Drazek stabilizatora - jego mocowanie przy wahaczu - pytanko

Miejsce na wszystkie rozmowy zwiazane z ukl.hamulcowym, zawieszeniem i ukl. sterowniczym.
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Re: Drazek stabilizatora - jego mocowanie przy wahaczu - pytanko

Post autor: Banita »

cyborg pisze:Nie powinno sie w ogole ruszac, jezeli sa jakiekolwiek ruchy to znaczy ze tuleje stalowe oddzielily sie juz od gumy-nowe sa zwulkanizowane z guma i nie pozwalaja na ruchy przod-tyl tylko na obrot tulei w gumie i to tylko w granicach sprezystosci gumy
Nie dosc ze sam sobie przeczysz w jednym zdaniu, to jeszcze wyraznie napisales, ze nie pozwalaja na ruch przod-tyl, wiec moze problem nie tkwi u mnie. :W
cyborg
Uzalezniony
Posiadany PUG: Ex 205 XS 1,4 75 KM
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: cyborg »

cyborg pisze:Napisalem w sensie ze nie powinno sie ruszac w kierunku przod-tyl, ma sie tylko obracac-czytaj ze zrozumieniem. Wiadomo ze jakies tam minimalne ruchy zwiazane ze sprezystoscia gumy na pewno sa i dlatego wlasnie nasze Pugu nie prowadza sie dosc "sztywno" ale chodzilo mi o rozpoznanie czy tuleje sa dobre czy nie.
Albo nie czytasz wszystkich odpowiedzi albo udajesz ze tego nie czytales po to zeby sprowokowac kolejna nic nie wnoszaca sprzeczke na forum.

No chyba ze u ciebie w pugu wahacz wykonuje ruchy we wszelkich mozliwych plaszczyznach i osiach a ty moze jestes nieswiadomy ze masz cos nie teges i myslisz ze u wszystkich tak ma byc? :mrgreen:
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Post autor: Pieraś »

prosze o zamkniecie tematu. jako ze bylem zalozycielem dowiedzialem sie co chcialem, a spory tu sa zbedne.
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Zablokowany