szara podsufitka a chce mieć czarną
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Re: szara podsufitka a chce mieć czarną
Temat jak zdjac podsufitke juz sie pojawial, masz nad glowa zaczepy + musisz troche pokombinowac. Co do pomalowania to zwykly czarny spray chyba zalatwi sprawe.
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
a potem bedzie spadal na glowe kruszac sie
nie lepiej zalozyc podsufitke czarna z gti ?
nie lepiej zalozyc podsufitke czarna z gti ?
- KuKiTa
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTi
- Numer Gadu-gadu: 360167
- Login tlen: kukita
- Kontakt:
nie lepiej bo trzeba kupić, ściągnąć i założyć, moze by sie udało jakoś malnąć bez ściągania??
-
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 9601889
Mozesz użyć czarnego matowego sprayu do plastików firmy Bool. Ja zapłaciłem kiedyś za puszkę 400ml chyba coś ok 20zł. Malowałem nim plastiki wnętrza, ale się średnio trzymały, ale jak pomalowałem półkę tylną, to wyglądała jak orginał z GTi, ale mi go brakło na połowę półki, to zastosowałem zwykły spray nie pamiętam jakiej firmy, to porobiły wię takie grudki na półce, więc odradzam zwykły spray, ale na wszelki wypadek lepiej zabezpieczyć się w drugą podsufitkę na wypadek gdyby nie wyszło. Chyba biała będzie tańsza niż czarna z GTi.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
http://www.tani-ciuszek.pl znajdziesz coś dla siebie
http://allegro.pl/item325668622_nowosc_ ... ania_.html
i namaczac gabka. Zawsze mozesz kupic jakas podarta podsufitke na szrocie i poprobowac.
i namaczac gabka. Zawsze mozesz kupic jakas podarta podsufitke na szrocie i poprobowac.
- rallye
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 GTi Export 1.9 >< 205 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 3612169
- Login tlen: fastadi
pasta do butów KIWI i jedziemy - robiłem tak już nie raz - działa - nic się na łepetyne nie sypie tylko trzeba zrobić to po woli żeby wyszła cała w jednym odcieniu
Fast Garage ... in progress
-
- Junior
- Posiadany PUG: 406 '98 1.9TD Break, 309 '91 1.9d
- Numer Gadu-gadu: 1158532
wybacz Banita ale nie wiesz co piszesz. farbowales cokolwiek tymi barwnikami? moze zakup sobie saszetke i rozpusc w wodzie, wtedy przekonasz sie w jak bardzo Twoja rada jest bezuzyteczna.Banita pisze:http://allegro.pl/item325668622_nowosc_ ... ania_.html
a do Kukity: tych barwnikow nie kupuj bo nie sprawdzą sie w tym wypadku.
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
wymienialem podsufitke razem z moja dzieochą w jakas 1h wiec poza kupnem zaden problemKuKiTa pisze:nie lepiej bo trzeba kupić, ściągnąć i założyć, moze by sie udało jakoś malnąć bez ściągania??
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
tez uwazam ze lepiej wymienic niz malowac, potem jak latem przysmali slonce to bedziesz sie sztahac i odlecisz w czasie jazdy
Ostatnio zmieniony 13 mar czw, 2008 9:53 am przez Pieraś, łącznie zmieniany 1 raz.
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Zauwazyles magiczne slowko 'poprobowac'? Wiem, ze da sie to zrobic barwnikiem do tkanin, ale niekoniecznie tym. Kosztuje to cala zlotowke, wiec sorry, ze na koszty narazam.fatoom15 pisze:wybacz Banita ale nie wiesz co piszesz. farbowales cokolwiek tymi barwnikami? moze zakup sobie saszetke i rozpusc w wodzie, wtedy przekonasz sie w jak bardzo Twoja rada jest bezuzyteczna.Banita pisze:http://allegro.pl/item325668622_nowosc_ ... ania_.html
a do Kukity: tych barwnikow nie kupuj bo nie sprawdzą sie w tym wypadku.
- _carlos-
- Junior
- Posiadany PUG: 205 junior 1.0ccm gaźnik
- Numer Gadu-gadu: 0
Jak coś wykombinujesz to daj znać bo tez musiałbym coś wykombinować z moją podsufitką
JUNIOR
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
To chyba najlepsze rozwiazanie, ale nie bawilbym sie w malowanie bez zdejmowania podsufitki.sws1987 pisze:Mozesz użyć czarnego matowego sprayu do plastików firmy Bool. Ja zapłaciłem kiedyś za puszkę 400ml chyba coś ok 20zł. Malowałem nim plastiki wnętrza, ale się średnio trzymały, ale jak pomalowałem półkę tylną, to wyglądała jak orginał z GTi, ale mi go brakło na połowę półki, to zastosowałem zwykły spray nie pamiętam jakiej firmy, to porobiły wię takie grudki na półce, więc odradzam zwykły spray, ale na wszelki wypadek lepiej zabezpieczyć się w drugą podsufitkę na wypadek gdyby nie wyszło. Chyba biała będzie tańsza niż czarna z GTi.
Pozdrawiam.