Witam, mam mocno wyrobione półosie na przegubach i na tym łączniku przy poduszce silnika. Auto jak w temacie 1,9 CTI i tu właśnie moje pytanie:
-jakie półosie podejdą do tej wersji bo z tego co się orientowałem to są albo do 1.1, 1.4 itd. albo 1.6 gti i diesel... i chyba żadne z tych nie pasują...
ew. może ktoś może polecić zakład w którym można je zregenerować w okolicy Poznania?
1,9 cti półosie
Re: 1,9 cti półosie
Lauber w Słupsku i Motomax w Toruniu. Być może jakiś rzemieślnik coś tam dłubie bliżej ciebie, ale nie liczyłbym na to zbyt mocno.
Motomax ma lepsze opinie od Laubera, chociaż Lauber jakby przyjaźniejszy w obróbce.
A pasują od 1,6 GTI, co do diesla nie wypowiadam się. Ale na forum znajdziesz zapewne tę informację...
Motomax ma lepsze opinie od Laubera, chociaż Lauber jakby przyjaźniejszy w obróbce.
A pasują od 1,6 GTI, co do diesla nie wypowiadam się. Ale na forum znajdziesz zapewne tę informację...
- halas89
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 1,9 CTi XU9JA
- Numer Gadu-gadu: 7901001
Dzięki, za info. Ogarnę w takim razie ceny ale pewnie będę miał cię ciężką decyzję czy jakieś nowe czy regenerować bo efekt pewnie będzie podobny, a cena niekoniecznie.
Wszystko zależy, czy bujasz się kolo domu po emerycku czy jeździsz zdecydowanie. W drugim przypadku Motomax, w pierwszym wszystkie pozostałe opcje....halas89 pisze:Dzięki, za info. Ogarnę w takim razie ceny ale pewnie będę miał cię ciężką decyzję czy jakieś nowe czy regenerować bo efekt pewnie będzie podobny, a cena niekoniecznie.
Tak dla porządku, w podpisie masz XU9JA?... I jeździsz na półosiach i hamulcach od oryginału, czyli XU9J1?...
-
- Junior
- Posiadany PUG: 406 TS6
- Numer Gadu-gadu: 0
Hamulce są z xsary tarcza 266m.
Półoś prawa jest z diesla lewa jest z CTI... co lepsze nowe półosie kupiłem do tego auta w zeszłym roku za 250zł i 300zł przejeździłem 7k km jeżeli są do wymiany to daj znać to może się uda reklamować bo jest to dla mnie nie do zrozumienia że przeguby już padły?
Półoś prawa jest z diesla lewa jest z CTI... co lepsze nowe półosie kupiłem do tego auta w zeszłym roku za 250zł i 300zł przejeździłem 7k km jeżeli są do wymiany to daj znać to może się uda reklamować bo jest to dla mnie nie do zrozumienia że przeguby już padły?
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."