Hamowanie przy 150km/h do zera ... hebel oslabl szybko
- d_ARC
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Rallye16 - powoli, ale do przodu :)
- Numer Gadu-gadu: 2897169
- Kontakt:
Re: Hamowanie przy 150km/h do zera ... hebel oslabl szybko
EBC dawały radę nawet przy katowaniu na torze Także moge polecić zestaw tarcze turbo groove i klocki green. Choć musze przyznać, że tarcze tez dość szybko lecą
Problem w tym, ze gdy tylko sie da to hamuje silnikiem i po klockach prawie zuzycia nie widac
Zimmermany tez samo zlo, o EBC kraza rozne opinie -jedni sa zadowoleni inni nie, mi ciezko sie wypowiedziec. Za pare tygodni bede mogl cos powiedziec o ceramizowanych diamond max'ach, ale to juz grubsza kasa
Zimmermany tez samo zlo, o EBC kraza rozne opinie -jedni sa zadowoleni inni nie, mi ciezko sie wypowiedziec. Za pare tygodni bede mogl cos powiedziec o ceramizowanych diamond max'ach, ale to juz grubsza kasa
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
ja hamuje przede wszystkim silnikiem, chyba ze trzeba zastosowac hebel to oczyw. hebel
wczoraj tez raz mocno przychamowalem przy 100 i jednak poprzednio musialy byc hamulce przygrzane bo teraz ladnie zachamowal, az buda sie ladnie wciskala z przodu w asfalt. ale coz .... tak czy inaczej hamulca sily nigdy za wiele!!
wczoraj tez raz mocno przychamowalem przy 100 i jednak poprzednio musialy byc hamulce przygrzane bo teraz ladnie zachamowal, az buda sie ladnie wciskala z przodu w asfalt. ale coz .... tak czy inaczej hamulca sily nigdy za wiele!!
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.