Tak tylko podpuszczam bo ciągle piszecie o jeździe na wprost Nie miałem nic konkretnego na myśli hehe Dam radę już raz robiłem trasę Bydgoszcz - Lublin - Bydgoszcz jednego dnia żeby pojeździć na torze A czemu toru już praktycznie nie ma ?Lord Devil pisze:Po pierwsze dlaczego ma nie skrecac, nie jest tak duzo ciezszy od miga, poza tym na slicku 225 wszystko skreca
Po drugie ostatnim razem, nie swoim autem a Munira 205 dalem rade (mam na mysli odcinek - nie bylem klasyfikowany w calosci awaria nota beneT16 ), wiec sadze, ze i tym razem bym dal - wiem zawsze moze byc ktos lepszy. Nie bylo walki o zlote gacie a super impreza.
Po trzecie toru praktycznie juz nie ma i jak bedzie impreza to pewnie tym razem na lotnisku Ułęż
Po czwarte mam nadzieje, ze bedziesz, chociaz masz daleko, ale ostatnim razem rekord odległości pobil Smanov i dzielnie smigal po torze.
Zabieram sie za fotki i postaram sie do jutra dac nowe, co tam stoleczny tuning robil
Griffe T16
- kubas
- Maniak
- Posiadany PUG: rallye
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: GRIFFE T16
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Aj tam Kubas, ty i te twoje 8v
Bardzo bym prosil o wiecej fotek silniczka please
Bardzo bym prosil o wiecej fotek silniczka please
-
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 10090927
Z tym naszym torem to jakies nieporozumienie!!! Jak sam pewnie zauwazyles w poblizu toru jest kilka osiedli mieszkaniowych i spor toczy sie o to ze jest halas, tak jakby by ludzie kupujac mieszkania nie wiedzieli ze jest tor i bedzie glosno
Kazda morda pasuje do Forda!
- kubas
- Maniak
- Posiadany PUG: rallye
- Numer Gadu-gadu: 0
tak widziałem znam sprawę, obrońcy krzyża mają nawet swoje forum na którym swego czasu jakiś szpieg wrzucił zdjęcia z trackdaya hh.org który tak strasznie zakłócał ich spokój
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
To wszystko wina Tuska ale juz bez OT bo sie Lord sromotnie rozgniewa i dopiero bedzie
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
munne pisze:Z tym naszym torem to jakies nieporozumienie!!! Jak sam pewnie zauwazyles w poblizu toru jest kilka osiedli mieszkaniowych i spor toczy sie o to ze jest halas, tak jakby by ludzie kupujac mieszkania nie wiedzieli ze jest tor i bedzie glosno
to jak Griffe wjedzie na tor to go napewno zamkną
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
- xtrack
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 1.9 GTI
- Kontakt:
ach ta loża. chciałbym tylko przyspieszyc wskazówki zegara aby zobaczyc kolejnego "szczesliwego"nabywce super turbo dzikusa T16 po feld marszałku Lordzie.ciekawe czy usmiech tego szczesliwca bedzie podobny do promiennego urwisowatego delikatnie zniesmaczonego grymasu Levis'a.
powiem krótko i zawadiacko
Chłopaki!!....Kur.w.a!! ...Kocham was!!
ps. drogi Lordzie szczerze myslalem ze jestes skromniejszym milym chlopakiem z sasiedztwa. przykro mi
aha zacznijcie jezdzic po zakretach, ok??
dobra jak tak to buziaki moje dwa urwisy
całuje w czułko i łysinkę
wujek XTRACK
powiem krótko i zawadiacko
Chłopaki!!....Kur.w.a!! ...Kocham was!!
ps. drogi Lordzie szczerze myslalem ze jestes skromniejszym milym chlopakiem z sasiedztwa. przykro mi
aha zacznijcie jezdzic po zakretach, ok??
dobra jak tak to buziaki moje dwa urwisy
całuje w czułko i łysinkę
wujek XTRACK
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
Marin co do szerokosci opon to dziwna sprawa, bo takie kapcie juz kupilem z felgami i nie sa za szerokie, malo tego dalbym szersze, bo jak klade felge to rant dotyka podloza, wiec jak dla mnie za wasko - nie jestem zwolennikiem german style.
Para musisz sie uzbroic w cierpliwosc jeszcze, staram sie poki moge isc chronologicznie - ale obiecuje, bedziesz mial nadmiar fot turbo serca.
Prace w wawie wygladaly nastepujaco - wyjecie T8 i sprzedaz, przygotowania do wlozenia 2,2 16v N/A, nagle - w trakcie prac - wiadomosc - szybkie i burzliwe negocjacje i engine z 405 T16 jest moj, kupiony w ciemno, bez ogladania. Udalo sie, jest moj . Auto nie moze tak wygladac, nie ma sensu wkladac tego silnika do tak wygladajacego auta, zarysowana klapa i slady po gradzie - malujemy. Tak to mniej wiecej wygladalo:
Para musisz sie uzbroic w cierpliwosc jeszcze, staram sie poki moge isc chronologicznie - ale obiecuje, bedziesz mial nadmiar fot turbo serca.
Prace w wawie wygladaly nastepujaco - wyjecie T8 i sprzedaz, przygotowania do wlozenia 2,2 16v N/A, nagle - w trakcie prac - wiadomosc - szybkie i burzliwe negocjacje i engine z 405 T16 jest moj, kupiony w ciemno, bez ogladania. Udalo sie, jest moj . Auto nie moze tak wygladac, nie ma sensu wkladac tego silnika do tak wygladajacego auta, zarysowana klapa i slady po gradzie - malujemy. Tak to mniej wiecej wygladalo:
Car Valeting, Car Detailing.
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Xtrack i tu Cie musze zmartwic, auto nie bedzie do sprzedania. Ponad 4,5 roku sie robi i mimo to ani przez chwile nie byla rozwazana sprzedaz, wiec jezeli dla kogos bedzie to kupa zlomu, to bedzie szczerze szczesliwy, ze to nie jego zmrtwienie a moja udreka. Po zakretach z sukcesami latalem z R2 dawno temu 205, ale skoro jestes naszym wujkiem to musiales juz smigac jak ja jeszcze z pielucha po dywanie latalem.
Poza tym text napisany z polotem - doceniam , bede staral sie trzymac poziom, oby wiecej takich wpisow
Poza tym text napisany z polotem - doceniam , bede staral sie trzymac poziom, oby wiecej takich wpisow
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
ja też mam swoją udrękę której nie zamierzam sprzedać ..... a wiele osób pytało o odkupienie mimo że auto nie jest ideałemLord Devil pisze:........auto nie bedzie do sprzedania. ................. ani przez chwile nie byla rozwazana sprzedaz, wiec jezeli dla kogos bedzie to kupa zlomu, to bedzie szczerze szczesliwy, ze to nie jego zmrtwienie a moja udreka. .............
tak samo z silnikiem 1.4 było - miałem masę oferty po 150-200 zł bo po tyle chodzą , a Ci co wystawiają na allegro za 500 zł (w opini tych co chcieli za 150-200 kupic) to mają pobożne życzenia - skoro wrzuciłem w niego 500 to wolę go oddać na złom niż sprzedać komuś za 200 zł jest wiele osób co traktują 205 tylko jako tani transport, forum jako miejsce do porad jak tanio zdrutować swojego PUGa, wybierając wycieraczki wezmą najtańsze chińskie po 12 zł bo im żal wydać 25 na Valeo
więc obserwuje pilnie i z zniecierpliwieniem
choć mam niedosyt (bo skoro tyle zdjęć było u Padre to tu cieniutko z materiałem foto)
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Marin postaram sie nadrobic, zdjec jest wiele i bede wrzucal.
Para pisze:Jednak warto bylo czekac na Compomotive, chyba najlepszy wybor. Sprawdzales ile one waza ?
- rallye
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 GTi Export 1.9 >< 205 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 3612169
- Login tlen: fastadi
Przy funduszach jakimi wydaje mi się że dysponujesz, po gradobiciu oddał bym auto do kogoś ktoś kto nie zrobi mi z dachu biedronki z taką ilością szpachli.
Ale szpachlowozy są ostatnio w modzie
Ale szpachlowozy są ostatnio w modzie
Fast Garage ... in progress
-
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 10090927
Hmm zeby to jeszcze Pawel wybieral lakiernika, jakis super hiper lakiernik znajomy Krzyska G. Ogladalem auto na zywo po malowaniu i nie ma rewelacji ale Edek sie zajmie i Griffe i bedzie wygladal jak CTI:)
Kazda morda pasuje do Forda!
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Auto w trakcie lakierowania i juz po lakierowaniu, poczatki skladania
- MiceK
- Maniak
- Posiadany PUG: MG ZR 1.4 16v