Dyskusje na temat wszelkiego rodzaju czesci, APEX, Bilstein, Bosh, OMEX, Emerald, oraz dyskusje na temat ukladow elektrycznych oraz spraw zwiazanych z komputerem.
trekpio88 pisze:Ja muszę sie pochwalić prezentem który dostałem od mojej dziewczyny naprawdę polecam! na 5 rodzai nakrętek + na zniszczone nakrętki również.
Wyglada solidnie, zajebisty prezent . Ja dokladnie rok temu dostalem pod choinke
Para nie wiesz ile ten twój zestawik kosztował?? rozumie że to firma Dynamic albo Dynamio ?? Ja powiem szczerze że nawet nie bardzo chciałem tymi moimi kluczami cokolwiek robić bo aż szkoda
PEUGEOT 205 GLD 1.8 D
Seks jest jak Peugeot, zaprojektowany by cieszyc:)
Peugeot jest jak Media Markt-nie dla idiotów:)
Sorry para, ale to twoje to taki bazarowy badziew... Coś jak zestaw małego majsterkowicza. Prędzej można sobie tym krzywdę zrobić, niż coś naprawić.
Neo z kolei jest dość tanie i całkiem się spisuje (chociaż lepiej w dłoni leży, niż się spisuje ). Na kardany trzeba uważać, bo się zrywają -zwykły gwóźdź jest mocniejszy.
Ja polecam klucze z Kuźni, Tengtool'sa, Luny ewentualnie Geniusa o Becie nie mówie bo to już cenowo niezły szok, sam robie tymi kluczami w pracy i sprawdzają sie świetnie.
Ja przymierzam się do kupna zestawu nasadek. Jeszcze są zestawy stahlsona, to jest chyba marka castoramy. Klucze mają 25 lat gwarancji. Wyglądają na porządne.
każda droga firma będzie super - tak więc klucze w kompletach do tego w metalowych prostokątnych puszkach dobrych firm będą super - ale co z tego - kosztują koszmarną kasę - ja jeśli chodzi o nasadki to kupiłem komplet hipermarketowy za 80 zł ale mam tam wszystkie jakie potrzebuje - torxy kupiłem porządniejsze - natomiast to co ma Para fajnie wygląda - na pewno jest wszystko- super opakowane - czego chcieć więcej - gdybym miał warsztat wtedy myślał bym o najlepszych kluczach ale skoro nie używam ich na co dzień - dokupuje to co mi akurat jest potrzebne - i nie przeginam z marką - to nie elektonarzędzia