Dyskusje na temat wszelkiego rodzaju czesci, APEX, Bilstein, Bosh, OMEX, Emerald, oraz dyskusje na temat ukladow elektrycznych oraz spraw zwiazanych z komputerem.
Czy ktos wie cos na ten temat bo mysle ze wchodzi w rachube tylko na klape bagaznika (mam panoramiczny szyber).
Moze mieszcza sie rowery w srodku ?? (2 szt.)??
Pytam bo jak tylko wiosna zawita to mam zamiar pojechac w gorki sobie troche pokrecic
Jesli ktos ma jakies doswiadczenia lub uzywa czegos to pls info jaka firma i model.
Widziałem takie bagazniki na giełdzie gliwickiej na dwa rowery ale warunkiem było posiadania haka do przyczepki i facet cenił się bo za takie cudo chciał 250 złotych
woziłem dwa rowery plus komputer, monitor w kartonie 15cali, 2koldry, okolo 4walizki i 2plecaki 60litrowe w dwie osoby jadąc. więc same rowery dwa na pewno wejdą.
jak znajdę fotki to wrzucą do profilu, ale napisz czy potrzebne.
aha rowery rozłożone w taki sposób że koła tylko osobno, reszta cała
bipi pisze:woziłem dwa rowery plus komputer, monitor w kartonie 15cali, 2koldry, okolo 4walizki i 2plecaki 60litrowe w dwie osoby jadąc. więc same rowery dwa na pewno wejdą.
jak znajdę fotki to wrzucą do profilu, ale napisz czy potrzebne.
aha rowery rozłożone w taki sposób że koła tylko osobno, reszta cała
Znaczy sie tylne tez wypinales? Bo jak ja mam w swoim odpinac tyl to mnie troche trzesie
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Spoko wejdą Tobie 2 rowery do środka, a przednie koła to tak jak bipi mówi: chwila moment.
A wogóle patrz co inni wkładają do autka : http://telef.fm.interia.pl/sarsi9.jpg
Pozdro
nasze 205 są świetnie, czy wiedzieliście ze do tego auta wejdzie europaleta? Ja tak transportowałem tylną belkę i fotele, byly zapakowane na palecie. Mile się zaskoczyłem, świetny wóz
Piweł pisze:Panoramiczny szyberdach nie jest żadną przeszkodą w zamontowaniu bagażnika na dachu, sprawdzone. Bagażnik (belki) polskiej produkcji, bodajże firma AMOS, czy coś w ten deseń. Do tego dokupuje się mocowania dla rowerów i wio.
Ja często bujam się po polsce i dalej na wszelkie mistrzostwa i inne zloty z ziomkiem i bierzemy rowery kumpli. Do mojego puga wchodzi 5 rowerów oczywiście ze zdemontowanym przednim kołem. Co prawda to kolarki ale 2 emteby wejdą na luzaka. A teraz myślę o zakupie bagażnika rowerowego na tył samochodu alee nie na hak tylko na pasy. Dobra rzecz i łatwo demontowalna.Za taki wieszak na 3 bajki zapłacisz od 120zł na allegro.