Gry na PC
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
Gry na PC
teraz wlasnie skonczylem grac w SWAT 4 ( fpp ) ...
jak ktos gral w cos ciekawego ( gra typu fpp ) to podawajcie tytuly
Bubu i jak ukonczyles gre ?
jak ktos gral w cos ciekawego ( gra typu fpp ) to podawajcie tytuly
Bubu i jak ukonczyles gre ?
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- PIT_R
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Peugeot 306 1.6 90KM :)
- Numer Gadu-gadu: 3914690
- Login tlen: infernal_lord_hellboy
- Kontakt:
MOze nie na PC ale ukonczylem fabule w GTA San Andreas, jeszcze zostalo mi: Enthusia, Def Jam Fight for NY, Baldur's Gate II i na PC Driv3r, takze mam co robic
EDIT- te gierki co wymieniles, oczywiscie sa na PS2
EDIT- te gierki co wymieniles, oczywiscie sa na PS2
Ostatnio zmieniony 07 maja sob, 2005 7:58 pm przez PIT_R, łącznie zmieniany 1 raz.
- PIT_R
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Peugeot 306 1.6 90KM :)
- Numer Gadu-gadu: 3914690
- Login tlen: infernal_lord_hellboy
- Kontakt:
Hmm...
W stylu NFS U2 jest jeszcze SRS-Street Racing Sindicate, dosc uproszczone i bardziej arcadowy styl jazdy, oczywiscie tuning no i mozna sobie laseczki powyrywac na furke i potem one cie "startuja" w wyscigu
Jeszcze szperam po necie bo sam jestem ciekaw co nowego na PC wyszlo, bo teraz non-stop siedze w PS2 i trzeba nadrobic zaleglosci
EDIT:
Jeszcze znalazlem GTR FIA-wyscigi torowe i Road to Frame, ale nie mialem okazji pograc. Podejrzewam ze zadne rewelacje, czekam az bedzie Juiced
W stylu NFS U2 jest jeszcze SRS-Street Racing Sindicate, dosc uproszczone i bardziej arcadowy styl jazdy, oczywiscie tuning no i mozna sobie laseczki powyrywac na furke i potem one cie "startuja" w wyscigu
Jeszcze szperam po necie bo sam jestem ciekaw co nowego na PC wyszlo, bo teraz non-stop siedze w PS2 i trzeba nadrobic zaleglosci
EDIT:
Jeszcze znalazlem GTR FIA-wyscigi torowe i Road to Frame, ale nie mialem okazji pograc. Podejrzewam ze zadne rewelacje, czekam az bedzie Juiced
Ostatnio zmieniony 07 maja sob, 2005 10:32 pm przez PIT_R, łącznie zmieniany 1 raz.
Street Racing Syndicate jest już kosmicznie arkadowy, ale daje frajdę z grania jedynie niektóre auta są trudne do okiełznania i przy zbyt mocnym machaniu strzałkami na prawo i lewo można zaliczyć zwiedzanie pobocza. SWAT 4 jeszcze nie skończyłem heh, jakoś nie mogę zebrać w sobie pokładów cierpliwości by przejść misję w laboratorium.