zmiana budy

Forum dla spraw zwiazanych z problemami/dyskusjami na temat nadwozia, wnetrza oraz modyfikacja wewnatrz samochodu
Awatar użytkownika
chaos
Junior
Posiadany PUG: sie mota zmota
Numer Gadu-gadu: 3116894

zmiana budy

Post autor: chaos »

wiem, że było ale namierzyć nie moge.

Okazało się że z mojej nic już nie będzie ( oprócz poszeżeń ).

tak więc zastanawiam się czy podejdzie mi karoseria od zwykłem 205 np. 1.1 ???

jakie sa różnice ?? czy gabaryty ma te same, abym mógł poszeżenia i zderzaki gutmanna założyć ?
sygnatura usunięta ze względu na pokazywanie nagich pośladków i pięknych dorodnych piersi...
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Re: zmiana budy

Post autor: Sebek »

błotniki mają inny kształt
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Awatar użytkownika
chaos
Junior

tylne ? przednie ??

bo to akurat jest u mnie z laminatu, więc czy podejdzie mi gabarytowo
sygnatura usunięta ze względu na pokazywanie nagich pośladków i pięknych dorodnych piersi...
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

Tylne i przednie sa inne, wiec jak zakladasz laminat, to bedzie pasowac. Reszta roznic jest juz w zawieszeniu.
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Awatar użytkownika
chaos
Junior

czyli laminaty które były dedykowane do 205 gti (1.6 87r ) jak przełoże do 94r 1.1 to będzie git majonez dobrze rozumiem ?? jak dobrze to prosze o małe tak i temat można zamknąć i dopisać do FAQ ;)
Awatar użytkownika
chaos
Junior

mocowania wachaczy, dziury na łapy silnika i inne otwory montażowe rozumiem, że identyko ?
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

Skoro np. Kubas czy Greg (205Mi16) zalozyli sanki od GTI do XSa (a Greg do jakiegoś leżaka, chociaz przy lezaku bylo wiecej zabaw), to napewno wszystko pasuje. Jesli tam bylo TU (a skoro 94r, to bylo) to bedzie Ci wszystko pasowac.
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Awatar użytkownika
chaos
Junior

ok kupiłem 1.1 z zdrową budą, kurde nie wiedziałem że 1.1 na mono tak zapierdala :) 180 licznikowe ciśnie, bestia :)

tak wogóle okazało się ze silnik i skrzynia też niczego sobie stan, z książką serwisową itd, 98 tyś km najechane i to na papierze przez niemiecki serwis potwierdzone :P

jestem pełen podziwu co do 1.1 :) fajne to to.

ale nic... jutro pojutrze rozbiórka i jak coś będe miał kupe części od 1.1 na zbyciu.
Awatar użytkownika
moralez
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
Numer Gadu-gadu: 2955602
Kontakt:

Post autor: moralez »

DJPreZes pisze:Skoro np. Kubas czy Greg (205Mi16) zalozyli sanki od GTI do XSa (a Greg do jakiegoś leżaka, chociaz przy lezaku bylo wiecej zabaw), to napewno wszystko pasuje. Jesli tam bylo TU (a skoro 94r, to bylo) to bedzie Ci wszystko pasowac.
z tego co wiem Kubas jeszcze nie zalozyl sanek od gti, ale jesli chodzi o xs to np mi sie udalo :P Wkladanie sanek z gti do lezaka tez nie powinno nastreczac problemow, w odroznieniu do gornego mocowania silnika
chaos pisze:ok kupiłem 1.1 z zdrową budą, kurde nie wiedziałem że 1.1 na mono tak zapierdala 180 licznikowe ciśnie, bestia tak wogóle okazało się ze silnik i skrzynia też niczego sobie stan, z książką serwisową itd, 98 tyś km najechane i to na papierze przez niemiecki serwis potwierdzone jestem pełen podziwu co do 1.1 fajne to to.ale nic... jutro pojutrze rozbiórka i jak coś będe miał kupe części od 1.1 na zbyciu.
to albo ci niezle licznik buja na przymalych oponach albo masz tam 1,4 :twisted:
ODPOWIEDZ