Światła dzienne w miejsce halogenów
- morpheusss
- Junior
- Posiadany PUG: 205 XS '89 TU3M - wrak & 205 XL TU3M & 205 Look TU3M
- Numer Gadu-gadu: 2292990
Re: Światła dzienne w miejsce halogenów
Generalnie artykuł bardzo tendencyjny. Szukanie teorii spiskowej na siłę. Większość argumentów kłóci się ze zdrowym rozsądkiem. Ja tam sobie chwalę to że wszyscy mają światła, wg mnie jest bezpieczniej. Zarówno z perspektywy kierowcy puszki jak i motonity
- gti&green
- Junior
- Posiadany PUG: był RG 1.4 1991r, GTi 1.9 1991r, był green 1.1 zeswapowany na 1.4 1991r i nowy nabytek XS 1.4 1991r
- Numer Gadu-gadu: 5809515
Re: Światła dzienne w miejsce halogenów
To jakie światła mamy w naszych autach powinno zależeć od tego jak, po jakich drogach i o jakich porach jeździmy najczęściej.
Jak ktoś śmiga tylko latem w niedziele i to jak jest słońce, to wystarczy mu orginalne oświetlenie, jak po trasach i często nocą to dobre drogowe (dalekosiężne) a jak ktoś chce być mobilny zawsze i w każdych warunkach to parka przeciwmgielnych tez się przyda ( z mozliwością wyłączenia świateł mijania )
O dziennych tez myślałem, ale to chyba zbędny gadżet, tym bardziej że dobre wesemy z homologacją nie bardzo jest gdzie włożyć a te z allegro to dobre na dyskoteke zabrać
Jak ktoś śmiga tylko latem w niedziele i to jak jest słońce, to wystarczy mu orginalne oświetlenie, jak po trasach i często nocą to dobre drogowe (dalekosiężne) a jak ktoś chce być mobilny zawsze i w każdych warunkach to parka przeciwmgielnych tez się przyda ( z mozliwością wyłączenia świateł mijania )
O dziennych tez myślałem, ale to chyba zbędny gadżet, tym bardziej że dobre wesemy z homologacją nie bardzo jest gdzie włożyć a te z allegro to dobre na dyskoteke zabrać
205... i wszystko inne zostaje w tyle
Technik konserwacji zabytków, w pracy i w garażu :p
Technik konserwacji zabytków, w pracy i w garażu :p