Nie dosc ze sam sobie przeczysz w jednym zdaniu, to jeszcze wyraznie napisales, ze nie pozwalaja na ruch przod-tyl, wiec moze problem nie tkwi u mnie.cyborg pisze:Nie powinno sie w ogole ruszac, jezeli sa jakiekolwiek ruchy to znaczy ze tuleje stalowe oddzielily sie juz od gumy-nowe sa zwulkanizowane z guma i nie pozwalaja na ruchy przod-tyl tylko na obrot tulei w gumie i to tylko w granicach sprezystosci gumy
Drazek stabilizatora - jego mocowanie przy wahaczu - pytanko
Re: Drazek stabilizatora - jego mocowanie przy wahaczu - pytanko
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Ex 205 XS 1,4 75 KM
- Numer Gadu-gadu: 0
Albo nie czytasz wszystkich odpowiedzi albo udajesz ze tego nie czytales po to zeby sprowokowac kolejna nic nie wnoszaca sprzeczke na forum.cyborg pisze:Napisalem w sensie ze nie powinno sie ruszac w kierunku przod-tyl, ma sie tylko obracac-czytaj ze zrozumieniem. Wiadomo ze jakies tam minimalne ruchy zwiazane ze sprezystoscia gumy na pewno sa i dlatego wlasnie nasze Pugu nie prowadza sie dosc "sztywno" ale chodzilo mi o rozpoznanie czy tuleje sa dobre czy nie.
No chyba ze u ciebie w pugu wahacz wykonuje ruchy we wszelkich mozliwych plaszczyznach i osiach a ty moze jestes nieswiadomy ze masz cos nie teges i myslisz ze u wszystkich tak ma byc?
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
prosze o zamkniecie tematu. jako ze bylem zalozycielem dowiedzialem sie co chcialem, a spory tu sa zbedne.
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.