 1.9TDI
Numer Gadu-gadu: 12824100

Post autor: Naza one »

pisz PW zobaczymy co to wyjdzie
PUG 1.6 AUTOMAT DO SPRZEDANIA NA CZESCI
PUG 1.9 MANUAL W TRAKCIE REMONTU
AUDI A4 1.9 TDI ŻONY
ciechom

Post autor: ciechom »

levis pisze:Jestem chetny. Mam sporo wolnego czasu, oprocz 205 mam tez 405, chetnie powyszukuje informacje i bede opisywac ciekawostki na blogu 408 :]

Drogi kolego Levis ...

coś mi się zdaje że się nie kontrolujesz i kłamiesz i to oficjalnie !!!

proszę zobacz na swoją wypowiedź z przed paru dni: tutaj
levis pisze: Jak bedziesz mial na utrzymaniu siebie, kawalerke, 2 samochody, prace i mase innych spraw, to za pewne nie bedziesz sie juz tak udzielal spolecznie jak teraz.

Pomagam tyle ile jestem w stanie, sam sobie z moimi samochodami nie daje rady, po za tym brak czasu.

Opisz co sie stalo, ktos w Ciebie wjechal, czy Ty w kogos, z czyjej winy ? Smutno, mam nadzieje, ze silnik jest sprawny.

To jak jest w końcu masz ten czas ... czy nie ... jak nie chcesz na spoty uczęszczać to nie ma sprawy ale po co kłamać ... :N :N :N
Awatar użytkownika
Dervozavilus
Maniak
Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Dervozavilus »

Ciechom, czepiasz się. Też zauważyłem tą niezgodność, ale doszedłem do wniosku, że nie będę nic pisał, bo przecież każdy może zmienić zdanie :wink:
Jarmarek
Maniak

Widzę że zainteresowanie na prowadzenie bloga o p408 większe niż się spodziewałem.

Najchętniej przydzieliłbym to jednej osobie, ale za to zangażowanej - wiadomo - jak coś jest konkretnie robione to będzie z tego większa kasa...

Jest sporo innych ciekawych tematyk którymi można się zająć.
Postaram się jutro - max we środę wszystkim piszącym na PW odpisać. Coś wymyślę do tego czasu żeby i wilk był syty i owca cała... tematów jest tyle że starczy dla każdego - oby tylko chęci były. :W
Awatar użytkownika
levis
Uzalezniony
Posiadany PUG: 406 3.0 V6 / Aprilia SXV 450

Post autor: levis »

ciechom pisze:
levis pisze:Jestem chetny. Mam sporo wolnego czasu, oprocz 205 mam tez 405, chetnie powyszukuje informacje i bede opisywac ciekawostki na blogu 408 :]

Drogi kolego Levis ...

coś mi się zdaje że się nie kontrolujesz i kłamiesz i to oficjalnie !!!

proszę zobacz na swoją wypowiedź z przed paru dni: tutaj
levis pisze: Jak bedziesz mial na utrzymaniu siebie, kawalerke, 2 samochody, prace i mase innych spraw, to za pewne nie bedziesz sie juz tak udzielal spolecznie jak teraz.

Pomagam tyle ile jestem w stanie, sam sobie z moimi samochodami nie daje rady, po za tym brak czasu.

Opisz co sie stalo, ktos w Ciebie wjechal, czy Ty w kogos, z czyjej winy ? Smutno, mam nadzieje, ze silnik jest sprawny.

To jak jest w końcu masz ten czas ... czy nie ... jak nie chcesz na spoty uczęszczać to nie ma sprawy ale po co kłamać ... :N :N :N
Poczytaj troche o pracy administratora systemowego UNIX, to moze zrozumiesz, gdzie i kiedy mam sporo wolnego czasu, ok ?

W pracy mam sporo wolnego czasu, dopoki sie cos nie popsuje, po za praca mam wolny czas do poludnia, potem spedzam go z moja kobieta. Wiec wypraszam sobie jakies tego typu teksty w moja strone.
Twój serwis motocyklowy:

http://www.motofreak.waw.pl/
ciechom

Post autor: ciechom »

to na przyszłość pisz dokładnie :) bo wyszło jak wyszło ... rozumiem ja w pracy też mogę się zorganizować i prv sprawy załatwiać ... ale z Twojej wypowiedzi to nie wynikało :W
ODPOWIEDZ