Mierzyl ktos ET recznie ?
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
Mierzyl ktos ET recznie ?
Jak nie ma na feldze to latwo jest zmierzyc ? ET podaje sie w [cm] ?
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Re: Mierzyl ktos ET recznie ?
Najlepiej to podejsc do jakiegos wulkanizatora. jak zalozy felge na wywazarke to bedzie mogl zmierzyc jej odsadzenie
Pieraś pisze:Jak nie ma na feldze to latwo jest zmierzyc ? ET podaje sie w [cm] ?
Wyobrazasz sobie felge z 30cm odsadzeniem?
Jeszcze nie widzialem felgi na ktorej nie byloby napisane...
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
Banita ... uwierz badz nie ale Twoja ostatnia linijka ... wiedzialem, ze to napiszesz i specjalnie moj 1 post w tym temacie nie zawieral jednego zdania ...... "moje felgi sa zbyt skorodowane z wierzchu by cokolwiek na niej zobaczyc".
Bez urazy ale ... jestes b....k bo zawsze sie nabijasz jak ktos czegos nie wie technicznego ... o wielki mechaniku !!! jedz do francji zamien sie z polskimi hydraulikami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bez urazy ale ... jestes b....k bo zawsze sie nabijasz jak ktos czegos nie wie technicznego ... o wielki mechaniku !!! jedz do francji zamien sie z polskimi hydraulikami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Prawie jak Napoleon...Pieraś pisze:Banita ... uwierz badz nie ale Twoja ostatnia linijka ... wiedzialem, ze to napiszesz i specjalnie moj 1 post w tym temacie nie zawieral jednego zdania ...... "moje felgi sa zbyt skorodowane z wierzchu by cokolwiek na niej zobaczyc".
o wielki mechaniku
Za brak wielkich liter powinienem sie obrazic i klatwe obroconej panewki zeslaco wielki mechaniku