Witam chciałbym prosić Was o pomoc. Chcę wymienić rozrząd w swoim XS'ie tylko nie wiem którą firmę wybrać Tyle tego jest na internecie, wszyscy się reklamują ale pomyślałem że może ktos z Was miał do czynienia z częściami tych firm:
Drugie moje pytanie dotyczy amortyzatorów http://allegro.pl/peugeot-205-gti-mcphe ... 50063.html jak myślicie czy będą się nadawać do XS'a? Gadałem z gościem mówi że w dobrym stanie, że gazówki dobrze trzymają i są twarde. Głownie mi zależy na obniżeniu i własnie na lepszej przyczepności.
P.S. wiem że niektórym te pytania mogą wydawać się głupie ale chce się upewnić ze wszystko bedzie ok i pasować w 100% bo nie stać mnie na metodę prób i błędów Z góry dzięki za pomoc.
a jakiś inny sposób? czytałem tez na forum że springi z GTi + seryjny amor z XS będą obniżały. Zależy mi na tym obniżeniu bo chce autko pod KJS przygotować oczywiście tylko drobne modyfikacje bo i budżet ubogi ale zawias to podstawa...
nie wiem za bardzo jak to sie tnie no chyba ze znajde w mojej okolicy kogos kto sie na tym zna albo odłożę trochę w czasie zawieszenie i kupię sprężyny sparco -30mm za 299zł
majkel pisze:nie wiem za bardzo jak to sie tnie no chyba ze znajde w mojej okolicy kogos kto sie na tym zna albo odłożę trochę w czasie zawieszenie i kupię sprężyny sparco -30mm za 299zł
jamexy sa po 200 i tez dają rade a jakiś czas temu ktoś miał używane za chyba 100zł
Żyj Jakbyś Miał Umrzeć Jutro, Marz Jakbyś Miał Życ Wiecznie...
I'VE GOT THE POWER