Fotele z Coupe
- krzyska
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Forever, Griffe, Honda CB125Twin 1978, Alfa Romeo 147JTDm, P207UjemnieDynamiczny, Patriot KS90
- Numer Gadu-gadu: 0
Fotele z Coupe
W związku z tym, ze brat szuka nowego (innego) auta natknąłem się na fiata coupe a tam całkiem fajne skórzane fotele... i wpadł mi do głowy całkiem szalony pomysł. Skoro ory skórzanych foteli do GTI w dobrym stanie nie dostaniesz to może zrobić moda Ory szlak trafi ale kusi mnie ta wizja.
Co o tym sadzicie???
Co o tym sadzicie???
GTI_Efekt Masy
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
Re: Fotele z Coupe
zapodaj jakieś foty tych foteli, i przedewszystkim musisz sprawdzić czy po prostu się zmieszczą
- krzyska
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Forever, Griffe, Honda CB125Twin 1978, Alfa Romeo 147JTDm, P207UjemnieDynamiczny, Patriot KS90
Florek2b pisze:zapodaj jakieś foty tych foteli, i przedewszystkim musisz sprawdzić czy po prostu się zmieszczą
GTI_Efekt Masy
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Ładne foteliki, nawet przypominają kształtem skórzane fotele z GTI. Ale podejrzewam, że dopasowanie ich do Puga może okazać się "mission impossible".
Poszukaj jeszcze foteli z 405. Łatwiej je znaleźć niż dobrze zachowane siedziska z 205. A pamiętam, że kiedyś bodajże Martinop robił swapa i świetnie mu te skórzane "krzesełka" wyglądały w CTI. Był jedynie lekki problem, żeby weszły na szerokość, ale może niech wypowie się sam majsterkowicz
Poszukaj jeszcze foteli z 405. Łatwiej je znaleźć niż dobrze zachowane siedziska z 205. A pamiętam, że kiedyś bodajże Martinop robił swapa i świetnie mu te skórzane "krzesełka" wyglądały w CTI. Był jedynie lekki problem, żeby weszły na szerokość, ale może niech wypowie się sam majsterkowicz
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
kwestia szyn i powinny podejść, nie pójdzie plug & play ale wszystko da radę spasować
myślę że jakoś by to wyglądało
myślę że jakoś by to wyglądało
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- krzyska
- Peugeot 205 Master
ja je mogę pociąć nawet na kawałki byle się zmieściły a o fotele full skóra z 405 tez nie tak latwo
GTI_Efekt Masy
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Parę metrów od mojej pracy stoi 405 SRI na sprzedaż - ma pełną czarną tapicerkę skórzaną.
Ja kiedyś kupiłem za 100 zeta na Allegro komplet skór od 405, ale sprzedający nie potrafił przez kilka miesięcy przesłać mi ich do Krakowa z Lublina, a potem nagle słuch po nim zaginął...
Nie mówiąc już o tym, że skórzane fotele ma 205 GTI z silnikiem diesla, które właśnie ktoś wystawił na sprzedaż. Kiedyś te fotele były na licytacji. Miałem je kupować do mojego Gentry, ale ubiegł mnie właśnie właściciel GTI z Placu Matejki.
Ja kiedyś kupiłem za 100 zeta na Allegro komplet skór od 405, ale sprzedający nie potrafił przez kilka miesięcy przesłać mi ich do Krakowa z Lublina, a potem nagle słuch po nim zaginął...
Nie mówiąc już o tym, że skórzane fotele ma 205 GTI z silnikiem diesla, które właśnie ktoś wystawił na sprzedaż. Kiedyś te fotele były na licytacji. Miałem je kupować do mojego Gentry, ale ubiegł mnie właśnie właściciel GTI z Placu Matejki.
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
-
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
- Kontakt:
Fotele z 405 są tej samej szerokości co te z 309 GTi, więc trzeba trochę pokombinować z montażem.
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
zamontowac sie da, w CTi wstawilem fotele z alfy romeo 156
Car Valeting, Car Detailing.
- marcinpug
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI 167KM 305 GT 205 1.6 automatic 205 1.9 automatic
- Numer Gadu-gadu: 2052464
Nie wiem po co tyle kombinacji . Dajcie fotele do obszycia/zrobienia sprawdzonemu tapicerowi i macie oryginał
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
W moim przypadku powód/powody są proste, nie można dostać foteli z szarą skóra w ładnym stanie to raz, dwa nie stać mnie na tapicera, trzy mam ładne fotele od alfy
- peterp194
- Junior
- Posiadany PUG: 205 phII 1.1 TU1M Color Line
- Numer Gadu-gadu: 7770682
Paaanowie, na mojej twarzy pojawił się uśmiech. Fotele z Alfy 155 za 40 zł/szt. Coś pięknego!
Lord Devil, dużo robiłeś, żeby weszły, jak jest z ręcznym, wysokością i podłokietnikiem?
Lord Devil, dużo robiłeś, żeby weszły, jak jest z ręcznym, wysokością i podłokietnikiem?
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
marcinpug pisze:Nie wiem po co tyle kombinacji . Dajcie fotele do obszycia/zrobienia sprawdzonemu tapicerowi i macie oryginał
Nie tak łatwo znaleźć "sprawdzonego" tapicera. Co do foteli z 406 albo z Alfy to upewnij się czy będziesz miał wystarczająco miejsca żeby drzwi domknąć lub ręczny zaciągnąć
- peterp194
- Junior
- Posiadany PUG: 205 phII 1.1 TU1M Color Line
- Numer Gadu-gadu: 7770682
Niedawno pisałem o tym z Lord Devil'em - fotele z Alfy się mieszczą - drzwi, kieszeń i ręczny w porządku. Oczywiście prowadnice do przeróbki. Jedynym minusem jest to, że na tych fotelach siedzi się trochę wyżej.
Z tym tapicerem to racja. Druga sprawa to cena, jaką krzyknie tapicer.
Z tym tapicerem to racja. Druga sprawa to cena, jaką krzyknie tapicer.