Błotnik - jak zabezpieczyć?
Błotnik - jak zabezpieczyć?
Witam, kupiłem dziś do mojego peugota 205 nowy błotnik lewy od kierowcy, chcę go zamontować w sobotę i musze go zabezpieczyć jakoś od środka, ponieważ lakiernik nie podejdzie później jak będzie założony na auto. Moje pytanie brzmi jak to po kolei zrobić? kupiłem benzynę, farbę dekoral antykorozyjna i papier ścierny.
i jeszcze jedno, mam i nowy grill czy benzyna 1.0 ma grill całkiem zamknięty czyli bez wlotów powietrza, poprzedni był z wlotami ale sprzedający stwierdził, że z wlotami mają tylko diesle
dziekuję za odp. pozdrawiam.
i jeszcze jedno, mam i nowy grill czy benzyna 1.0 ma grill całkiem zamknięty czyli bez wlotów powietrza, poprzedni był z wlotami ale sprzedający stwierdził, że z wlotami mają tylko diesle
dziekuję za odp. pozdrawiam.
- daritex
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: look 1,1
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
zmatuj go papierem żeby lepiej trzymała się farba, kolejno odtłuść, i pomaluj.tylko ja bym nie malował dekoralem tylko np.bitexem lub innym mazidłem do konserwacji podwozia.jeśli błotnik nie jest malowany podkładem żadnym to pierw proponuje podkład
morze być minia dobrze trzyma się gołej blachy.
morze być minia dobrze trzyma się gołej blachy.
PEUGEOT 205 LOOK 1.1 TU1M Magneti Marelli 1993r.
- Orfister
- Moderator
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 2690638
- Kontakt:
Dokładnie...najlepiej rozrobić smar z przepalonym olejem...i takim mazidłem wysmarowac porządnie i grubo...JASIEK1 pisze:Na koniec po malowaniu dobrze jest nawalic tawotu za rant blotnika i ogolnie cienka warstwe od srodka Nie ma to jak tłuszcz !!
CTI , TSA ... i ja
http://www.Orfister.peugeot205.pl
http://www.Orfister.peugeot205.pl
- Dervozavilus
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt: