witam... tak patrzałem na katalog indiany kiedyś... i sie zastanawiam, dlaczego na mojej indianie nie ma takiego ozdobnego paska wzdłuż całego boku.... na indianie od pokahontaz tez go nie ma... czy ktoś wogóle ma cos takiego u siebie??
Załączniki
pasek indiana.JPG (28.48 KiB) Przejrzano 7081 razy
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
sa 2 katalogi indiany sprawdz czy w obu katalogach są te paski
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
no to mamy zagadke poczekajmy moze ktos sie zgłosi z tym paskiem a jak nie to moge zapytać za granica moze tam wiedza
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
no są dwie opcje:
1. część wychodziła z paskiem, część nie
2. Pugi które są w klubie były bite (chociaż jeden element), ktoś kto naprawiał nie mógł dokupić brakującej części paska, więc zrywał całość (to taki czarny scenariusz)
mogłbyć tak ze ten pasek dość szybko sie niszczył i schodził tak jak mówi ferguss wiec poprzedni własciciele odrywali
A w moim greenie ?? w żadnym katalogu nie ma tego "gumowo-plastikowego" paska a u mnie jest Na allegro tez był kiedyś green z czarnym paskiem . Więc może nie ma reguły i w niektórych są a w innych nie ma.
Załączniki
Schowek01.jpg (10.98 KiB) Przejrzano 7050 razy
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE