leon pisze:A po co szukać u Makaronów, czy Angoli jak są ludzie w Polsce, którzy dobrze robią skrzynie.
Jak powiedziałeś "A" to powiedz i "B". Wiem gdzie mogę zrobić skrzynię do Imprezy i Mitsu, ale do Peugeota jest tylko kilka osób składających z fabrycznych części, niektórzy zresztą są obecni na forum... A ja chętnie tą krótką dwójkę bym skądś wziął...
Mam na myśli głównie Marciniaka: http://www.m-drive.pl/m-drive/index.html. Słyszałem dobre opinie o skrzyniach przygotowanych przez nich. Specjalizują się w PSA. Ceny pewnie nie są niskie, ale na pewno konkurencyjne w stosunku do tych z zza granicy
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere"
Ja słyszałem niestety, że przełożenia od Marciniaków się sypią.
Szukam czegoś pewnego, sprawdzonego. Gwarancji oczywiście wiem, że nigdzie nie dają na części do sportu
Tak to jest z opiniami. Ja z kolei słyszałem, że w samochodach przez nich przygotowanych sypie się wszystko za wyjątkiem skrzyń biegów i to od dobrzej znanej mi osoby. Prawda taka, że jak się samemu nie wypróbuje to tak na prawdę nic nie wiadomo, a skrzynie mogą się sypać nawet najlepsze jak są np. źle użytkowane.
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere"